Povezane vesti
"Rekao sam joj da imamo decu i da moramo da zaradimo pare": Đogani umalo ostao bez najvećeg hita
Telegraf pre 10 sati
Grupa " Đogani" devedesetih godina bila je samom vrhuncu slave, a pesma "Idemo na Mars" ih je vinula u zvezde. Međutim, tokom nastanka ovog hita nastala je prava drama, a pesma je umalo izgubljena. Kako je Đole Đogani objasnio, on je želeo da pobegne od… »
Svi su skakali i đuskali uz Idemo na Mars: Hit iz 90-ih kao da je bio uklet, sve se urotilo protiv pesme, a onda je ona bila…
Kurir pre 11 sati
Grupa " Đogani" bila je na samom vrhuncu slave tokom devedesetih godina, a njihov neprevaziđeni hit "Idemo na Mars" pevale su sve generacije. Ipak, malo ko zna kakva se prava drama odvijala iza kulisa stvaranja ove pesme, koja je kao da je bila ukleta… »
Velika tajna grupe Đogani: Đole otkrio na šta je naterao Slađu: "Rekao sam joj da imamo decu i da moramo da zaradimo pare"
Blic pre 12 sati
Tokom snimanja desio se incident kada aranžer Kobac nije sačuvao pesmu, pa je čitav rad bio izgubljen i morao je da napravi novi aranžman. Slađa Delibašić je u početku odbijala da otpeva pesmu zbog neozbiljnog teksta, ali je Đole uspeo da je ubedi. Grupa… »
"Rekao sam joj da imamo decu i da moramo da zaradimo pare": Đole Đogani je Slađu jedva naterao da snime "Idemo na Mars"
Nova pre 18 sati
Grupa "Đogani" je, tokom devedesetih, bila na vrhuncu slave, a jedan od njihovih najvećih hitova je bio "Idemo na Mars". Đole je želeo da pobegne od tadašnjih standarda i srceparajućih tema, što je objasnio u dokumentarcu "Život i scena". "Sedeo sam s… »
Vesti dana »
Kancelarija za KiM: „U Kosovu Polju obijena kuća Ristića, nov incident u režiji Albanaca“ (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Grci prvi polufinalisti: Hapoel slavio i ostao u igri za fajnal-for Evrolige (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane