Povezane vesti

"Ne mogu da ostajem sam, tu su najbliži": Darko Lazić otvorio dušu, bolne reči kidaju dušu

"Ne mogu da ostajem sam, tu su najbliži": Darko Lazić otvorio dušu, bolne reči kidaju dušu

Mondo pre 12 dana
Folk pevač Darko Lazić pre dva meseca izgubio je rođenog brata Dragana, koji je poginuo u saobraćajki, a kako je sinoć istakao, uoči nastupa u Beogradu, još uvek nije izašao iz mučnog perioda. "Nisam još isplivao iz teškog perioda. Još se borim, još… »
"Na silu radim, nisam izašao iz..." Darko Lazić o borbi nakon smrti brata, ova dva pevača su najviše uz njega

"Na silu radim, nisam izašao iz..." Darko Lazić o borbi nakon smrti brata, ova dva pevača su najviše uz njega

Telegraf pre 12 dana
Folk pevač Darko Lazić pre dva meseca izgubio je rođenog brata Dragana, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Pevač se vratio nastupima, a sinoć je pevao pred beogradskom publikom. Kako je rekao okupljenim medijima, još uvek nije izašao iz mučnog… »
"Samo ja znam kako mi je" Darko Lazić se muči da nastavi dalje dva meseca nakon smrti brata: "Još se borim..."

"Samo ja znam kako mi je" Darko Lazić se muči da nastavi dalje dva meseca nakon smrti brata: "Još se borim..."

Kurir pre 12 dana
Pevač Darko Lazić pre dva meseca izgubio je rođenog brata Dragana, koji je poginuo u saobraćajki. Darko je pred večerašnji nastup u srpskoj prestonici istakao da još uvek nije izašao iz mučnog perioda. - Nisam još isplivao iz teškog perioda. Još se… »

Vesti dana »