Povezane vesti
"Bio je kod nas kući, čuvena slika je Ovde napravljena" Sofijina majka sve otkrila o Danetu: Dva puta me je zeznula
Kurir pre 4 dana
Javnost danima bruji o navodnoj aferi aktuelne učesnice Elite Sofije Janićijević sa sedamdesetogodišnjim Danetom. Sofija je prvo vešto ćutala na brojna pitanja o Danetu, ali iz dana u dan počinje da priznaje stvari koje je u početku oštro demantovala… »
"Dane je bio kod nas kući!" Sofijina majka očajna, otkrila šok istinu o ćerki: "Sramota, iskopala bih joj oči"
Telegraf pre 4 dana
Javnost danima bruji o navodnoj aferi aktuelne učesnice Elite Sofije Janićijević sa sedamdesetogodišnjim Danetom. Sofija je prvo vešto ćutala na brojna pitanja o Danetu, ali iz dana u dan počinje da priznaje stvari koje je u početku oštro demantovala… »
(Video) Posetili smo majku Sofije Janićijević u ralji: Urnisala ćerku zbog Daneta (70): "Sramota me je svega, iskopala bih joj…
Blic pre 4 dana
Komšije navode da Sofija ne živi stalno kod majke, a Daneta nisu viđali u njihovom mestu, dok renoviranja kuće nisu finansirali drugi već porodica sama. Brankica je javno iskazala sramotu i tugu zbog situacije i medijskih priča, naglasivši da više ne… »
Vesti dana »
Kruzer sa hantavirusom stigao na Kanarska ostrva, putnici će u karantin
Pravo u centar pre 10 minutajoš 37 povezanih
“Došao s pištoljem i iz čista mira tri puta pucao u njega, pa upucao sebe”: Detalji likvidacije policajca u Hrvatskoj
Nova pre 15 minutajoš 18 povezanih
Stigao odgovor iz Batuta: Ima li Srbija razloga za zabrinutost zbog hantavirusa?
B92 pre 15 minutajoš 18 povezanih
U Srbiji danas promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih
Prva izjava Jovane Nogić posle debija u WNBA: "Samo sam srećna što sam ovde" VIDEO
B92 pre 31 minutajoš 14 povezanih