Povezane vesti

"Jedva sam se izlečio zbog polne bakterije koju mi je prenela" Bivši dečko Maje Marinković izneo šok tvrdnje: "Mazao sam kreme…

"Jedva sam se izlečio zbog polne bakterije koju mi je prenela" Bivši dečko Maje Marinković izneo šok tvrdnje: "Mazao sam kreme…

Blic pre 6 dana
Trenutno je Maja u rijalitiju 'Zadruga 9 Elita' i u vezi je sa Asminom Durdžićem, bivšim verenikom Stanije Dobrojević. Maja dominira u vezi i pokazuje da ne prihvata 'ne' kao odgovor, forsirajući Asmina da radi po njenom. Starleta Maja Marinković je… »
"Jedva sam se izlečio zbog polne bakteriju koju mi je prenela" Šok tvrdnje bivšeg dečka Maje Marinković

"Jedva sam se izlečio zbog polne bakteriju koju mi je prenela" Šok tvrdnje bivšeg dečka Maje Marinković

Telegraf pre 5 dana
Starleta Maja Marinković privukla je veliku pažnju javnosti otkako se pojavila u rijaliti programu, pre svega zbog svojih burnih i često turbulentnih emotivnih odnosa. Jedan od najkontroverznijih bio je njen odnos sa Filipom Carem, koji je obilovao… »
"Bakteriju sam lečio antibioticima, kremama i čajevima" Bivši dečko Maje Marinković izneo šok tvrdnje

"Bakteriju sam lečio antibioticima, kremama i čajevima" Bivši dečko Maje Marinković izneo šok tvrdnje

Kurir pre 5 dana
Starleta Maja Marinković jedna je od rijaliti učesnica koja je imala najviše partnera tokom boravka u rijaliiju. Ona je jedna od najpopularnijih rijaliti takmičara, a popularnost je stekla prvenstveno zbog svojih veoma dinamičnih i nestabilnih ljubavnih… »

Vesti dana »