Povezane vesti
Studenti u blokadi najavili skup 23. maja na Slaviji u Beogradu
Glas Zaječara pre 22 dana
Studeti u blokadi najavili su da će naredni skup biti na beogradskom Trgu Slavija, 23. maja. "Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu", napisali su kratko studenti na svom Instagramu, citirajući deo pesme "Grad" Bajage i… »
Studenti u blokadi najavili skup 23. maja na Slaviji
N1 Info pre 22 dana
Studenti u blokadi najavili su novi studentski skup 23. maja na Trgu Slavija u Beogradu. "Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu", poruka je video snimka u kojem građane pozivaju na skup koji će se održati na Slaviji, citirajući… »
Beta pre 22 dana
Studeti u blokadi najavili su da će naredni skup biti na beogradskom Trgu Slavija, 23. maja. "Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu", napisali su kratko studenti na svom Instagramu, citirajući deo pesme "Grad" Bajage i… »
Serbian News Media pre 22 dana
„Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu“, napisali su kratko studenti na svom Instagramu, citirajući deo pesme „Grad“ Bajage i Instruktora. Studenti su na Trgu Slavija nekoliko puta održavali proteste od kojih se pojedini, prema… »
Radio sto plus pre 22 dana
“Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu”, napisali su kratko studenti na svom Instagramu, citirajući deo pesme “Grad” Bajage i Instruktora. Studenti su na Trgu Slavija nekoliko puta održavali proteste od kojih se pojedini, prema… »
Pravo u centar pre 22 dana
„Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu“, napisali su kratko studenti na svom Instagramu, citirajući deo pesme „Grad“ Bajage i Instruktora. Studenti su na Trgu Slavija nekoliko puta održavali proteste od kojih se pojedini, prema… »
Insajder pre 22 dana
Studeti u blokadi najavili su da će naredni skup biti na beogradskom Trgu Slavija, 23. maja. Studenti u blokadi, foto: Srđan Ilić "Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu", napisali su kratko studenti na svom Instagramu, citirajući… »
VIDEO: Studenti najavili skup na Slaviji 23. maja
Radio 021 pre 22 dana
Studenti u blokadi najavili su skup 23. maja, na Trgu Slavija, u Beogradu. Na nalozima Studenata u blokadi na društvenim mrežama već danima unazad se najavljuje novo veliko okupljanje, uz minimalno otkrivanje detalja. Ovog puta su najavili datum i… »
Vesti dana »
Trostruki grend slem finalista je bio prejak: Međedović završio učešće na Rolan Garosu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
VIDEO Novak zadao domaći Sabalenki, ovo je novi pobednički ples na Rolan Garosu
Nova pre 3 satajoš 2 povezane