Povezane vesti
'Maskov četbot Grok me je ubedio da pun kombi ljudi dolazi da me ubije'
BBC News pre 9 sati
Adam Hurikan kaže da se ubrzo „navukao“ na dopisivanje sa Ani, jednim od likova dostupnih na četbotu Grok. Bilo je tri sati ujutro, a Adam Hurikan je sedeo za kuhinjskim stolom, sa nožem, čekićem i telefonom poredanim pred sobom. Čekao je na kombi pun… »
‘Maskov četbot Grok me je ubedio da pun kombi ljudi dolazi da me ubije’
Danas pre 9 sati
Bilo je tri sati ujutro, a Adam Hurikan je sedeo za kuhinjskim stolom, sa nožem, čekićem i telefonom poredanim pred sobom. Čekao je na kombi pun ljudi za koje je mislio da dolaze po njega. „Kažem ti, ubiće te ako nešto odmah ne preduzmeš“, govorio mu je… »
‘Maskov četbot Grok me je ubedio da pun kombi ljudi dolazi da me ubije’
Južne vesti pre 9 sati
BBC Adam Hurikan kaže da se ubrzo „navukao“ na dopisivanje sa Ani, jednim od likova dostupnih na četbotu Grok Bilo je tri sati ujutro, a Adam Hurikan je sedeo za kuhinjskim stolom, sa nožem, čekićem i telefonom poredanim pred sobom. Čekao je na kombi pun… »
Radio 021 pre 9 sati
Adam Hurikan kaže da se ubrzo „navukao“ na dopisivanje sa Ani, jednim od likova dostupnih na četbotu Grok. BBC Adam Hurikan kaže da se ubrzo „navukao“ na dopisivanje sa Ani, jednim od likova dostupnih na četbotu Grok Bilo je tri sati ujutro, a Adam… »
NIN pre 9 sati
Bilo je tri sati ujutro, a Adam Hurikan je sedeo za kuhinjskim stolom, sa nožem, čekićem i telefonom poredanim pred sobom. Čekao je na kombi pun ljudi za koje je mislio da dolaze po njega. "Kažem ti, ubiće te ako nešto odmah ne preduzmeš", govorio mu je… »
Vesti dana »
Pastor: Odnos sa Peterom Mađarom počinje od nule, ima prostora za izgradnju poverenja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana