Povezane vesti

Razvodi se Jelena Golubović: Šokirala priznanjem o mužu i "paklu" sa svekrvom, izbacili je iz stana

Razvodi se Jelena Golubović: Šokirala priznanjem o mužu i "paklu" sa svekrvom, izbacili je iz stana

Mondo pre 5 dana
Rediteljka i rijaliti pobednica Jelena Golubović, otkrila je sve o njenom odnosu sa partnerom i zbog čega je došlo do razvoda nekoliko dana pred prvu godišnjicu. - Kažu da su razvod i stres na nivou smrti. Rekla sam, ako meni, kao udatoj ženi, prvi Božić… »
"Izbacili su me iz stana!" Razvodi se Jelena Golubović - šokirala priznanjem o mužu i "paklu" sa svekrvom

"Izbacili su me iz stana!" Razvodi se Jelena Golubović - šokirala priznanjem o mužu i "paklu" sa svekrvom

Telegraf pre 5 dana
Rediteljka i rijaliti pobednica Jelena Golubović otkrila je sve o njenom odnosu sa partnerom i zbog čega je došlo do razvoda nekoliko dana pred prvu godišnjicu! - Kažu da su razvod i stres na nivou smrti. Rekla sam ako meni, kao udatoj ženi, prvi Božić… »
"Muž me prodao zbog praseta, izbacili su me iz stana" Jelena Golubović se razvela, prošla pakao sa svekrvom: Davala mi je…

"Muž me prodao zbog praseta, izbacili su me iz stana" Jelena Golubović se razvela, prošla pakao sa svekrvom: Davala mi je…

Kurir pre 5 dana
Jelena Golubović, razvela se nakon godinu dana braka, početkom ove godine, a tada je otvoreno govorila o svemu kroz šta je prošla sa suprugom, ali i i njegovim roditeljima. Rediteljka i rijaliti pobednica otkrila je sve o njenom odnosu sa partnerom i… »

Vesti dana »