Povezane vesti
"Šutirao me ispod stola, ode s konobaricom i vrati se samo po pare" Folkerka preživela muke u braku pa okrenula novi list
Kurir 05.05.2026
Pevačica Snežana Jovanović Šikica decenijama važi za jednu od najtraženijih izvođača na velikim veseljima i u dijaspori, a poznata je po tome što na proslavama uvek "zapali atmosferu". Iako danas uživa u plodovima svog rada i ima slobodnog vremena… »
“Muž me šutirao iapod stola”: Šikica za noć zaradjivala puno džakove para, a mesta na kojima je pevala su jeza
Telegraf 05.05.2026
Pevačica Snežana Jovanović Šikica decenijama unazad važi za jednu od najtraženijih izvođača na velikim veseljima i u dijaspori, a poznata je po tome što na proslavama uvek "zapali atmosferu". Iako danas uživa u plodovima svog rada i ima slobodnog… »
"Muž me je šutirao ispod stola da niko ne vidi" Folkerka preživela muke u braku i pevala na svakakvim mestima, pa okrenula…
Blic 05.05.2026
Govoreći o braku, istakla je da je bio buran, pun ljubomore, svađa i prevara sa obe strane. U mladosti je radila danonoćno, ali sada bira gde i kada nastupa, uživajući u svom uspehu. Pevačica Snežana Jovanović Šikica decenijama unazad važi za jednu od… »
Vesti dana »
Upozorenje na dugotrajan toplotni talas na teritoriji Srbije: UPALJEN CRVENI METEOALARM
Šabačke novosti pre 10 minutajoš 41 povezana
Tramp: Postignut dogovor o razoružanju Hamasa i povlačenju Izraela iz Pojasa Gaze
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih
Krivična prijava protiv 37-godišnjaka zbog sumnje da je polno uznemiravao maloletnice
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Dunav sve plići: Istorijski minimum u Srbiji, apel da se struja troši racionalnije
BBC News pre 1 satjoš 1 povezana
Partizan juri veliki novac: Evo koliko novca Evropa može da donese crno-belima!
Hot sport pre 55 minutajoš 22 povezane