Povezane vesti

"Trebalo je da se uda ove godine": Koleginica progovorila o Brekvicinom raskidu, spomenula i Dončića

"Trebalo je da se uda ove godine": Koleginica progovorila o Brekvicinom raskidu, spomenula i Dončića

Mondo pre 4 dana
Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je stavila tačku na dugogodišnju vezu sa dečkom Nemanjom. Sada je o krahu njihove ljubavi govorila njena koleginica Zorana Mićanović, koja je otkrila da su oni ove godine planirali svadbu. Zorana je komentarisala za… »
"Trebalo je da se uda ove godine" Koleginica progovorila o raskidu Breskvice i Nemanje: "Poznajem ga, žao mi je"

"Trebalo je da se uda ove godine" Koleginica progovorila o raskidu Breskvice i Nemanje: "Poznajem ga, žao mi je"

Blic pre 4 dana
Izvor blizak pevačici tvrdi da veza nije funkcionisala već neko vreme, i pored pokušaja pomirenja. Breskvica sada uživa na odmoru u Opatiji, posvećuje se sebi i priprema za leto puno nastupa. Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je stavila tačku na… »
"Ona je trebala da se uda ove godine" Konačno isplivala istina o Breskvici i raskidu sa dugogodišnjim partnerom! Koleginica…

"Ona je trebala da se uda ove godine" Konačno isplivala istina o Breskvici i raskidu sa dugogodišnjim partnerom! Koleginica…

Kurir pre 4 dana
Anđela Ignjatović Breskvica raskinula je sa partnerom sa kojim je bila u dugogodišnjoj vezi, a sada je njena koleginica Zorana Mićanović otkrila koje je priče ona čula kada je reč o krahu ljubavi njene koleginice. Zorana je nedavno najavila novu numeru… »
"Ne može svako da mi uđe u kuću", Nadica priznala kako čuva privatnost, a onda su joj spomenuli Darin snimak

"Ne može svako da mi uđe u kuću", Nadica priznala kako čuva privatnost, a onda su joj spomenuli Darin snimak

Telegraf pre 4 dana
Pevačica Nadica Ademov pojavila se danas na jednom gradskom događaju, a društvo joj je pravila mlađa koleginica Zorana Mićanović sa kojom je i privatno bliska. Njih dve su zajedno stale pred pripadnike sedme sile i progovorile o brojnim aktuelnostima na… »
"Trebalo je da se uda" Zorana o raskidu Breskvice i policajca, otkrila da ga poznaje: "Žao mi je zbog toga..."

"Trebalo je da se uda" Zorana o raskidu Breskvice i policajca, otkrila da ga poznaje: "Žao mi je zbog toga..."

Telegraf pre 4 dana
Pevačica Zorana Mićanović pojavila se danas na jednom gradskom događaju, a izgledom je oduševila prisutne. Mlada muzička zvezda stala je pred pripadnike sedme sile zajedno sa svojom popularnom koleginicom Nadicom Ademov, pa su progovorile na brojne… »

Vesti dana »