Povezane vesti
"Ne daju mi da imam s*ks!" Zorica Brunclik o bolesti: "Imala sam dve faze lečenja, bila je teška situacija"
Telegraf pre 7 dana
Pevačica Zorica Brunclik večeras gostuje u Amidži šou, zajedno sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Muzička zvezda je otvorila dušu o bolesti i dugom procesu lečenja kroz koji je prolazila u prethodnom periodu. - Bila je vrlo teška… »
"Na početku ništa nisam osećala" Evo kako je Zorica Brunclik saznala za bolest: "CRP mi je bio 300, gvožđe 1"
Telegraf pre 6 dana
Pevačica Zorica Brunclik večeras gostuje u Amidži šou, zajedno sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Muzička zvezda otvorila je dušu o bolesti i dugom procesu lečenja kroz koji i dalji prolazi. Mnogi se interesuju za njeno stanje, ali i… »
"Ona me je baš svaki dan zvala" Zorica Brunclik otkrila koja koleginica se najviše brinula za njeno zdravlje dok je bila u…
Blic pre 6 dana
Naglasila je zahvalnost mnogim kolegama koji su joj pružali podršku i molitve tokom teškog perioda. Opisala je simptome i tok bolesti, te proces oporavka kroz dve faze lečenja. Folk pevačica Zorica Brunclik dugo je bila u bolnici zbog zdravstvenih… »
Ovo je dijagnoza Zorice Brunclik Pevačica otkrila detalje bolesti: "CRP mi je bio 300, gvožđe 1"
Blic pre 6 dana
Zorica Brunclik je mesecima boravila u bolnici zbog zdravstvenih problema. Divertikuloza je pojava malih kesastih proširenja na zidu debelog creva, često bez simptoma. Pevačica Zorica Brunclik mesecima je bila u bolnici zbog zdravstvenih problema, a sada… »
Meseci u bolnici, dve faze lečenja: Ovo je dijagnoza Zorice Brunclik: Otkrila detalje: CRP mi je bio 300, gvožđe 1
Kurir pre 6 dana
Zorica Brunclik vratila se svojim poslovnim obavezama, nakon što se susrela sa opakom bolešču sa kojom se uspešno izborila. Pevačica je tri meseca vodila bitku, a na kraju ju je i dobila. Gostujući u emisiji "Amidžiu šou" do detalja je otkrila sa kojom… »
"Ona me je svaki dan zvala" Zorica Brunclik otkrila koje koleginice su joj pružile najveću podršku
Kurir pre 6 dana
Zorica Brunclik večeras je sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem u emisiji "Amidži šou" gde govori o teškim danima koji su iza nje. Nakon što je objasnila sa čim se borila, pevačica je otkrila i koje koleginice su je stalno zvale. - Ja… »
"Zvala me je svaki dan" Zorica priznala koja pevačica je najviše brinula za nju - izdvojila još dve koleginice
Telegraf pre 6 dana
Glavna vest prethodnih dana u domaćim medijima bio je povratak muzičke zvezde Zorice Brunclik na javnu scenu i na snimanja "Pinkovih zvezda", čiji je član stručnog žirija. Pevačica je večeras gost u emisiji "Amidži šou", a pred milionskim auditorijumom… »
Vesti dana »
Bronzana medalja za Aleksandru Perišić na Evropskom prvenstvu u Minhenu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Indijski premijer pozvao građane da godinu dana ne kupuju zlatni nakit
Danas pre 5 satijoš 1 povezana