Повезане вести
"Шутирао ме испод стола, оде с конобарицом и врати се само по паре" Фолкерка преживела муке у браку па окренула нови лист
Курир 05.05.2026
Певачица Снежана Јовановић Шикица деценијама важи за једну од најтраженијих извођача на великим весељима и у дијаспори, а позната је по томе што на прославама увек "запали атмосферу". Иако данас ужива у плодовима свог рада и има… »
“Муж ме шутирао иапод стола”: Шикица за ноћ зарадјивала пуно џакове пара, а места на којима је певала су језа
Телеграф 05.05.2026
Певачица Снежана Јовановић Шикица деценијама уназад важи за једну од најтраженијих извођача на великим весељима и у дијаспори, а позната је по томе што на прославама увек "запали атмосферу". Иако данас ужива у плодовима свог… »
"Муж ме је шутирао испод стола да нико не види" Фолкерка преживела муке у браку и певала на свакаквим местима, па окренула…
Блиц 05.05.2026
Говорећи о браку, истакла је да је био буран, пун љубоморе, свађа и превара са обе стране. У младости је радила даноноћно, али сада бира где и када наступа, уживајући у свом успеху. Певачица Снежана Јовановић Шикица деценијама… »
Вести дана »
Ухапшен наоружани бегунац у Новом Саду за којим је било расписано више потрага и потерница: Полиција пронашла пиштољ, панцир, муницију, фалсификовану возачку дозволу
Нова пре 2 сатајош 21 повезана
Меси оборио више рекорда Мундијала и честитао играчима Зеленортских Острва: "У нокаут фази СП ништа није бесплатно"
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 67 повезаних