Povezane vesti
"Imala sam tri karcinoma, na tri mesta": Pevačica posle hemioterapija spala na 45 kilograma, kroz suze govorila o borbi…
Blic 04.05.2026
Nada smatra da je pozitivni inat i traženje motiva za borbu ključno za prevazilaženje teških trenutaka. Otkrila je da je kupila grobno mesto pored bivšeg muža zbog dece i naglasila da nema nikakvog neslaganja među njima kada je nasledstvo u pitanju… »
"Spala sam na 45 kilograma" Teški dani Nade Obrić: Preživela tri karcinoma na tri mesta: Noći provodite u razgovoru sa sobom…
Kurir 04.05.2026
Nada Obrić u nekoliko navrata se borila sa različitim vrstama kancera, a svaki je uspešno pobedila i izašla jača iz svega. Pevačica je pre nekoliko godina otvoreno pričala o svojim borbama pred kamerama. Njena najveća snaga dolazila je od podrške… »
"Preživela sam tri karcinoma na tri mesta": Nada Obrić u suzama o golgoti kroz koju je prošla
Telegraf 04.05.2026
Pevačica Nada Obrić u nekoliko navrata se borila sa različitim vrstama kancera, a svaki je uspešno pobedila i izašla jača iz svega. Umetnica je pre nekoliko godina otvoreno pričala o svojim borbama pred kamerama. Njena najveća snaga dolazila je od… »
Vesti dana »
Ovo su najtopliji gradovi u Srbiji! U 15 časova izmereno čak 39 stepeni, stručnjaci mole građane da se sklone sa ulica!
Blic pre 1 satjoš 61 povezana
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Beta pre 2 satajoš 45 povezanih
Od 17. avgusta pravo na 18 novih lekova na recept o trošku države
Ekapija pre 3 satajoš 30 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 5 satijoš 28 povezanih
Živković: EPS preduzeo mere zbog niskog dotoka Dunava, stabilno snabdevanje strujom
Euronews pre 7 satijoš 23 povezane