Povezane vesti
Italija na nogama - Početkom juna stiže Željko!
Sportske.net pre 1 dan
Već pola godine je najtrofejniji evroligaški trener Željko Obradović bez angažmana pošto je na dramatičan način jesenas otišao iz Partizana, ali njegova košarkaška aktivnost i dalje je cenjena diljem Starog kontinenta o čemu svedoči poziv iz Italije da… »
Željko Obradović prelomio: Uskoro ga gledamo u Italiji!
Hot sport pre 19 sati
Jedan od najvećih evropskih trenera svih vremena, Željko Obradović, ovog leta ponovo će biti u centru pažnje košarkaške javnosti – ali ovoga puta u ulozi predavača. Iskusni stručnjak učestvovaće na prestižnoj košarkaškoj klinici u Rimu, gde će biti jedan… »
Željko Obradović će biti deo košarkaške klinike zajedno sa čovekom kog "grobari" ne pamte po dobrom
Nova pre 21 sat
Željko Obradović, bivši trener između ostalih i košarkaša Partizana, doći će u Italiju gde će biti deo košarkaške klinike. Tamo će biti zajedno sa Lukom Bankijem, čovekom kog "grobari" na pamte po dobrom, inače aktuelnim selektorom košarkaške… »
Željko Obradović prelomio: Legendarni trener Partizana odlazi u Italiju!
Kurir pre 22 sata
Sem bivšeg stratega Partizana, na klici će svoja trenerska iskustva sa prisutnima podeliti i Luka Banki aktuelni selektor Italije. Događaj će biti održan u dvorani "Palaceto delo Sport" i otvoren je za sve trener i ostale zainteresovane. Obradović će sem… »
Obradović odlučio - ide u Italiju
B92 pre 22 sata
Srpski trener Željko Obradović na učestvovaće na košarkaškoj klinici koja će na leto biti održana u prestonici Italije. Sem bivšeg stratega Partizana, na klici će svoja trenerska iskustva sa prisutnima podeliti selektor Italije Luka Banki. Događaj će… »
Željko Obradović stiže u Rim
Telegraf pre 22 sata
Bivši trener Partizana, Željko Obradović boraviće u Rimu, pošto je Košarkaška federacija Italije objavila da će on zajedno sa Lukom Bankijem biti deo košarkaške klinike koja će se održati paralelno sa završnicom juniorskog turnira za igrače U19… »
Vesti dana »
Završena konstitutivna sednica SO Kula - predsednik iz redova SNS izabran iz dva puta, uz tenzije
Beta pre 2 satajoš 42 povezane
Ministarstvo odbrane UAE: Iran lansira dronove i rakete, presrećemo napade
Beta pre 1 satjoš 53 povezane
Crnogorski državljanin sa kruzera na kojem vlada hantavirus u dobrom zdravstvenom stanju
Sputnik pre 1 satjoš 36 povezanih
”Normalno mi je da bude raznih reakcija” Mićin: Rešenje za spomenik birali stručnjaci, autori ljudi sa ozbiljnim biografijama
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana