Povezane vesti
Prisetio se bivše: Anđelo progovorio o Teodori i Nataši Bekvalac, pa šokirao detaljima: "Nude mi 200 evra, to me smara"
Blic pre 25 dana
Otkrio je da je odbijao brojne ponude za snimanja spotova zbog male zarade i dosade tokom posla. Majka Teodore, Goca Džehverović, izjavila je da odnos dve porodice nikada nije bio sjajan, ističući razlike u statusu. Prvu sezonu rijalitija "Zadruga"… »
Anđelo progovorio o vezi sa Teodorom Dževerović: "200, 300 evra, smaralo me to"
Mondo pre 25 dana
Da stara ljubav zaborava nema, dokaz je razgovor između Anđela Rankovića i njegove cimerke iz Elite, danas u dvorištu Bele kuće u Šimanovcima. Anđelo je nakon dužeg vremena progovorio o bivšoj partnerki Teodori Džehverović, pa je otkrio detalje njihovog… »
Anđelo progovorio o Teodori Džehverović: Spomenuo novac i otkrio šta ga je smaralo: 200, 300 evra, smaralo me to
Kurir pre 25 dana
Da stara ljubav zaborava nema, dokaz je razgovor između Anđela Rankovića i njegove cimerke danas u dvorištu Bele kuće u Šimanovcima. Anđelo je nakon dužeg vremena progovorio o bivšoj partnerki Teodori Džehverović, pa je otkrio detalje njihovog odnosa… »
Anđelo se prisetio Teodore Džehverović: Stara ljubav zaborava nema - spomenuo i Natašu Bekvalac
Telegraf pre 25 dana
Prvu sezonu Zadruge obeležili su brojni skandali, ljubavne veze, a mnogima je ostala u sećanju ljubav između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića. Anđelo, koji je trenutno u "Eliti 9" otkrio je detalje njihovog odnosa, zapravo kako su radili zajedno. -… »
Vesti dana »
Alpinisti uklonili baner sa Palate Albanija: Građani zvižde i pevaju "Pada vlada" VIDEO
Nova pre 2 satajoš 89 povezanih
PSŽ ostaje na vrhu Evrope: Enrike stvorio dinastiju, Arsenal pao sa penala
BBC News pre 39 minutajoš 59 povezanih
Serundolo posle šest sati savladao Landalusea za osminu finala Rolan Garosa
RTS pre 29 minutajoš 48 povezanih
Uhapšena dvojica mladića na Vračaru: Policija pronašla automatsku pušku i flašu benzina
Nova pre 3 satajoš 23 povezane
PSŽ posle penal-drame odbranio evropsku krunu, Arsenal ostao bez istorijskog trofeja
RTS pre 1 satjoš 102 povezane