Повезане вести
Вукадиновић о ванредним изборима: Зашто неће бити на лето?
Нова пре 12 сати
Уредник Нове српске политичке мисли Ђорђе Вукадиновић рекао је данас за Н1 да сматра да избора неће бити на лето како су то говорили неки опозициони актери али и сам председник Србије. Говорећи о лицитирању датума за изборе… »
Вукадиновић: Не јављају ми се ти летњи избори, одлука о томе зависи само од Вучића
Радио 021 пре 13 сати
Уредник Нове Српске политичке мисли Ђорђе Вукадиновић оценио је да домаћи опозициони актери не учествују у томе када ће бити датум избора, али да он лично сматра да их неће бити на лето. Говорећи о лицитирању датума за изборе… »
Вукадиновић о разлозима због којих неће доћи до летњих избора
Данас пре 13 сати
Уредник Нове српске политичке мисли Ђорђе Вукадиновић рекао је данас за Н1 да сматра да избора неће бити на лето како су то говорили неки опозициони актери али и сам председник Србије. Говорећи о лицитирању датума за изборе… »
Вукадиновић: Мени се не јављају ти летњи избори
Н1 Инфо пре 14 сати
Уредник Нове Српске политичке мисли Ђорђе Вукадиновић оценио је да домаћи опозициони актери не учествују у томе када ће бити датум избора, али да он лично сматра да их неће бити на лето, иако је то председник Србије најављивао… »
Вести дана »
Кина позвала Америку да укине санкције Куби: "Оне су незаконите и озбиљно крше међународно право, одмах их окончајте"
Курир пре 25 минутајош 1 повезана
Канцеларија за КиМ: „У Косову Пољу обијена кућа Ристића, нов инцидент у режији Албанаца“ (фото)
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Временска прогноза за 6. мај: Облачно са сунчаним интервалима, увече пљускови са грмљавином
Мондо пре 1 сатјош 3 повезане