Povezane vesti

"Darko nije hteo stručnu pomoć!“ Katarina Lazić slomljena posle deverove pogibije - progovorila o prevari i istini o odnosu sa…

"Darko nije hteo stručnu pomoć!“ Katarina Lazić slomljena posle deverove pogibije - progovorila o prevari i istini o odnosu sa…

Kurir pre 26 dana
Katarina Lazić, inače supruga popularog pevača Darka Lazića pričala je otvoreno o tome u čemu je njen suprug pronašao utehu nakon smrti brata Dragana Lazića. Ona se ovom prilikom dotakla i pevačevih bivših partnerki, Ane Sević i Marine Gagić, ali i… »
Otkriveno ko pomaže Darku Laziću nakon smrti brata: Supruga Kaća prvi put o teškoj porodičnoj tragediji

Otkriveno ko pomaže Darku Laziću nakon smrti brata: Supruga Kaća prvi put o teškoj porodičnoj tragediji

Mondo pre 25 dana
Supruga folkera Darka Lazića, Katarina Lazić, otkrila je u čemu je pevač našao utehu nakon smrti brata Dragana, kao i kako se porodica oseća nakon teške tragedije koja ih je zadesila. Katarina je priznala i da je u jednom trenutku i sama rekla Laziću da… »
"Darku sam rekla da potraži pomoć" Katarina Lazić na Blic Poligrafu o prevarama, mužu i smrti Dragana Lazića: Ovo je istina o…

"Darku sam rekla da potraži pomoć" Katarina Lazić na Blic Poligrafu o prevarama, mužu i smrti Dragana Lazića: Ovo je istina o…

Blic pre 25 dana
Katarina Lazić je pričala i o treningu koji je radila zajedno sa Darkom Priznaje da je proveravala suprugu telefon iznenadilo je mnoge Ovonedeljna gošća na Blic poligrafu jeste supruga pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, a u vrućoj stolici otkrila je u… »
"Plakala sam zbog Darka" Kaća o prevarama, braku i smrti Dragana Lazića: Otkrila istinu o odnosu sa Anom Sević

"Plakala sam zbog Darka" Kaća o prevarama, braku i smrti Dragana Lazića: Otkrila istinu o odnosu sa Anom Sević

Telegraf pre 25 dana
Supruga pevača Darka Lazića, Katarina Lazić, govorila je o njihovom odnosu, izazovima u braku, ali i teškim trenucima kroz koje je pevač prošao nakon smrti brata Dragana Lazića. Ona je otkrila da je Darko nakon porodične tragedije utehu pronalazio u veri… »

Vesti dana »