Povezane vesti
Macut: Medicinski fakultet nije moj, već pripada znanju
NIN pre 1 dan
Premijer Đuro Macut odbacio je danas tvrdnje da je Medicinski fakultet u Beogradu "njegov", navodeći da je fakulet mnogo više od pojedinca - on je zajednica i pripada isključivo znanju i generacijama studenata i nastavnika koje su kroz njega prošle i… »
Macut: Ideja da institucije pripadaju pojedincima netačna i razarajuća
Euronews pre 1 dan
Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut poručio je da se u javnom prostoru poslednjih dana pojavljuje ideja da institucije mogu da pripadaju pojedincima i da fakultet može da bude nečiji, ali da je ta ideja i netačna i razarajuća. Macut je naveo da… »
Macut: Ideja da institucije pripadaju pojedincima netačna i razarajuća
RTV pre 1 dan
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut poručio je da se u javnom prostoru poslednjih dana pojavljuje ideja da institucije mogu da pripadaju pojedincima i da fakultet može da bude nečiji, ali da je ta ideja i netačna i razarajuća. Macut je… »
Macut: Medicinski fakultet nije moj
Danas pre 1 dan
Premijer Đuro Macut odbacio je danas tvrdnje da je Medicinski fakultet u Beogradu „njegov“, navodeći da je fakulet mnogo više od pojedinca – on je zajednica i pripada isključivo znanju i generacijama studenata i nastavnika koje su kroz njega prošle i… »
Macut: Medicinski fakultet nije moj
Nova pre 1 dan
Premijer Đuro Macut odbacio je danas tvrdnje da je Medicinski fakultet u Beogradu "njegov", navodeći da je fakulet mnogo više od pojedinca - on je zajednica i pripada isključivo znanju i generacijama studenata i nastavnika koje su kroz njega prošle i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 7. maj: Sunčano i toplo, u delu Srbije mogući pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 1 minutjoš 3 povezane
Treneri se sukobili i zaradili isključenje: Valensija nakon nove drame slavila u Atini (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
„Ovo je bilo upozorenje“: Blokada u Zemunu zbog Lazara Mišića, studenti najavili dužu akciju ako ne bude oslobođen
Danas pre 4 satijoš 1 povezana