Povezane vesti

Kraj karijere: Akile Polonara rekao zbogom košarci!

Kraj karijere: Akile Polonara rekao zbogom košarci!

Hot sport pre 26 dana
Italijanski košarkaš Akile Polonara zvanično je završio igračku karijeru u 34. godini, nakon teške i dugotrajne borbe sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Iskusni krilni košarkaš doneo je odluku da se povuče iz profesionalne košarke jer njegovo telo… »
Hvala za sve, ratniče: Akile Polonara se oprostio od košarke

Hvala za sve, ratniče: Akile Polonara se oprostio od košarke

Sport klub pre 26 dana
Italijanski košarkaš Akile Polonara rekao je "zbogom" profesionalnoj košarci, usled borbe sa akutnom mijeloidnom leukemijom. Ovaj 34-godišnjak iz Ankone objavio je da se povlači na svom instagram nalogu, uz emotivnu poruku. „Pokušao sam i nastavio sa… »
Polonara objavio kraj karijere: Nije više imao snage,oprostio se emotivnom porukom

Polonara objavio kraj karijere: Nije više imao snage,oprostio se emotivnom porukom

Nova pre 26 dana
Italijanski košarkaš Akile Polonara objavio je kraj profesionalne karijere u 34. godini. Ova teška odluka usledila je usred njegove borbe sa akutnom mijeloidnom leukemijom, što je drugi veliki zdravstveni izazov sa kojim se suočava nakon što je ranije… »
Polonara objavio kraj karijere: "Nikad više neću biti kakav sam bio, a želim tako da me pamtite"

Polonara objavio kraj karijere: "Nikad više neću biti kakav sam bio, a želim tako da me pamtite"

B92 pre 26 dana
Akile Polonara saopštio je da u 34. godini završava profesionalnu karijeru. Teška odluka dolazi u trenutku njegove nove borbe za zdravlje, pošto mu je dijagnostikovana akutna mijeloidna leukemija. Polonara je i ranije vodio veliku bitku, iz koje je… »

Vesti dana »