Повезане вести
"Пребрзо смо уздигли Јокића, он не седи за столом са највећим центрима свих времена - неки ће викати да је ово непоштовање"…
Нова пре 18 сати
Еди Џонсон, бивши кошаркаш који је 17 година био у НБА лиги, дао је своје виђење неуспеха Денвер Нагетса и не баш сјајно издање Николе Јокића у овосезонском плеј-офу. Денвер је предвођен Јокићем испао већ у првој рунди НБА… »
„Прерано смо крунисали Николу Јокића – још није међу великанима“
Спорт клуб пре 22 сата
“Да ли је недостатак Јокићвих дефанзивних вештина довољан да га не сматрамо једним од великана када говоримо о историји НБА?” Ово питање поставио је Еди Џонсон, кошаркаш који је 17 година играо за различите НБА тимове, а дуго… »
Не можете да упирете прст у Јокића, морамо и ми остали да помогнемо: Играч Денвера преузео одговорност након елиминације у…
Данас пре 1 дан
Кошаркаши Денвера заустављени су већ након прве препреке у мечу плеј-офа против екипе Минесоте. Екипа из Колорада је важила за фаворита у овом мечу, али је дошла само до две победе у овој серији. – Неприхватљиво је, посебно са… »
Ја сам лидер Денвера, преузимам одговорност: Крис Браун стао у одбрану Николе Јокића!
Хот спорт пре 1 дан
Браун преузео одговорност после испадања Денвера: „Ја сам лидер овог тима“! Кошаркаш Денвер Нагетса Кристијан Браун преузео је део одговорности после елиминације у првој рунди НБА плеј-офа од Минесоте Тимбервулвса. Денвер је… »
"Не упирите прст у Јокића, ја нисам био довољно добар": У Денверу кључа после елиминације, стартер отворио карте
Нова пре 1 дан
Дуго и предано ће морати да се анализира у Колораду шта је довело до тога да Денвер буде елиминисан већ у првој рунди и шта мора да се уради хитно. Кошаркаш Денвера Кристијан Браун сумирао је утиске након разочаравајуће завршнице… »
"Не можете да упирете прст у Јокића, ја нисам био довољно добар!"
Б92 пре 1 дан
Кошаркаш Денвера Кристијан Браун је сумирао утиске након прерано завршене сезоне Нагетса и том приликом говорио о свом учинку, али и о Николи Јокићу. Кошаркаши Денвер Нагетса завршили су сезону раније него што су очекивали, пошто… »
"Престаните да кривите Јокића": Огласио се човек од 125 милиона долара и открио прави проблем Денвера
Мондо пре 1 дан
Денвер је завршио такмичење у НБА лиги већ почетком маја, испао је од Минесоте на старту плеј-оф серије (4-2). Уместо борбе за титулу Никола Јокић иде на рани одмор, а међу онима који сносе највећу кривицу је Кристијан Браун… »
"Не кривите Јокића! То су 'убице', они то раде свако вече..." Србина разапињу са свих страна после болне елиминације, али га…
Курир пре 1 дан
Није Денвер оправдао очекивања и Нагетси су сезону у НБА лиги завршили већ на старту плеј-офа. Минесота је у шест мечева срушила Николу Јокића и екипу који су се нашли на жестоком удару јавности после ове серије. Један од оних… »
Вести дана »
Испливао шокантан снимак капетана са крузера смрти! Док путници умиру, он је изашао и изговорио речи које буде језу (видео)
Блиц пре 52 минутајош 36 повезаних
Трамп паузира операцију у Ормуском мореузу, Техеран каже: 'Повлачење'
BBC News пре 2 сатајош 30 повезаних
Готовински и стамбени кредити у порасту: Укупно задужење веће у априлу
Еуроневс пре 57 минутајош 16 повезаних