Povezane vesti
"Videla sam bledo lice ranjenog dečaka, a onda mrak": Ispovest nastavnice istorije iz Ribnikara o 4 minuta pakla
Mondo pre 25 dana
Nastavnica istorije iz osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Tatjana Stevanović, teško je ranjena u masakru koji je počinio maloletni učenik te škole 3. maja 2023. godine. U tragediji u kojoj je pre tri godine život izgubilo devetoro dece i školski čuvar… »
"Naglo je otvorio vrata i prvo mene upucao, a onda mrak" Teška ispovest ranjene nastavnice istorije iz "Ribnikara": Ležale smo…
Kurir pre 26 dana
Nastavnica istorije iz osnovne škole " Vladislav Ribnikar", Tatjana Stevanović, teško je ranjena u masakru koji je počinio maloletni učenik te škole 3. maja 2023. godine. U tragediji u kojoj je pre tri godine život izgubilo devetoro dece i školski čuvar… »
Vesti dana »
Vučić pripadnicima MUP: Vi ste stub države, neću dozvoliti da policija bude ponižena
Sputnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
Južne vesti pre 53 minutajoš 33 povezane
Novo upozorenje RHMZ: Srbija ulazi u nestabilan period, mogući grad i jaki pljuskovi
Euronews pre 58 minutajoš 26 povezanih
"Kad već nisam umro, iskoristite me" Dačić o svom zdravlju i ulozi u politici: "Pet dana bio na ivici između života i smrti"
Blic pre 3 satajoš 11 povezanih