Povezane vesti
Macut: Medicinski fakultet nije moj, već pripada znanju
NIN 05.05.2026
Premijer Đuro Macut odbacio je danas tvrdnje da je Medicinski fakultet u Beogradu "njegov", navodeći da je fakulet mnogo više od pojedinca - on je zajednica i pripada isključivo znanju i generacijama studenata i nastavnika koje su kroz njega prošle i… »
Macut: Ideja da institucije pripadaju pojedincima netačna i razarajuća
Euronews 05.05.2026
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut poručio je da se u javnom prostoru poslednjih dana pojavljuje ideja da institucije mogu da pripadaju pojedincima i da fakultet može da bude nečiji, ali da je ta ideja i netačna i razarajuća. Macut je naveo da… »
Macut: Ideja da institucije pripadaju pojedincima netačna i razarajuća
RTV 05.05.2026
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut poručio je da se u javnom prostoru poslednjih dana pojavljuje ideja da institucije mogu da pripadaju pojedincima i da fakultet može da bude nečiji, ali da je ta ideja i netačna i razarajuća. Macut je… »
Macut: Medicinski fakultet nije moj
Danas 05.05.2026
Premijer Đuro Macut odbacio je danas tvrdnje da je Medicinski fakultet u Beogradu „njegov“, navodeći da je fakulet mnogo više od pojedinca – on je zajednica i pripada isključivo znanju i generacijama studenata i nastavnika koje su kroz njega prošle i… »
Macut: Medicinski fakultet nije moj
Nova 05.05.2026
Premijer Đuro Macut odbacio je danas tvrdnje da je Medicinski fakultet u Beogradu "njegov", navodeći da je fakulet mnogo više od pojedinca - on je zajednica i pripada isključivo znanju i generacijama studenata i nastavnika koje su kroz njega prošle i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu 15. jul: Danas pretežno sunčano i toplo, tokom dana mogući pljuskovi
Beta pre 38 minutajoš 12 povezanih
Nova, strašna pretnja Donada Trampa: Određene dve mete - udariće snažno
B92 pre 13 minutajoš 12 povezanih
Srpski nacionalni forum ocenio izjavu ministarke Paunović kao štetnu
Beta pre 18 minutajoš 4 povezane
Rivalstvo koje je preraslo fudbal – Engleska i Argentina za finale Mundijala (RTS 1, 21.00)
RTS pre 33 minutajoš 7 povezanih