Повезане вести
Студенти у блокади најавили скуп 23. маја на Славији у Београду
Глас Зајечара пре 14 сати
Студети у блокади најавили су да ће наредни скуп бити на београдском Тргу Славија, 23. маја. "Ово је град у коме нема разлога да 23. маја будеш сам у њему", написали су кратко студенти на свом Инстаграму, цитирајући део песме… »
Студенти у блокади најавили скуп 23. маја на Славији
Н1 Инфо пре 16 сати
Студенти у блокади најавили су нови студентски скуп 23. маја на Тргу Славија у Београду. "Ово је град у коме нема разлога да 23. маја будеш сам у њему", порука је видео снимка у којем грађане позивају на скуп који ће се одржати… »
Бета пре 16 сати
Студети у блокади најавили су да ће наредни скуп бити на београдском Тргу Славија, 23. маја. "Ово је град у коме нема разлога да 23. маја будеш сам у њему", написали су кратко студенти на свом Инстаграму, цитирајући део песме… »
Сербиан Невс Медиа пре 16 сати
„Ово је град у коме нема разлога да 23. маја будеш сам у њему“, написали су кратко студенти на свом Инстаграму, цитирајући део песме „Град“ Бајаге и Инструктора. Студенти су на Тргу Славија неколико пута одржавали протесте од… »
Радио сто плус пре 15 сати
“Ово је град у коме нема разлога да 23. маја будеш сам у њему”, написали су кратко студенти на свом Инстаграму, цитирајући део песме “Град” Бајаге и Инструктора. Студенти су на Тргу Славија неколико пута одржавали протесте од… »
Право у центар пре 16 сати
„Ово је град у коме нема разлога да 23. маја будеш сам у њему“, написали су кратко студенти на свом Инстаграму, цитирајући део песме „Град“ Бајаге и Инструктора. Студенти су на Тргу Славија неколико пута одржавали протесте од… »
Инсајдер пре 16 сати
Студети у блокади најавили су да ће наредни скуп бити на београдском Тргу Славија, 23. маја. Студенти у блокади, фото: Срђан Илић "Ово је град у коме нема разлога да 23. маја будеш сам у њему", написали су кратко студенти на… »
ВИДЕО: Студенти најавили скуп на Славији 23. маја
Радио 021 пре 16 сати
Студенти у блокади најавили су скуп 23. маја, на Тргу Славија, у Београду. На налозима Студената у блокади на друштвеним мрежама већ данима уназад се најављује ново велико окупљање, уз минимално откривање детаља. Овог пута… »
Вести дана »
Трамп паузира операцију у Ормуском мореузу, Техеран каже: 'Повлачење'
BBC News пре 2 сатајош 30 повезаних
Симеоне: "Поносан сам, стигли смо до места које нико није замишљао"
Спортске.нет пре 32 минутајош 25 повезаних
Олимпијакос оборио рекорд Евролиге против Монака, тешко да ће га неко срушити
Нова пре 2 сатајош 27 повезаних