Povezane vesti

Italija na nogama - Početkom juna stiže Željko!

Italija na nogama - Početkom juna stiže Željko!

Sportske.net pre 1 dan
Već pola godine je najtrofejniji evroligaški trener Željko Obradović bez angažmana pošto je na dramatičan način jesenas otišao iz Partizana, ali njegova košarkaška aktivnost i dalje je cenjena diljem Starog kontinenta o čemu svedoči poziv iz Italije da… »
Željko Obradović prelomio: Uskoro ga gledamo u Italiji!

Željko Obradović prelomio: Uskoro ga gledamo u Italiji!

Hot sport pre 19 sati
Jedan od najvećih evropskih trenera svih vremena, Željko Obradović, ovog leta ponovo će biti u centru pažnje košarkaške javnosti – ali ovoga puta u ulozi predavača. Iskusni stručnjak učestvovaće na prestižnoj košarkaškoj klinici u Rimu, gde će biti jedan… »
Željko Obradović će biti deo košarkaške klinike zajedno sa čovekom kog "grobari" ne pamte po dobrom

Željko Obradović će biti deo košarkaške klinike zajedno sa čovekom kog "grobari" ne pamte po dobrom

Nova pre 21 sat
Željko Obradović, bivši trener između ostalih i košarkaša Partizana, doći će u Italiju gde će biti deo košarkaške klinike. Tamo će biti zajedno sa Lukom Bankijem, čovekom kog "grobari" na pamte po dobrom, inače aktuelnim selektorom košarkaške… »
Željko Obradović prelomio: Legendarni trener Partizana odlazi u Italiju!

Željko Obradović prelomio: Legendarni trener Partizana odlazi u Italiju!

Kurir pre 22 sata
Sem bivšeg stratega Partizana, na klici će svoja trenerska iskustva sa prisutnima podeliti i Luka Banki aktuelni selektor Italije. Događaj će biti održan u dvorani "Palaceto delo Sport" i otvoren je za sve trener i ostale zainteresovane. Obradović će sem… »
Obradović odlučio - ide u Italiju

Obradović odlučio - ide u Italiju

B92 pre 22 sata
Srpski trener Željko Obradović na učestvovaće na košarkaškoj klinici koja će na leto biti održana u prestonici Italije. Sem bivšeg stratega Partizana, na klici će svoja trenerska iskustva sa prisutnima podeliti selektor Italije Luka Banki. Događaj će… »
Željko Obradović stiže u Rim

Željko Obradović stiže u Rim

Telegraf pre 22 sata
Bivši trener Partizana, Željko Obradović boraviće u Rimu, pošto je Košarkaška federacija Italije objavila da će on zajedno sa Lukom Bankijem biti deo košarkaške klinike koja će se održati paralelno sa završnicom juniorskog turnira za igrače U19… »

Vesti dana »