Povezane vesti
"Celu noć sam zbog toga plakala": Neda Ukraden godinama bila u svađi sa kolegom, jedan trenutak prekinuo prijateljstvo
Mondo 05.05.2026
Pevačica Neda Ukraden i pokojni pevač Marinko Rokvić čitavu deceniju nisu bili u dobrim odnosima, a preokret koji je doveo do njihovog emotivnog pomirenja inicirao je pevačicin zet što je nju rasplakalo. Neda Ukraden je svojevremeno otvoreno progovorila… »
Neda Ukraden celu noć plakala zbog zeta, nije mogla da dođe sebi zbog kolege: "Nadala sam se da će mi se izviniti, ali to se…
Blic 05.05.2026
Iako su prekinuli kontakt, Neda je nastavila da poštuje Rokvićevu porodicu i sinove. Pomirenje se desilo zahvaljujući Nedinom zetu, Predragu Peci Minoviću, koji ih je spojio za njen rođendan. Pevačica Neda Ukraden i pokojni pevač Marinko Rokvić čitavu… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 35 povezanih
Stevica Smederevac izabran za predsednika Saveta REM-a, do petka izjašnjavanje o predizbornom monitoringu
RTS pre 7 minutajoš 54 povezane
Aleksić: Koalicija Narodna Srbija povukla listu za izbore 25. oktobra
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 19 povezanih
6.000 dinara je počelo da leže: Evo kako odmah da proverite da li je vaša prijava prihvaćena i gde je novac
Telegraf pre 17 minutajoš 74 povezane
Škola "Jožef Atila"o učenici koja je donela nož u školu: Preduzete sve potrebne mere
RTV pre 52 minutajoš 19 povezanih