Povezane vesti
"Ne mogu da ostajem sam, tu su najbliži": Darko Lazić otvorio dušu, bolne reči kidaju dušu
Mondo pre 12 dana
Folk pevač Darko Lazić pre dva meseca izgubio je rođenog brata Dragana, koji je poginuo u saobraćajki, a kako je sinoć istakao, uoči nastupa u Beogradu, još uvek nije izašao iz mučnog perioda. "Nisam još isplivao iz teškog perioda. Još se borim, još… »
"Na silu radim, nisam izašao iz..." Darko Lazić o borbi nakon smrti brata, ova dva pevača su najviše uz njega
Telegraf pre 12 dana
Folk pevač Darko Lazić pre dva meseca izgubio je rođenog brata Dragana, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Pevač se vratio nastupima, a sinoć je pevao pred beogradskom publikom. Kako je rekao okupljenim medijima, još uvek nije izašao iz mučnog… »
"Samo ja znam kako mi je" Darko Lazić se muči da nastavi dalje dva meseca nakon smrti brata: "Još se borim..."
Kurir pre 12 dana
Pevač Darko Lazić pre dva meseca izgubio je rođenog brata Dragana, koji je poginuo u saobraćajki. Darko je pred večerašnji nastup u srpskoj prestonici istakao da još uvek nije izašao iz mučnog perioda. - Nisam još isplivao iz teškog perioda. Još se… »
Vesti dana »
Vlada Srbije privremeno smanjuje akcize na naftne derivate do kraja maja 2026
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Tužilaštvo istražuje poreklo imovine osumnjičenog za ubistvo na Senjaku
Euronews pre 1 satjoš 78 povezanih
VJT o slučaju Senjak: Od policije zatraženo da proveri imovinu i prihode jednog od uhapšenih
Nedeljnik pre 21 minutajoš 22 povezane
Cena nafte se smirila posle Trampove izjave, berze stabilne
Radio sto plus pre 21 minutajoš 25 povezanih
Vreme se konačno stabilizuje: Čubrilo najavio više sunca, ali upozorio i na nove pljuskove i moguće nevreme
Dnevnik pre 3 satajoš 33 povezane