Povezane vesti

Vučić: "Država cene derivata držala pod striktnom kontrolom"; "Nafta će ostati trajno skupa"

Vučić: "Država cene derivata držala pod striktnom kontrolom"; "Nafta će ostati trajno skupa"

B92 pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u poslednjem mesecu stopa inflacije bila 3,3 odsto i da je u većini zemalja EU veća nego u Srbiji, i ukazao da su na godišnjem nivou u Srbiji najviše skočile cene lekova. "Mi smo dobili sada stopu… »
"To pokazuje koliko smo bahati i arogantni", Vučić o drastičnom porastu cena lekova: "Tri puta sam ih opomenuo!"

"To pokazuje koliko smo bahati i arogantni", Vučić o drastičnom porastu cena lekova: "Tri puta sam ih opomenuo!"

Blic pre 6 dana
Vučić je naglasio da je inflacija u većini zemalja EU, uključujući Hrvatsku i baltičke zemlje, veća nego u Srbiji. Istakao je da su cene lekova najviše porasle na godišnjem nivou i time izrazio zabrinutost. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je… »
Vučić: "Na godišnjem nivou najviše poskupeli lekovi, to moramo da menjamo"

Vučić: "Na godišnjem nivou najviše poskupeli lekovi, to moramo da menjamo"

B92 pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je u poslednjem mesecu stopa inflacije bila 3,3 odsto i da je u većini zemalja EU veća nego u Srbiji, i ukazao da su na godišnjem nivou u Srbiji najviše skočile cene lekova. Vučić je za TV Informer naveo… »

Vesti dana »