Povezane vesti
"Imamo kuću na moru, planini i u Beogradu" Sanja Maletić o naslednici koju je dobila u 52. godini i suprugu: Nemaju dadilju…
Kurir pre 4 dana
Sanja Maletić pojavila se večeras na proslavi rođendana sina Ivane Šašić u Šapcu. Tom prilikom je otkrila kako se snalazi u ulozi majke i ko čuva ćerkicu dok je ona na veselju. - Umorno sam, došla sam danas iz Crne Gore sa puta, danas sam sa svojom… »
Pevačica proslavila sinu punoletstvo bez njegovog oca: Trudila sam se da im nadomestim tu figuru
Kurir pre 4 dana
Ivana Šašić je večeras u Šapcu napravila gala slavlje povodom punoletstva njenog sina. Pevačica je okupila prijatelje, familiju i kolege, a govorila je i za medije. Otac njenog sina nije se pojavio na slavlju. - 10. februara je Srđan napunio 18 godina… »
"Dadiljama sam dala para kao za jedan stan u Beogradu", Ivana Šašić slavi punoletstvo sinu, otvorila dušu
Telegraf pre 4 dana
Pevačica Ivana Šašić napravila je veliko slavlje povodom 18. rođendana svog sina Srđana. Njen naslednik postao je punoletan još pre tri meseca, ali su slavlje upriličili večeras. Ivana je pred pripadnicima sedme sile progovorila o odnosu sa naslednicima… »
"Dala sam ženama koje su mi čuvale decu para kao za stan u Beogradu" Ivana Šašić slavi punoletstvo starijeg sina bez njegovog…
Blic pre 4 dana
Istakla je da je žrtvovala karijeru i angažovala druge žene da čuvaju decu dok je radila, ali smatra da je to vredelo. Ivana je opisala i teškoće sa dva carska reza u razmaku od 10 meseci i teške zdravstvene trenutke koje je porodica prošla. Pevačica… »
"Imamo kuću na moru, planini i u Beogradu" Sanja Maletić o ćerki koju je dobila u 52. godini i suprugu: "On je čuva, nemamo…
Blic pre 4 dana
Naglasila je da ćerkicu ne vodi na proslave zbog buke jer smatra da deci treba čuvati sluh. Istakla je da nema dadilju, već ćerkicu čuvaju ona i suprug, a često provode vreme zajedno u šetnjama i putovanjima. Pevačica Sanja Maletić pojavila se večeras na… »
Vesti dana »
'Biću miran tek kad svi odu': Kruzer pogođen hantavirusom stigao na Tenerife
BBC News pre 26 minutajoš 22 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: SAD čekaju odgovor Irana; Katarski tanker prošao kroz Ormuz
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih
Topić opet dobio šansu, Oklahoma na korak od finala - Lejkersi pred "metlom"! VIDEO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih
Studenti u blokadi za danas najavili akciju i šetnju centralnim beogradskim ulicama
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana