Povezane vesti
Vukadinović o vanrednim izborima: Zašto neće biti na leto?
Nova 05.05.2026
Urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović rekao je danas za N1 da smatra da izbora neće biti na leto kako su to govorili neki opozicioni akteri ali i sam predsednik Srbije. Govoreći o licitiranju datuma za izbore, Vukadinović je u emisiji N1… »
Vukadinović: Ne javljaju mi se ti letnji izbori, odluka o tome zavisi samo od Vučića
Radio 021 05.05.2026
Urednik Nove Srpske političke misli Đorđe Vukadinović ocenio je da domaći opozicioni akteri ne učestvuju u tome kada će biti datum izbora, ali da on lično smatra da ih neće biti na leto. Govoreći o licitiranju datuma za izbore, Vukadinović je za N1 rekao… »
Vukadinović o razlozima zbog kojih neće doći do letnjih izbora
Danas 05.05.2026
Urednik Nove srpske političke misli Đorđe Vukadinović rekao je danas za N1 da smatra da izbora neće biti na leto kako su to govorili neki opozicioni akteri ali i sam predsednik Srbije. Govoreći o licitiranju datuma za izbore, Vukadinović je u emisiji N1… »
Vukadinović: Meni se ne javljaju ti letnji izbori
N1 Info 05.05.2026
Urednik Nove Srpske političke misli Đorđe Vukadinović ocenio je da domaći opozicioni akteri ne učestvuju u tome kada će biti datum izbora, ali da on lično smatra da ih neće biti na leto, iako je to predsednik Srbije najavljivao. Govoreći o licitiranju… »
Vesti dana »
Najveći šok na Mundijalu! Senzacija nad senzacijama! Favorita opio Rum! (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 22 povezane
Hteo sam da odustanem zbog kockanja: Prva izjava pobednika "Zvezda Granda" prema glasanju publike - Spasio me je mentor Đorđe David" (foto)
Večernje novosti pre 2 satajoš 11 povezanih
Potres u Britaniji? Starmeru izmiče fotelja, gubi podršku, razmatra i ostavku
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Prenos, Tunis - Japan: Istorijski meč na SP, umešana i FIFA! Debituje novi selektor!
Večernje novosti pre 1 minutjoš 1 povezana