Povezane vesti
"Šutirao me ispod stola, ode s konobaricom i vrati se samo po pare" Folkerka preživela muke u braku pa okrenula novi list
Kurir 05.05.2026
Pevačica Snežana Jovanović Šikica decenijama važi za jednu od najtraženijih izvođača na velikim veseljima i u dijaspori, a poznata je po tome što na proslavama uvek "zapali atmosferu". Iako danas uživa u plodovima svog rada i ima slobodnog vremena… »
“Muž me šutirao iapod stola”: Šikica za noć zaradjivala puno džakove para, a mesta na kojima je pevala su jeza
Telegraf 05.05.2026
Pevačica Snežana Jovanović Šikica decenijama unazad važi za jednu od najtraženijih izvođača na velikim veseljima i u dijaspori, a poznata je po tome što na proslavama uvek "zapali atmosferu". Iako danas uživa u plodovima svog rada i ima slobodnog… »
"Muž me je šutirao ispod stola da niko ne vidi" Folkerka preživela muke u braku i pevala na svakakvim mestima, pa okrenula…
Blic 05.05.2026
Govoreći o braku, istakla je da je bio buran, pun ljubomore, svađa i prevara sa obe strane. U mladosti je radila danonoćno, ali sada bira gde i kada nastupa, uživajući u svom uspehu. Pevačica Snežana Jovanović Šikica decenijama unazad važi za jednu od… »
Vesti dana »
(Foto/Video) Argentina posle drame i produžetaka savladala Zelenortska ostrva - i Kolumbija u osmini finala SP
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 55 povezanih
Bratunac – 34 godine tuge i sećanja na 3.267 ubijenih Srba; liturgiju služi patrijarh Porfirije
RTS pre 0 minutajoš 8 povezanih
Velika akcija MUP-a u Šapcu: Uhapšen muškarac osumnjičen da je pretio vlasnicima poslovnih objekata u Beogradu
Euronews pre 5 minutajoš 8 povezanih
Burna noć u Beogradu: Teško povređen mladić, pao s kamiona, tri saobraćajke s lakše povređenima
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih
Beograđanin za kojim je bilo raspisano više poternica uhapšen u Novom Sadu
RTV pre 5 minutajoš 19 povezanih