Povezane vesti
"Jedva sam se izlečio zbog polne bakterije koju mi je prenela" Bivši dečko Maje Marinković izneo šok tvrdnje: "Mazao sam kreme…
Blic 04.05.2026
Trenutno je Maja u rijalitiju 'Zadruga 9 Elita' i u vezi je sa Asminom Durdžićem, bivšim verenikom Stanije Dobrojević. Maja dominira u vezi i pokazuje da ne prihvata 'ne' kao odgovor, forsirajući Asmina da radi po njenom. Starleta Maja Marinković je… »
"Jedva sam se izlečio zbog polne bakteriju koju mi je prenela" Šok tvrdnje bivšeg dečka Maje Marinković
Telegraf 04.05.2026
Starleta Maja Marinković privukla je veliku pažnju javnosti otkako se pojavila u rijaliti programu, pre svega zbog svojih burnih i često turbulentnih emotivnih odnosa. Jedan od najkontroverznijih bio je njen odnos sa Filipom Carem, koji je obilovao… »
"Bakteriju sam lečio antibioticima, kremama i čajevima" Bivši dečko Maje Marinković izneo šok tvrdnje
Kurir 04.05.2026
Starleta Maja Marinković jedna je od rijaliti učesnica koja je imala najviše partnera tokom boravka u rijaliiju. Ona je jedna od najpopularnijih rijaliti takmičara, a popularnost je stekla prvenstveno zbog svojih veoma dinamičnih i nestabilnih ljubavnih… »
Vesti dana »
Eksplodirale dve bombe na putu u Pakistanu, najmanje sedmoro poginulih
Nova pre 1 satjoš 23 povezane