Povezane vesti
Marija Vasić: Suđenje se odugovlači jer je optužnica protiv mene i aktivista bez ikakvih dokaza, a snimak nezakonit
Nova pre 12 dana
„Sve se odugovlači zato što je optužnica takva, bez dokaza koji su zakonski ne možete ništa da uradite. Mi nemamo nijedan zakonski dokaz, snimak je protivzakonito pribavljen i ne može da se koristi na sudu i to sudija i tužilac odlično znaju“, istakla je… »
Vasić: Nemaju nijedan zakonski dokaz, mi smo pokazatelj šta će morati da urade i sa drugim uhapšenima
N1 Info pre 12 dana
"Sve se odugovlači zato što je optužnica takva, bez dokaza koji su zakonski ne možete ništa da uradite. Mi nemamo nijedan zakonski dokaz, snimak je protivzakonito pribavljen i ne može da se koristi na sudu i to sudija i tužilac odlično znaju", istakla je… »
Vesti dana »
MUP: Od danas do 31. maja pojačana kotrola saobraćaja za vozače dvotočkaša i pešake
Glas Zaječara pre 10 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih
Klivlend je na ovo čekao još od Lebrona - Detroit "zgromljen" sa +31 u majstorici! VIDEO
B92 pre 1 satjoš 17 povezanih
Uhapšen muškarac osumnjičen da je ubio 19-godišnjeg dostavljača hrane u Hrvatskoj
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih