Povezane vesti

"Krvari mi glava, umirem" Andrijana bila izrešetana u masakru u Duboni: Nisu mi davali velike šanse da preživim!

"Krvari mi glava, umirem" Andrijana bila izrešetana u masakru u Duboni: Nisu mi davali velike šanse da preživim!

Kurir pre 5 dana
Uroš Blažić je u svom sumanutom krvavom piru, koji se dogodio 4. maja 2023. godine, samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, bez razloga počeo da puca na ljude koji nikome nisu bili ni krivi ni dužni. Tog 4. maja, Blažić je ubio… »
"Tata, dođi po mene, umirem": Nemanja nakon masakra nije mogao bez štaka, o ovome je sanjao tri godine

"Tata, dođi po mene, umirem": Nemanja nakon masakra nije mogao bez štaka, o ovome je sanjao tri godine

Telegraf pre 6 dana
"Tata, dođi po mene, umirem" Na dan kada se navršilo tri godine od jednog od najtragičnijih događaja u novijoj istoriji Srbije, Nemanja Ilić, mladić koji je teško ranjen u masakru kod Mladenovca, prvi put je ponovo šutnuo loptu na fudbalskom terenu svog… »
"Tata, dođi po mene, umirem" Reči ranjenog mladića u masakru kidaju dušu, govorio o najvećem strahu, a 3 godine kasnije…

"Tata, dođi po mene, umirem" Reči ranjenog mladića u masakru kidaju dušu, govorio o najvećem strahu, a 3 godine kasnije…

Kurir pre 6 dana
Na dan kada se navršilo tri godine od jednog od najtragičnijih događaja u novijoj istoriji Srbije,Nemanja Ilić, mladić koji je teško ranjen u masakru kod Mladenovca, prvi put je ponovo šutnuo loptu na fudbalskom terenu svog sela. Bio je to trenutak o… »

Vesti dana »