Повезане вести

Крај каријере: Акиле Полонара рекао збогом кошарци!

Крај каријере: Акиле Полонара рекао збогом кошарци!

Хот спорт пре 10 сати
Италијански кошаркаш Акиле Полонара званично је завршио играчку каријеру у 34. години, након тешке и дуготрајне борбе са озбиљним здравственим проблемима. Искусни крилни кошаркаш донео је одлуку да се повуче из професионалне… »
Хвала за све, ратниче: Акиле Полонара се опростио од кошарке

Хвала за све, ратниче: Акиле Полонара се опростио од кошарке

Спорт клуб пре 10 сати
Италијански кошаркаш Акиле Полонара рекао је "збогом" професионалној кошарци, услед борбе са акутном мијелоидном леукемијом. Овај 34-годишњак из Анконе објавио је да се повлачи на свом инстаграм налогу, уз емотивну поруку… »
Полонара објавио крај каријере: Није више имао снаге,опростио се емотивном поруком

Полонара објавио крај каријере: Није више имао снаге,опростио се емотивном поруком

Нова пре 11 сати
Италијански кошаркаш Акиле Полонара објавио је крај професионалне каријере у 34. години. Ова тешка одлука уследила је усред његове борбе са акутном мијелоидном леукемијом, што је други велики здравствени изазов са којим се… »
Полонара објавио крај каријере: "Никад више нећу бити какав сам био, а желим тако да ме памтите"

Полонара објавио крај каријере: "Никад више нећу бити какав сам био, а желим тако да ме памтите"

Б92 пре 11 сати
Акиле Полонара саопштио је да у 34. години завршава професионалну каријеру. Тешка одлука долази у тренутку његове нове борбе за здравље, пошто му је дијагностикована акутна мијелоидна леукемија. Полонара је и раније водио… »

Вести дана »