Povezane vesti
"Celu noć sam zbog toga plakala": Neda Ukraden godinama bila u svađi sa kolegom, jedan trenutak prekinuo prijateljstvo
Mondo 05.05.2026
Pevačica Neda Ukraden i pokojni pevač Marinko Rokvić čitavu deceniju nisu bili u dobrim odnosima, a preokret koji je doveo do njihovog emotivnog pomirenja inicirao je pevačicin zet što je nju rasplakalo. Neda Ukraden je svojevremeno otvoreno progovorila… »
Neda Ukraden celu noć plakala zbog zeta, nije mogla da dođe sebi zbog kolege: "Nadala sam se da će mi se izviniti, ali to se…
Blic 05.05.2026
Iako su prekinuli kontakt, Neda je nastavila da poštuje Rokvićevu porodicu i sinove. Pomirenje se desilo zahvaljujući Nedinom zetu, Predragu Peci Minoviću, koji ih je spojio za njen rođendan. Pevačica Neda Ukraden i pokojni pevač Marinko Rokvić čitavu… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u julu 2026. manja 2,3 odsto nego u istom mesecu 2025. godine
Forbes pre 33 minutajoš 41 povezana
(Foto) Protesti prevoznika iz Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije zbog ograničenja boravka: "Vozači nisu migranti"
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 33 povezane
Pojačana mera saobraćaja povodom početka nove školske godine
Gradski portal 018 pre 43 minutajoš 37 povezanih
Usvojen rebalans budžeta: Više novca za investicije, zdravstvo, pomoć građanima
RINA pre 17 minutajoš 64 povezane
Tužilaštvo vodi istragu protiv sedam osoba zbog eksploziva na severu Srbije pronađenog uoči izbora u Mađarskoj
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 32 povezane