Povezane vesti
Akile Polonara objavio penziju: Pamtite me po onome što sam bio
RTS 05.05.2026
Italijanski košarkaš Akile Polonara završio je košarkašku karijeru usled borbe sa leukemijom. Polonari (34) je prošle godine dijagnostifikovana mijeloidna leukemija nakon čega mu je uspešno transplantirana koštana srž. Polonara je pre borbe sa leukemijom… »
Akile Polonara završio košarkašku karijeru
RTV 05.05.2026
BEOGRAD - Italijanski košarkaš Akile Polonara saopštio je da je završio igračku karijeru. Polonari (34) je prošle godine dijagnostifikovana mijeloidna leukemija nakon čega mu je uspešno transplantirana koštana srž. On je ove sezone bio član Dinama iz… »
Hrabri Polonara završio karijeru: Probao sam, ali vreme je da prestanem
Dnevnik 05.05.2026
Italijanski košarkaš Akile Polonara saopštio je da je završio igračku karijeru. Polonari (34) je prošle godine dijagnostifikovana mijeloidna leukemija nakon čega mu je uspešno transplantirana koštana srž. On je ove sezone bio član Dinama iz Sasarija, ali… »
Vesti dana »
Vučić obišao radove kod Bezdana: Brza saobraćajnica "Osmeh Vojvodine" Bački Breg-Kljaićevo do Vidovdana 2028. godine
Euronews pre 31 minutajoš 25 povezanih
Obeležavanje stradanja 3.267 Srba iz Srednjeg Podrinja i Birča; Patrijarh Porfirije: Pravoslavna vera je "lična karta" srpskog naroda
RTV pre 41 minutajoš 21 povezana
Velika akcija MUP-a u Šapcu: Uhapšen muškarac osumnjičen da je pretio vlasnicima poslovnih objekata u Beogradu (video)
Euronews pre 6 minutajoš 21 povezana
Selektor Argentine Lionel Skaloni: "Na Mundijalu nema lakih utakmica"; selektor Zelenortskih ostrva Bubista: "Ponosan sam na svoj tim"
Dnevnik pre 1 satjoš 63 povezane
Ruska ambasada u Vašingtonu: Putin i Tramp imaju "dobru ličnu hemiju"
NIN pre 51 minutajoš 19 povezanih