Povezane vesti

Feđa Dudić napustio Maribor! On je sam hteo da ode!

Feđa Dudić napustio Maribor! On je sam hteo da ode!

Kurir pre 21 dana
Feđa Dudić nije više šef stručnog štaba Maribora. Kako je zvanično potvrđeno iz kluba iz Ljudskog vrta, do prekida saradnje došlo je sporazumnim dogovorom, i to na inicijativu samog Dudića. Dudić je kormilo Maribora preuzeo 1. oktobra 2025. godine, no… »
Kraj za Feđu Dudića u Sloveniji

Kraj za Feđu Dudića u Sloveniji

B92 pre 21 dana
Feđa Dudić nije više šef stručnog štaba Maribora. Kako je zvanično potvrđeno iz kluba iz Ljudskog vrta, do prekida saradnje došlo je sporazumnim dogovorom, i to na inicijativu samog Dudića. Dudić je kormilo Maribora preuzeo 1. oktobra 2025. godine, no… »
Dudić napustio Maribor, raskinut ugovor posle sastanka

Dudić napustio Maribor, raskinut ugovor posle sastanka

Nova pre 21 dana
Fudbalski klub Maribor sporazumno je raskinuo ugovor sa trenerom Feđom Dudićem. "Na njegov zahtev i nakon što smo uzeli u obzir sve okolnosti i temeljnog razmatranja, složili smo se da obostrano raskinemo ugovor i saradnju koju smo počeli 1. oktobra… »
Feđa Dudić tražio i dobio prekid saradnje sa Mariborom

Feđa Dudić tražio i dobio prekid saradnje sa Mariborom

Sport klub pre 21 dana
Feđa Dudić više nije trener Maribora. Klub je vest o sporazumnom raskidu saradnje sa Feđom Dudićem objavio u utorak, iz čega može da se zakljiči da je sam Dudić inicirao prekid ugovora. „Feđa Dudić više nije trener Maribora. Na njegov zahtev i nakon što… »

Vesti dana »