Повезане вести

"Пребрзо смо уздигли Јокића, он не седи за столом са највећим центрима свих времена - неки ће викати да је ово непоштовање"…

"Пребрзо смо уздигли Јокића, он не седи за столом са највећим центрима свих времена - неки ће викати да је ово непоштовање"…

Нова пре 18 сати
Еди Џонсон, бивши кошаркаш који је 17 година био у НБА лиги, дао је своје виђење неуспеха Денвер Нагетса и не баш сјајно издање Николе Јокића у овосезонском плеј-офу. Денвер је предвођен Јокићем испао већ у првој рунди НБА… »
„Прерано смо крунисали Николу Јокића – још није међу великанима“

„Прерано смо крунисали Николу Јокића – још није међу великанима“

Спорт клуб пре 22 сата
“Да ли је недостатак Јокићвих дефанзивних вештина довољан да га не сматрамо једним од великана када говоримо о историји НБА?” Ово питање поставио је Еди Џонсон, кошаркаш који је 17 година играо за различите НБА тимове, а дуго… »
Не можете да упирете прст у Јокића, морамо и ми остали да помогнемо: Играч Денвера преузео одговорност након елиминације у…

Не можете да упирете прст у Јокића, морамо и ми остали да помогнемо: Играч Денвера преузео одговорност након елиминације у…

Данас пре 1 дан
Кошаркаши Денвера заустављени су већ након прве препреке у мечу плеј-офа против екипе Минесоте. Екипа из Колорада је важила за фаворита у овом мечу, али је дошла само до две победе у овој серији. – Неприхватљиво је, посебно са… »
Ја сам лидер Денвера, преузимам одговорност: Крис Браун стао у одбрану Николе Јокића!

Ја сам лидер Денвера, преузимам одговорност: Крис Браун стао у одбрану Николе Јокића!

Хот спорт пре 1 дан
Браун преузео одговорност после испадања Денвера: „Ја сам лидер овог тима“! Кошаркаш Денвер Нагетса Кристијан Браун преузео је део одговорности после елиминације у првој рунди НБА плеј-офа од Минесоте Тимбервулвса. Денвер је… »
"Не упирите прст у Јокића, ја нисам био довољно добар": У Денверу кључа после елиминације, стартер отворио карте

"Не упирите прст у Јокића, ја нисам био довољно добар": У Денверу кључа после елиминације, стартер отворио карте

Нова пре 1 дан
Дуго и предано ће морати да се анализира у Колораду шта је довело до тога да Денвер буде елиминисан већ у првој рунди и шта мора да се уради хитно. Кошаркаш Денвера Кристијан Браун сумирао је утиске након разочаравајуће завршнице… »
"Не можете да упирете прст у Јокића, ја нисам био довољно добар!"

"Не можете да упирете прст у Јокића, ја нисам био довољно добар!"

Б92 пре 1 дан
Кошаркаш Денвера Кристијан Браун је сумирао утиске након прерано завршене сезоне Нагетса и том приликом говорио о свом учинку, али и о Николи Јокићу. Кошаркаши Денвер Нагетса завршили су сезону раније него што су очекивали, пошто… »
"Престаните да кривите Јокића": Огласио се човек од 125 милиона долара и открио прави проблем Денвера

"Престаните да кривите Јокића": Огласио се човек од 125 милиона долара и открио прави проблем Денвера

Мондо пре 1 дан
Денвер је завршио такмичење у НБА лиги већ почетком маја, испао је од Минесоте на старту плеј-оф серије (4-2). Уместо борбе за титулу Никола Јокић иде на рани одмор, а међу онима који сносе највећу кривицу је Кристијан Браун… »
"Не кривите Јокића! То су 'убице', они то раде свако вече..." Србина разапињу са свих страна после болне елиминације, али га…

"Не кривите Јокића! То су 'убице', они то раде свако вече..." Србина разапињу са свих страна после болне елиминације, али га…

Курир пре 1 дан
Није Денвер оправдао очекивања и Нагетси су сезону у НБА лиги завршили већ на старту плеј-офа. Минесота је у шест мечева срушила Николу Јокића и екипу који су се нашли на жестоком удару јавности после ове серије. Један од оних… »

Вести дана »