Povezane vesti

"Prebrzo smo uzdigli Jokića, on ne sedi za stolom sa najvećim centrima svih vremena - neki će vikati da je ovo nepoštovanje"…

"Prebrzo smo uzdigli Jokića, on ne sedi za stolom sa najvećim centrima svih vremena - neki će vikati da je ovo nepoštovanje"…

Nova pre 23 dana
Edi Džonson, bivši košarkaš koji je 17 godina bio u NBA ligi, dao je svoje viđenje neuspeha Denver Nagetsa i ne baš sjajno izdanje Nikole Jokića u ovosezonskom plej-ofu. Denver je predvođen Jokićem ispao već u prvoj rundi NBA plej-ofa i to od Minesote sa… »
„Prerano smo krunisali Nikolu Jokića – još nije među velikanima“

„Prerano smo krunisali Nikolu Jokića – još nije među velikanima“

Sport klub pre 23 dana
“Da li je nedostatak Jokićvih defanzivnih veština dovoljan da ga ne smatramo jednim od velikana kada govorimo o istoriji NBA?” Ovo pitanje postavio je Edi Džonson, košarkaš koji je 17 godina igrao za različite NBA timove, a dugo već dugo je komentator… »
Ne možete da upirete prst u Jokića, moramo i mi ostali da pomognemo: Igrač Denvera preuzeo odgovornost nakon eliminacije u…

Ne možete da upirete prst u Jokića, moramo i mi ostali da pomognemo: Igrač Denvera preuzeo odgovornost nakon eliminacije u…

Danas pre 23 dana
Košarkaši Denvera zaustavljeni su već nakon prve prepreke u meču plej-ofa protiv ekipe Minesote. Ekipa iz Kolorada je važila za favorita u ovom meču, ali je došla samo do dve pobede u ovoj seriji. – Neprihvatljivo je, posebno sa talentom koji posedujemo… »
Ja sam lider Denvera, preuzimam odgovornost: Kris Braun stao u odbranu Nikole Jokića!

Ja sam lider Denvera, preuzimam odgovornost: Kris Braun stao u odbranu Nikole Jokića!

Hot sport pre 23 dana
Braun preuzeo odgovornost posle ispadanja Denvera: „Ja sam lider ovog tima“! Košarkaš Denver Nagetsa Kristijan Braun preuzeo je deo odgovornosti posle eliminacije u prvoj rundi NBA plej-ofa od Minesote Timbervulvsa. Denver je sezonu završio ranije nego… »
"Ne upirite prst u Jokića, ja nisam bio dovoljno dobar": U Denveru ključa posle eliminacije, starter otvorio karte

"Ne upirite prst u Jokića, ja nisam bio dovoljno dobar": U Denveru ključa posle eliminacije, starter otvorio karte

Nova pre 23 dana
Dugo i predano će morati da se analizira u Koloradu šta je dovelo do toga da Denver bude eliminisan već u prvoj rundi i šta mora da se uradi hitno. Košarkaš Denvera Kristijan Braun sumirao je utiske nakon razočaravajuće završnice sezone Nagetsa… »
"Ne možete da upirete prst u Jokića, ja nisam bio dovoljno dobar!"

"Ne možete da upirete prst u Jokića, ja nisam bio dovoljno dobar!"

B92 pre 23 dana
Košarkaš Denvera Kristijan Braun je sumirao utiske nakon prerano završene sezone Nagetsa i tom prilikom govorio o svom učinku, ali i o Nikoli Jokiću. Košarkaši Denver Nagetsa završili su sezonu ranije nego što su očekivali, pošto ih je Minesota izbacila… »
"Prestanite da krivite Jokića": Oglasio se čovek od 125 miliona dolara i otkrio pravi problem Denvera

"Prestanite da krivite Jokića": Oglasio se čovek od 125 miliona dolara i otkrio pravi problem Denvera

Mondo pre 23 dana
Denver je završio takmičenje u NBA ligi već početkom maja, ispao je od Minesote na startu plej-of serije (4-2). Umesto borbe za titulu Nikola Jokić ide na rani odmor, a među onima koji snose najveću krivicu je Kristijan Braun (25). Bek koji je dobio novi… »
"Ne krivite Jokića! To su 'ubice', oni to rade svako veče..." Srbina razapinju sa svih strana posle bolne eliminacije, ali ga…

"Ne krivite Jokića! To su 'ubice', oni to rade svako veče..." Srbina razapinju sa svih strana posle bolne eliminacije, ali ga…

Kurir pre 23 dana
Nije Denver opravdao očekivanja i Nagetsi su sezonu u NBA ligi završili već na startu plej-ofa. Minesota je u šest mečeva srušila Nikolu Jokića i ekipu koji su se našli na žestokom udaru javnosti posle ove serije. Jedan od onih koji definitivno snosi… »

Vesti dana »