Povezane vesti

"Ne daju mi da imam s*ks!" Zorica Brunclik o bolesti: "Imala sam dve faze lečenja, bila je teška situacija"

"Ne daju mi da imam s*ks!" Zorica Brunclik o bolesti: "Imala sam dve faze lečenja, bila je teška situacija"

Telegraf pre 7 dana
Pevačica Zorica Brunclik večeras gostuje u Amidži šou, zajedno sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Muzička zvezda je otvorila dušu o bolesti i dugom procesu lečenja kroz koji je prolazila u prethodnom periodu. - Bila je vrlo teška… »
"Na početku ništa nisam osećala" Evo kako je Zorica Brunclik saznala za bolest: "CRP mi je bio 300, gvožđe 1"

"Na početku ništa nisam osećala" Evo kako je Zorica Brunclik saznala za bolest: "CRP mi je bio 300, gvožđe 1"

Telegraf pre 6 dana
Pevačica Zorica Brunclik večeras gostuje u Amidži šou, zajedno sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Muzička zvezda otvorila je dušu o bolesti i dugom procesu lečenja kroz koji i dalji prolazi. Mnogi se interesuju za njeno stanje, ali i… »
"Ona me je baš svaki dan zvala" Zorica Brunclik otkrila koja koleginica se najviše brinula za njeno zdravlje dok je bila u…

"Ona me je baš svaki dan zvala" Zorica Brunclik otkrila koja koleginica se najviše brinula za njeno zdravlje dok je bila u…

Blic pre 6 dana
Naglasila je zahvalnost mnogim kolegama koji su joj pružali podršku i molitve tokom teškog perioda. Opisala je simptome i tok bolesti, te proces oporavka kroz dve faze lečenja. Folk pevačica Zorica Brunclik dugo je bila u bolnici zbog zdravstvenih… »
Ovo je dijagnoza Zorice Brunclik Pevačica otkrila detalje bolesti: "CRP mi je bio 300, gvožđe 1"

Ovo je dijagnoza Zorice Brunclik Pevačica otkrila detalje bolesti: "CRP mi je bio 300, gvožđe 1"

Blic pre 6 dana
Zorica Brunclik je mesecima boravila u bolnici zbog zdravstvenih problema. Divertikuloza je pojava malih kesastih proširenja na zidu debelog creva, često bez simptoma. Pevačica Zorica Brunclik mesecima je bila u bolnici zbog zdravstvenih problema, a sada… »
Meseci u bolnici, dve faze lečenja: Ovo je dijagnoza Zorice Brunclik: Otkrila detalje: CRP mi je bio 300, gvožđe 1

Meseci u bolnici, dve faze lečenja: Ovo je dijagnoza Zorice Brunclik: Otkrila detalje: CRP mi je bio 300, gvožđe 1

Kurir pre 6 dana
Zorica Brunclik vratila se svojim poslovnim obavezama, nakon što se susrela sa opakom bolešču sa kojom se uspešno izborila. Pevačica je tri meseca vodila bitku, a na kraju ju je i dobila. Gostujući u emisiji "Amidžiu šou" do detalja je otkrila sa kojom… »
"Ona me je svaki dan zvala" Zorica Brunclik otkrila koje koleginice su joj pružile najveću podršku

"Ona me je svaki dan zvala" Zorica Brunclik otkrila koje koleginice su joj pružile najveću podršku

Kurir pre 6 dana
Zorica Brunclik večeras je sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem u emisiji "Amidži šou" gde govori o teškim danima koji su iza nje. Nakon što je objasnila sa čim se borila, pevačica je otkrila i koje koleginice su je stalno zvale. - Ja… »
"Zvala me je svaki dan" Zorica priznala koja pevačica je najviše brinula za nju - izdvojila još dve koleginice

"Zvala me je svaki dan" Zorica priznala koja pevačica je najviše brinula za nju - izdvojila još dve koleginice

Telegraf pre 6 dana
Glavna vest prethodnih dana u domaćim medijima bio je povratak muzičke zvezde Zorice Brunclik na javnu scenu i na snimanja "Pinkovih zvezda", čiji je član stručnog žirija. Pevačica je večeras gost u emisiji "Amidži šou", a pred milionskim auditorijumom… »

Vesti dana »