Povezane vesti
"Bio je kod nas kući, čuvena slika je Ovde napravljena" Sofijina majka sve otkrila o Danetu: Dva puta me je zeznula
Kurir 05.05.2026
Javnost danima bruji o navodnoj aferi aktuelne učesnice Elite Sofije Janićijević sa sedamdesetogodišnjim Danetom. Sofija je prvo vešto ćutala na brojna pitanja o Danetu, ali iz dana u dan počinje da priznaje stvari koje je u početku oštro demantovala… »
"Dane je bio kod nas kući!" Sofijina majka očajna, otkrila šok istinu o ćerki: "Sramota, iskopala bih joj oči"
Telegraf 05.05.2026
Javnost danima bruji o navodnoj aferi aktuelne učesnice Elite Sofije Janićijević sa sedamdesetogodišnjim Danetom. Sofija je prvo vešto ćutala na brojna pitanja o Danetu, ali iz dana u dan počinje da priznaje stvari koje je u početku oštro demantovala… »
(Video) Posetili smo majku Sofije Janićijević u ralji: Urnisala ćerku zbog Daneta (70): "Sramota me je svega, iskopala bih joj…
Blic 05.05.2026
Komšije navode da Sofija ne živi stalno kod majke, a Daneta nisu viđali u njihovom mestu, dok renoviranja kuće nisu finansirali drugi već porodica sama. Brankica je javno iskazala sramotu i tugu zbog situacije i medijskih priča, naglasivši da više ne… »
Vesti dana »
(Foto) Vučić: Brza saobraćajnica "Osmeh Vojvodine" Bački Breg-Kljaićevo do Vidovdana 2028. godine
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 26 povezanih
Srpski patrijarh u Bratuncu: Ne smemo zaboraviti nevine žrtve, ali ni izgubiti veru, ljubav i istinu
Sputnik pre 10 minutajoš 21 povezana
U Novom Sadu uhapšen muškarac za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica
N1 Info pre 20 minutajoš 21 povezana
Selektor Argentine Lionel Skaloni: "Na Mundijalu nema lakih utakmica"; selektor Zelenortskih ostrva Bubista: "Ponosan sam na svoj tim"
Dnevnik pre 1 satjoš 63 povezane
Ruska ambasada u Vašingtonu: Putin i Tramp imaju "dobru ličnu hemiju"
NIN pre 55 minutajoš 19 povezanih