Povezane vesti
"Ne mogu da ostajem sam, tu su najbliži": Darko Lazić otvorio dušu, bolne reči kidaju dušu
Mondo 06.05.2026
Folk pevač Darko Lazić pre dva meseca izgubio je rođenog brata Dragana, koji je poginuo u saobraćajki, a kako je sinoć istakao, uoči nastupa u Beogradu, još uvek nije izašao iz mučnog perioda. "Nisam još isplivao iz teškog perioda. Još se borim, još… »
"Na silu radim, nisam izašao iz..." Darko Lazić o borbi nakon smrti brata, ova dva pevača su najviše uz njega
Telegraf 06.05.2026
Folk pevač Darko Lazić pre dva meseca izgubio je rođenog brata Dragana, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Pevač se vratio nastupima, a sinoć je pevao pred beogradskom publikom. Kako je rekao okupljenim medijima, još uvek nije izašao iz mučnog… »
"Samo ja znam kako mi je" Darko Lazić se muči da nastavi dalje dva meseca nakon smrti brata: "Još se borim..."
Kurir 06.05.2026
Pevač Darko Lazić pre dva meseca izgubio je rođenog brata Dragana, koji je poginuo u saobraćajki. Darko je pred večerašnji nastup u srpskoj prestonici istakao da još uvek nije izašao iz mučnog perioda. - Nisam još isplivao iz teškog perioda. Još se… »
Vesti dana »
Večeras na Mundijalu: Kreće osmina finala, Francuzi u akciji
Sport klub pre 13 minutajoš 16 povezanih
Selektor Skaloni: Ovo je Argentina... Ako to ne razumeš, teško je...
Kurir pre 2 satajoš 12 povezanih
Postigao najbolji gol SP protiv Argentine, pa otrčao u zagrljaj prelepe devojke, pronašli smo lepoticu
Telegraf pre 3 satajoš 13 povezanih
Na današnji dan: SAD proglasile nezavisnost, rođen Garibaldi, objavljen "Komunistički manifest"
Radio 021 pre 18 minutajoš 5 povezanih
FINALE PINKOVIH ZVEZDA: Stefan Cekić je pobednik! Desingericin takmičar odneo 30.000 evra, Karleuša premijerno izvela „Sad je sve okej“
Svet & Skandal pre 3 satajoš 8 povezanih