Povezane vesti

"Pomislio sam da je sa mojom karijerom gotovo": Glumac Dušan Kaličanin progovorio o eksplicitnim kadrovima

"Pomislio sam da je sa mojom karijerom gotovo": Glumac Dušan Kaličanin progovorio o eksplicitnim kadrovima

Kurir pre 18 dana
Glumac Dušan Kaličanin (40) od 2023. godine uživa u bračnoj zajednici sa ukrajinskom balerinom Margaritom Margo Čeromuhinom (30). Glumac je u više navrata transparentno govorio o društvenim osudama koje su ga pratile, ali i o tome kako je jedan… »
Eksplicitne fotografije mu umalo uništile karijeru! Glumac progovorio o skandalu: "Plašio sam se da je kraj"

Eksplicitne fotografije mu umalo uništile karijeru! Glumac progovorio o skandalu: "Plašio sam se da je kraj"

Telegraf pre 18 dana
Glumac Dušan Kaličanin (40) već tri godine je u braku sa balerinom Margaritom Margo Čeremuhinom (30) iz Ukrajine, te je otvoreno govorio o njihovoj ljubavi. On je otvoreno govorio o predrasudama sa kojima se suočavao, a jednom prilikom je istakao i na… »
Intimne slike našeg glumca dospele u javnost: Prvi put progovorio o skandalu: "Mislio sam da mi je gotova karijera"

Intimne slike našeg glumca dospele u javnost: Prvi put progovorio o skandalu: "Mislio sam da mi je gotova karijera"

Blic pre 18 dana
Ističe da ga je taj period mnogo naučio i da je važno ostati dosledan sebi uprkos greškama iz prošlosti i osudama okoline. Dušan je izbegavao izlaganje privatnog života javnosti, smatrajući da neke stvari treba sačuvati za porodicu. Glumac Dušan… »

Vesti dana »