Povezane vesti
"Najbolji drug me drogirao i oteo mi milione": Šokantna ispovest fudbalske zvezde ostavila sve u neverici
Nova 05.05.2026
Fudbalski svet ostao je zatečen ispovešću Papea Šeika Diopa, nekada velikog talenta Primere i bivšeg igrača Selte i Liona, koji je otkrio da je preživeo šokantnu izdaju – i to od najboljeg prijatelja iz detinjstva. Senegalac je u intervjuu za „The Post… »
"Drogirao me je, pa oteo milione..." Šokantna ispovest čuvenog fudbalera: Prošao je kroz pakao - njegov najbolji drug skovao…
Kurir 05.05.2026
Svet fudbala ostao je u neverici i šoku posle ispovesti bivšeg fudbalera, Pape Šeika Diopa. On je tokom karijere nastupao i za Seltu i Lion, a u potresnoj ispovesti za "The Post United After" otkrio je kroz kakav je pakao prošao. Sve se desilo dok je… »
Šokantna ispovest poznatog fudbalera: "Najbolji drug me drogirao i oteo mi milione"
Telegraf 05.05.2026
Fudbalska planeta ostala je u šoku nakon najnovijeg intervjua koji je dao Pape Šeik Diop, nekadašnji veliki talenat španske La Lige i bivši igrač Selte i Liona. Senegalac je u potresnoj ispovesti za "The Post United After" otkrio da je preživeo najgoru… »
Vesti dana »
Stefanović i Ivanović: Mali je centralna figura Vlade, rukovodi prelivanjem novca u džepove naprednjaka
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih
Stigla najbolja moguća vest za Zvezdu, ovo su navijači priželjkivali
Nova pre 24 minutajoš 111 povezana
Najniži vodostaj Dunava u Srbiji u poslednjih 50 godina, vanredne mere kod Sombora i u Mađarskoj
BBC News pre 5 satijoš 24 povezane
Eskalacija sukoba na Bliskom istoku: Napadi, cene nafte i trka za vođstvom
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 48 povezanih