Povezane vesti
"Prebrzo smo uzdigli Jokića, on ne sedi za stolom sa najvećim centrima svih vremena - neki će vikati da je ovo nepoštovanje"…
Nova pre 23 dana
Edi Džonson, bivši košarkaš koji je 17 godina bio u NBA ligi, dao je svoje viđenje neuspeha Denver Nagetsa i ne baš sjajno izdanje Nikole Jokića u ovosezonskom plej-ofu. Denver je predvođen Jokićem ispao već u prvoj rundi NBA plej-ofa i to od Minesote sa… »
„Prerano smo krunisali Nikolu Jokića – još nije među velikanima“
Sport klub pre 23 dana
“Da li je nedostatak Jokićvih defanzivnih veština dovoljan da ga ne smatramo jednim od velikana kada govorimo o istoriji NBA?” Ovo pitanje postavio je Edi Džonson, košarkaš koji je 17 godina igrao za različite NBA timove, a dugo već dugo je komentator… »
Ne možete da upirete prst u Jokića, moramo i mi ostali da pomognemo: Igrač Denvera preuzeo odgovornost nakon eliminacije u…
Danas pre 23 dana
Košarkaši Denvera zaustavljeni su već nakon prve prepreke u meču plej-ofa protiv ekipe Minesote. Ekipa iz Kolorada je važila za favorita u ovom meču, ali je došla samo do dve pobede u ovoj seriji. – Neprihvatljivo je, posebno sa talentom koji posedujemo… »
Ja sam lider Denvera, preuzimam odgovornost: Kris Braun stao u odbranu Nikole Jokića!
Hot sport pre 23 dana
Braun preuzeo odgovornost posle ispadanja Denvera: „Ja sam lider ovog tima“! Košarkaš Denver Nagetsa Kristijan Braun preuzeo je deo odgovornosti posle eliminacije u prvoj rundi NBA plej-ofa od Minesote Timbervulvsa. Denver je sezonu završio ranije nego… »
"Ne upirite prst u Jokića, ja nisam bio dovoljno dobar": U Denveru ključa posle eliminacije, starter otvorio karte
Nova pre 23 dana
Dugo i predano će morati da se analizira u Koloradu šta je dovelo do toga da Denver bude eliminisan već u prvoj rundi i šta mora da se uradi hitno. Košarkaš Denvera Kristijan Braun sumirao je utiske nakon razočaravajuće završnice sezone Nagetsa… »
"Ne možete da upirete prst u Jokića, ja nisam bio dovoljno dobar!"
B92 pre 23 dana
Košarkaš Denvera Kristijan Braun je sumirao utiske nakon prerano završene sezone Nagetsa i tom prilikom govorio o svom učinku, ali i o Nikoli Jokiću. Košarkaši Denver Nagetsa završili su sezonu ranije nego što su očekivali, pošto ih je Minesota izbacila… »
"Prestanite da krivite Jokića": Oglasio se čovek od 125 miliona dolara i otkrio pravi problem Denvera
Mondo pre 23 dana
Denver je završio takmičenje u NBA ligi već početkom maja, ispao je od Minesote na startu plej-of serije (4-2). Umesto borbe za titulu Nikola Jokić ide na rani odmor, a među onima koji snose najveću krivicu je Kristijan Braun (25). Bek koji je dobio novi… »
"Ne krivite Jokića! To su 'ubice', oni to rade svako veče..." Srbina razapinju sa svih strana posle bolne eliminacije, ali ga…
Kurir pre 23 dana
Nije Denver opravdao očekivanja i Nagetsi su sezonu u NBA ligi završili već na startu plej-ofa. Minesota je u šest mečeva srušila Nikolu Jokića i ekipu koji su se našli na žestokom udaru javnosti posle ove serije. Jedan od onih koji definitivno snosi… »
Vesti dana »
"Nije nam poništena titula, nije nam ni dodeljena": Partizan se oglasio
Mondo pre 24 satajoš 108 povezanih
Napadnuta nuklearna elektrana Bušer: Gori Iran, umesto mira nastupa armagedon
Večernje novosti pre 1 satjoš 35 povezanih
Kongresmenka oplela po Zelenskom: Nije Amerika tvoja kasica-prasica
Večernje novosti pre 2 satajoš 37 povezanih
Novo iznenađenje u Parizu: Stefanos Cicipas eliminisan sa Rolan Garosa
Kurir pre 35 minutajoš 118 povezanih