Повезане вести

"Дарко није хтео стручну помоћ!“ Катарина Лазић сломљена после деверове погибије - проговорила о превари и истини о односу са…

"Дарко није хтео стручну помоћ!“ Катарина Лазић сломљена после деверове погибије - проговорила о превари и истини о односу са…

Курир пре 1 дан
Катарина Лазић, иначе супруга популарог певача Дарка Лазића причала је отворено о томе у чему је њен супруг пронашао утеху након смрти брата Драгана Лазића. Она се овом приликом дотакла и певачевих бивших партнерки, Ане Севић и… »
Откривено ко помаже Дарку Лазићу након смрти брата: Супруга Каћа први пут о тешкој породичној трагедији

Откривено ко помаже Дарку Лазићу након смрти брата: Супруга Каћа први пут о тешкој породичној трагедији

Мондо пре 15 сати
Супруга фолкера Дарка Лазића, Катарина Лазић, открила је у чему је певач нашао утеху након смрти брата Драгана, као и како се породица осећа након тешке трагедије која их је задесила. Катарина је признала и да је у једном… »
"Дарку сам рекла да потражи помоћ" Катарина Лазић на Блиц Полиграфу о преварама, мужу и смрти Драгана Лазића: Ово је истина о…

"Дарку сам рекла да потражи помоћ" Катарина Лазић на Блиц Полиграфу о преварама, мужу и смрти Драгана Лазића: Ово је истина о…

Блиц пре 17 сати
Катарина Лазић је причала и о тренингу који је радила заједно са Дарком Признаје да је проверавала супругу телефон изненадило је многе Овонедељна гошћа на Блиц полиграфу јесте супруга певача Дарка Лазића, Катарина Лазић, а у… »
"Плакала сам због Дарка" Каћа о преварама, браку и смрти Драгана Лазића: Открила истину о односу са Аном Севић

"Плакала сам због Дарка" Каћа о преварама, браку и смрти Драгана Лазића: Открила истину о односу са Аном Севић

Телеграф пре 17 сати
Супруга певача Дарка Лазића, Катарина Лазић, говорила је о њиховом односу, изазовима у браку, али и тешким тренуцима кроз које је певач прошао након смрти брата Драгана Лазића. Она је открила да је Дарко након породичне… »

Вести дана »