Povezane vesti

Hrabri Polonara je rekao kraj: „Nedostajaćeš mi, košarko“

Hrabri Polonara je rekao kraj: „Nedostajaćeš mi, košarko“

Sputnik pre 13 sati
Akile Polonara, italijanski košarkaš, odlučio je da završi karijeru, zbog borbe sa leukemijom. Posle jedna bitke usledila je odmah druga. Akile Polonara uspeo je da prebrodi rak testisa, ali mu je potom dijagnostifikovana akutna mijeloidna leukemija… »
Neuništivi košarkaški ratnik! Rak testisa, leukemija, koma - lekari mu davali 10 posto šanse da preživi! Preživeo nemoguće i…

Neuništivi košarkaški ratnik! Rak testisa, leukemija, koma - lekari mu davali 10 posto šanse da preživi! Preživeo nemoguće i…

Kurir pre 19 sati
Rak testisa, teška borba sa leukemijom, period u komi i prognoze koje su mu davale tek oko 10% šanse da preživi - sve to postalo je deo njegovog života u trenucima kada košarka više nije bila bitna. Brojke su bile nemilosrdne, ali nije imao nameru da se… »
Akile Polonara zbog bolesti ostavio košarku: Pamtite me...

Akile Polonara zbog bolesti ostavio košarku: Pamtite me...

Euronews pre 22 sata
Mogo ne bi preživeli ono što je uspeo Akile Polonara, tokom svoje borbe sa leukemijom, ali i drugim zdrastvenim problemima, ali je italijanski košarkaš činio sve da se vrati sportu i bude opet onaj stari, da bi na kraju ipak priznao sebi da je to… »
Polonara rekao zbogom košarci! Borio se kao lav, ali teška bolest je učinila svoje! Njegova emotivna objava rastužila je sve!…

Polonara rekao zbogom košarci! Borio se kao lav, ali teška bolest je učinila svoje! Njegova emotivna objava rastužila je sve!…

Kurir pre 23 sata
Italijanski košarkaš Akile Polonara odlučio je da završi profesionalnu karijeru, stavljajući tačku na bogat sportski put obeležen usponima, ali i teškim ličnim izazovima koje je uspeo da prebrodi. Polonara je tokom prethodnih godina vodio veliku borbu sa… »

Vesti dana »