Povezane vesti
Akile Polonara objavio penziju: Pamtite me po onome što sam bio
RTS pre 13 dana
Italijanski košarkaš Akile Polonara završio je košarkašku karijeru usled borbe sa leukemijom. Polonari (34) je prošle godine dijagnostifikovana mijeloidna leukemija nakon čega mu je uspešno transplantirana koštana srž. Polonara je pre borbe sa leukemijom… »
Akile Polonara završio košarkašku karijeru
RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Italijanski košarkaš Akile Polonara saopštio je da je završio igračku karijeru. Polonari (34) je prošle godine dijagnostifikovana mijeloidna leukemija nakon čega mu je uspešno transplantirana koštana srž. On je ove sezone bio član Dinama iz… »
Hrabri Polonara završio karijeru: Probao sam, ali vreme je da prestanem
Dnevnik pre 13 dana
Italijanski košarkaš Akile Polonara saopštio je da je završio igračku karijeru. Polonari (34) je prošle godine dijagnostifikovana mijeloidna leukemija nakon čega mu je uspešno transplantirana koštana srž. On je ove sezone bio član Dinama iz Sasarija, ali… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Ovo su muž i žena uhapšeni zbog ubistva baje na Senjaku: Vodili luksuzan život, ona se hvalila sukupocenim satovima i automobilima! Pod lupom cela imovina foto
Kurir pre 1 satjoš 78 povezanih
Osumnjičeni za ubistvo na Senjaku sticao luksuzne nepokretnosti: Kupovao stanove i apartmane na Kopaoniku u vrednosti 2,5 miliona evra, vlasnik je i gradskog-građevinskog zemljišta
Dnevnik pre 47 minutajoš 22 povezane
Posle noćnog skoka zbog izjave Trampa smirila se cena nafte u svetu
Serbian News Media pre 58 minutajoš 25 povezanih
Vreme se konačno stabilizuje: Čubrilo najavio više sunca, ali upozorio i na nove pljuskove i moguće nevreme
Dnevnik pre 3 satajoš 33 povezane