Povezane vesti

"Ne interesuje me uopšte, kraj!" Oglasila se majka Sofije: Van sebe nakon ćerkinih reči o vezi sa Danetom i otplaćivanjem…

"Ne interesuje me uopšte, kraj!" Oglasila se majka Sofije: Van sebe nakon ćerkinih reči o vezi sa Danetom i otplaćivanjem…

Kurir pre 7 dana
Majka Sofije Janjićijević se oglasila nakon što je njena ćerka ipak priznala da im je Dane iz Makedonije, pomagao. Sofija je priznala da je Dane finansirao njenu majku i otplaćivao joj kredit, nazivajući vezu 'eksperimentom'.Majka van sebeOvim povodom… »
"Ne interesuje me uopšte, kraj!" Oglasila se majka Sofije Janićijević nakon ćerkinog priznanja da im je čovek od 70 godina…

"Ne interesuje me uopšte, kraj!" Oglasila se majka Sofije Janićijević nakon ćerkinog priznanja da im je čovek od 70 godina…

Blic pre 7 dana
Javno se pokajala zbog sramote i bola koje je priredila porodici, posebno majci Brankici. Sofija je priznala da je Dane finansirao njenu majku i otplaćivao joj kredit, nazivajući vezu 'eksperimentom'. Učesnica rijalitija "Elita", Sofija Janićijević… »
"Kraj!" Majka Sofije Janićijević van sebe zbog ćerkinog priznanja da im je Dane (70) otplaćivao kredit

"Kraj!" Majka Sofije Janićijević van sebe zbog ćerkinog priznanja da im je Dane (70) otplaćivao kredit

Telegraf pre 7 dana
Učesnica rijalitija "Elita", Sofija Janićijević, doživela je emotivni slom tokom protekle noći nakon što su u javnost isplivali novi detalji njene afere sa 41 godinu starijim Danetom Angelovskim iz Severne Makedonije. Iako je od početka negirala prirodu… »

Vesti dana »