Povezane vesti
Prisetio se bivše: Anđelo progovorio o Teodori i Nataši Bekvalac, pa šokirao detaljima: "Nude mi 200 evra, to me smara"
Blic pre 4 dana
Otkrio je da je odbijao brojne ponude za snimanja spotova zbog male zarade i dosade tokom posla. Majka Teodore, Goca Džehverović, izjavila je da odnos dve porodice nikada nije bio sjajan, ističući razlike u statusu. Prvu sezonu rijalitija "Zadruga"… »
Anđelo progovorio o vezi sa Teodorom Dževerović: "200, 300 evra, smaralo me to"
Mondo pre 4 dana
Da stara ljubav zaborava nema, dokaz je razgovor između Anđela Rankovića i njegove cimerke iz Elite, danas u dvorištu Bele kuće u Šimanovcima. Anđelo je nakon dužeg vremena progovorio o bivšoj partnerki Teodori Džehverović, pa je otkrio detalje njihovog… »
Anđelo progovorio o Teodori Džehverović: Spomenuo novac i otkrio šta ga je smaralo: 200, 300 evra, smaralo me to
Kurir pre 4 dana
Da stara ljubav zaborava nema, dokaz je razgovor između Anđela Rankovića i njegove cimerke danas u dvorištu Bele kuće u Šimanovcima. Anđelo je nakon dužeg vremena progovorio o bivšoj partnerki Teodori Džehverović, pa je otkrio detalje njihovog odnosa… »
Anđelo se prisetio Teodore Džehverović: Stara ljubav zaborava nema - spomenuo i Natašu Bekvalac
Telegraf pre 4 dana
Prvu sezonu Zadruge obeležili su brojni skandali, ljubavne veze, a mnogima je ostala u sećanju ljubav između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića. Anđelo, koji je trenutno u "Eliti 9" otkrio je detalje njihovog odnosa, zapravo kako su radili zajedno. -… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Vladajući režim kopira svaki naš korak": Student se obratio građanima ispred Pravnog, nastavlja se šetnja ka Predsedništvu
Nova pre 26 minutajoš 21 povezana
'Biću miran tek kad svi odu': Evakuacija putnika broda pogođenog hantavirusom
BBC News pre 1 satjoš 78 povezanih
Nemačka skeptična prema Putinovom predlogu o ulozi Šredera u mirovnim pregovorima o Ukrajini
N1 Info pre 2 satajoš 23 povezane