Povezane vesti

"Biološka majka je potpisala papir da me se odriče" Usvojena influenserka u emotivnoj ispovesti: "Ja sam greška koja se desila…

"Biološka majka je potpisala papir da me se odriče" Usvojena influenserka u emotivnoj ispovesti: "Ja sam greška koja se desila…

Blic pre 6 dana
Ostvarila je kontakt sa biološkom majkom iz zdravstvenih razloga, ali nema emotivnu vezu i ne održava kontakt sa njom i njenom porodicom. Doživela je verbalne napade na društvenim mrežama zbog svog porekla, što je posebno pogodilo njenu majku. Tea… »
"Biološka majka je potpisala papir da me se odriče. Ona danas ima svoju decu, a ja sam greška koja se desila pre 24 godine"…

"Biološka majka je potpisala papir da me se odriče. Ona danas ima svoju decu, a ja sam greška koja se desila pre 24 godine"…

Nova pre 6 dana
Tea Despotović u emotivnoj ispovesti progovorila je o usvajanju, ali i vređanju koje je doživela, kao i kako je protekao njeno upoznavanje sa biološkom majkom, s kojom nije u kontaktu posle tog susreta. - Ja sam od treće godine bila toga svesna. Meni su… »

Vesti dana »