Povezane vesti
Preminuo i drugi sin (11) Bojane Mutić, oglasila se u bolu: "Po drugi put suočavamo se s nezamislivom tugom"
Telegraf pre 26 dana
Blogerka iz Banjaluke, Bojana Mutić, na društvenim mrežama podelila je najbolniju vest, da je preminuo njen drugi sin Maksim (11), nakon što je ostala i bez prvenca. Bojana Mutić i njen muž pre dve godine izgubili su i svog prvog sina Nikolaja (12), koji… »
Bolovao od genetskog oboljenja za koje nema leka Influenserki Bojani Mutić oba sina umrla zbog teške bolesti: "Nije mogao da…
Blic pre 25 dana
Oba sina su bolovala od retke genetske bolesti, Paelizeus-Merzbacher, za koju ne postoji lek. Bojana je opisala svakodnevnu borbu i neprekidnu negu koju su deca zahtevala zbog brojnih zdravstvenih komplikacija. Bojana Mutić modna influenserka suočila se… »
Preminuo i drugi sin srpske influenserke, tužna vest potresla sve: Oglasila se na mrežama, njene reči lome srce
Mondo pre 25 dana
Bojana Mutić i njen muž pre dve godine izgubili su i svog pvog sina Nikolaja (12), koji se borio sa genetskim oboljenjem, Paelizeus Merzbacher. Njenu objavu prenosimo u celosti: "Dragi svi, Moj sin Maksim je preminuo. Po drugi put, suočavamo se s… »
Umro i drugi sin influenserke Bojane Mutć: "Maksim je preminuo, po drugi put se suočavam sa nezamislivom tugom"
Kurir pre 25 dana
Bojana Mutić, blogerka iz Banjaluke, na društvenim mrežama podelila je najbolniju vest, da je umro njen drugi sin Maksim, nakon što je ostala i bez prvenca. Bojana Mutić i njen muž pre dve godine izgubili su i svog pvog sina Nikolaja (12), koji se borio… »
(Foto) „Po drugi put se suočavamo s nezamislivom tugom“ Teška bolest odnela i drugo dete poznate influenserke: Moj sin Maksim…
Dnevnik pre 25 dana
Poznata blogerka iz Banjaluke Bojana Mutić saopštila je da je njen sin Maksim preminuo nakon što je pre dve godine sahranila i prvog sina. Influenserka je na Instagramu podelila potresnu poruku uz fotografiju dečaka koju prenosimo u celosti: "Dragi svi… »
Preminuo i drugi sin influenserke Bojane Mutić: Oglasila se bolnim rečima
Nova pre 25 dana
Blogerka iz Banjaluke, Bojana Mutić, na društvenim mrežama podelila je najbolniju vest, da je preminuo njen drugi sin Maksim, nakon što je ostala i bez prvenca. Bojana Mutić i njen muž pre dve godine izgubili su i svog prvog sina Nikolaja (12), koji se… »
Evo od čega je preminuo sin (11) Bojane Mutić, ovako je pričala o bolesti: "Na desetine epi napada dnevno..."
Telegraf pre 25 dana
Modna influenserka, Bojana Mutić, suočila se sa još jednom tragedijom kada joj je preminuo i drugi sin Maksim (11). Prethodno, njen prvenac Nikolaj izgubio je bitku za život u 12. godini, što se dogodilo 2024. godine. Bojana je tada govorila o smrti… »
Umro i drugi sin influenserke Bojane Mutić: Oglasila se: "Maksim je preminuo, suočavam se sa nezamislivom tugom"
Blic pre 25 dana
Bojana se obratila javnosti ističući potrebu za privatnošću i povlačenjem iz javnog života. Svi planirani projekti, saradnje i objave na njenom modnom brendu biće odloženi ili vođeni od strane njenog tima bez njenog ličnog prisustva. Bojana Mutić… »
Vesti dana »
Euforija zbog pobede PSŽ-a prerasla u nerede: Povređene tri osobe, uhapšeno 140 izgrednika
Euronews pre 1 danjoš 74 povezane
Nakon šest sati igre! Serundolu pobeda nad Sinerom dala krila, ušao u osminu finala Rolan Garosa
Dnevnik pre 4 satijoš 48 povezanih
Šok u Beogradskoj areni, Hrvat nokautrao Vasu Bakočevića: "Mislio sam da je ološ i bitanga, prevario me"
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih
Ivica Iliev o finalu LŠ: ''Tragedija, antifudbal, drago mi je samo da Arsenal nije osvojio!''
Sportske.net pre 1 danjoš 102 povezane