Povezane vesti
Macut: Medicinski fakultet nije moj, već pripada znanju
NIN 05.05.2026
Premijer Đuro Macut odbacio je danas tvrdnje da je Medicinski fakultet u Beogradu "njegov", navodeći da je fakulet mnogo više od pojedinca - on je zajednica i pripada isključivo znanju i generacijama studenata i nastavnika koje su kroz njega prošle i… »
Macut: Ideja da institucije pripadaju pojedincima netačna i razarajuća
Euronews 05.05.2026
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut poručio je da se u javnom prostoru poslednjih dana pojavljuje ideja da institucije mogu da pripadaju pojedincima i da fakultet može da bude nečiji, ali da je ta ideja i netačna i razarajuća. Macut je naveo da… »
Macut: Ideja da institucije pripadaju pojedincima netačna i razarajuća
RTV 05.05.2026
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut poručio je da se u javnom prostoru poslednjih dana pojavljuje ideja da institucije mogu da pripadaju pojedincima i da fakultet može da bude nečiji, ali da je ta ideja i netačna i razarajuća. Macut je… »
Macut: Medicinski fakultet nije moj
Danas 05.05.2026
Premijer Đuro Macut odbacio je danas tvrdnje da je Medicinski fakultet u Beogradu „njegov“, navodeći da je fakulet mnogo više od pojedinca – on je zajednica i pripada isključivo znanju i generacijama studenata i nastavnika koje su kroz njega prošle i… »
Macut: Medicinski fakultet nije moj
Nova 05.05.2026
Premijer Đuro Macut odbacio je danas tvrdnje da je Medicinski fakultet u Beogradu "njegov", navodeći da je fakulet mnogo više od pojedinca - on je zajednica i pripada isključivo znanju i generacijama studenata i nastavnika koje su kroz njega prošle i… »
Vesti dana »
Sunčano i toplo u Nišu, temperatura do 30 stepeni: Od petka stiže pravi letnji talas
Glas juga pre 29 minutajoš 15 povezanih
Treći dan male mature: Osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Marko, Srbine! Arnautović jednim potezom oduševio celu naciju! Srbija će ovo zapamtiti! Nije zaboravio ko je i odakle je, pre pisanja istorije uradio je ovo!
Kurir pre 19 minutajoš 78 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, iranski tankeri za naftu počeli da se kreću prema Ormuskom moreuzu
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih