Povezane vesti

"Najbolji drug me drogirao i oteo mi milione": Šokantna ispovest fudbalske zvezde ostavila sve u neverici

"Najbolji drug me drogirao i oteo mi milione": Šokantna ispovest fudbalske zvezde ostavila sve u neverici

Nova pre 8 dana
Fudbalski svet ostao je zatečen ispovešću Papea Šeika Diopa, nekada velikog talenta Primere i bivšeg igrača Selte i Liona, koji je otkrio da je preživeo šokantnu izdaju – i to od najboljeg prijatelja iz detinjstva. Senegalac je u intervjuu za „The Post… »
"Drogirao me je, pa oteo milione..." Šokantna ispovest čuvenog fudbalera: Prošao je kroz pakao - njegov najbolji drug skovao…

"Drogirao me je, pa oteo milione..." Šokantna ispovest čuvenog fudbalera: Prošao je kroz pakao - njegov najbolji drug skovao…

Kurir pre 8 dana
Svet fudbala ostao je u neverici i šoku posle ispovesti bivšeg fudbalera, Pape Šeika Diopa. On je tokom karijere nastupao i za Seltu i Lion, a u potresnoj ispovesti za "The Post United After" otkrio je kroz kakav je pakao prošao. Sve se desilo dok je… »
Šokantna ispovest poznatog fudbalera: "Najbolji drug me drogirao i oteo mi milione"

Šokantna ispovest poznatog fudbalera: "Najbolji drug me drogirao i oteo mi milione"

Telegraf pre 8 dana
Fudbalska planeta ostala je u šoku nakon najnovijeg intervjua koji je dao Pape Šeik Diop, nekadašnji veliki talenat španske La Lige i bivši igrač Selte i Liona. Senegalac je u potresnoj ispovesti za "The Post United After" otkrio da je preživeo najgoru… »

Vesti dana »