Povezane vesti
Atina Ferari završila u Kliničkom centru: Starleta se oglasila sa hirurgije, pa poslala svima poruku
Mondo 05.05.2026
Starleta i pevačica koja je najpoznatija po nastupima sa Šabačkog vašara, Atina Ferari je uslikala hodnik dok je čekala u čekaonici, i otkrila da se nalazi na Klinici za degestivnu hirurgiju. "Idemo dalje", napisala je Atina i stavila emotikon mišića… »
"Odbegla iz ludnice" Ovako je Lukas pričao o poznatoj starleti, povezivali ga s njom: Sad je završila u kliničkom centru…
Kurir 05.05.2026
Starleta Atina Ferari rano jutros se ogladila iz Kliničkog centra, a nalazi se na odeljenju Digestivne hirurgije. Atina je svojom objavom zabrinula pratioce. Starleta je podelila fotografiju iz hodnika i kratkom porukom "Idemo dalje" uz emotikon mišića… »
Atina Ferari završila u Kliničkom centru: Oglasila se starleta sa odeljenja hirurgije: "Idemo dalje"
Blic 05.05.2026
Atina je poznata po kontroverznim izjavama i vezama sa poznatim ličnostima. Izjavila je da će napisati autobiografiju kada bude imala odnose sa 30 pevača Starleta Atina Ferari oglasila se rano jutros iz Kliničkog centra, gde se nalazi na odeljenju… »
Atina Ferari završila u Kliničkom centru: Oglasila se sa hirurgije, zabrinula pratioce
Telegraf 05.05.2026
Atina Ferari oglasilas e rano jutros iz Kliničkog centra sa odeljenja Hirurgije. Naime, ona je uslikala hodnik dok je čekala u čekaonici i otkrila da se nalazi na Klinici za degestivnu hirurgiju. - Idemo dalje - napisala je Atina Ferari i stavila… »
Vesti dana »
(Foto, video) Žena se porodila pod ruševinama! Neverovatna scena posle razornih zemljotresa u Venecueli: Volonteri pomogli da beba ugleda svet
Blic pre 14 minutajoš 59 povezanih
NIS od SAD zatražio novu licencu za operativno poslovanje
Serbian News Media pre 9 minutajoš 21 povezana
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 34 minutajoš 18 povezanih
Toplotni talas u Srbiji i Evropi: Rekordne temperature i posledice klimatskih promena
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 50 povezanih