Povezane vesti

Macut uputio saučešće povodom pogibije najmanje 26 osoba u eksploziji u Kini

Macut uputio saučešće povodom pogibije najmanje 26 osoba u eksploziji u Kini

Serbian News Media pre 23 dana
Premijer Srbije Đuro Macut uputio je danas telegram saučešća premijeru Kine Li Ćijangu i kineskom narodu povodom eksplozije u fabrici vatrometa u provinciji Hunan u kojoj je nastradalo najmanje 26 osoba. „Sa dubokim žaljenjem primio sam vest o ovoj… »
Eksplozija u fabrici u Kini odnela desetine života: Vučić uputio saučešće

Eksplozija u fabrici u Kini odnela desetine života: Vučić uputio saučešće

RTK pre 23 dana
Predsednik Srbije Alekdsandar Vučić uputio je danas saučešće porodicama poginulih i predsedniku Kine Si Đinpingu povodom tragedije koja se dogodila u fabrici vatrometa. „Sa velikom tugom i iskrenim žaljenjem primio sam vest o tragičnoj eksploziji u… »
Macut i Vučić uputili saučešće porodicama stradalih u Kini

Macut i Vučić uputili saučešće porodicama stradalih u Kini

Danas pre 23 dana
Premijer i predsednik Srbije uputili su telegrame saučešća povodom tragedije u Kini. Predsednik Vlade Republike Srbije Đuro Macut uputio je telegram saučešća premijeru Državnog saveta Narodne Republike Kine Li Ćijangu povodom tragične eksplozije u… »
Vučić uputio saučešće povodom tragedije u fabrici vatrometa u Kini

Vučić uputio saučešće povodom tragedije u fabrici vatrometa u Kini

NIN pre 23 dana
Predsednik Srbije Alekdsandar Vučić uputio je danas saučešće porodicama poginulih i predsedniku Kine Si Đinpingu povodom tragedije koja se dogodila u fabrici vatrometa. "Sa velikom tugom i iskrenim žaljenjem primio sam vest o tragičnoj eksploziji u… »
Vučić uputio saučešće predsedniku i narodu Kine povodom tragedije u fabrici vatrometa

Vučić uputio saučešće predsedniku i narodu Kine povodom tragedije u fabrici vatrometa

Euronews pre 23 dana
Predsednik Srbije Alekdsandar Vučić uputio je danas saučešće porodicama poginulih i predsedniku Kine Si Đinpingu povodom tragedije koja se dogodila u fabrici vatrometa. "Sa velikom tugom i iskrenim žaljenjem primio sam vest o tragičnoj eksploziji u… »

Blic pre 23 dana
Istakao je da građani Srbije duboko saosećaju sa kineskim narodom i pružaju mu podršku Vučić je poželeo brz oporavak svim povređenima u nesreći. Predsednik Srbije Alekdsandar Vučić uputio je danas saučešće porodicama poginulih i predsedniku Kine Si… »

Vesti dana »