Povezane vesti
Nova faza ili povratak na staro: Šta nam donosi najava novog studentskog skupa na Slaviji?
Insajder pre 36 minuta
Nakon zatišja tokom zimskih meseci i rada „u pozadini“ studenti u blokadi otvaraju novu „letnju sezonu okupljanja“, sa prvim velikim skupom 23. maja na Slaviji. Sudeći prema najavama sa društvenih mreža i iz medija očekivanja ostaju visoka – rekordan… »
Studenti u blokadi zakazali skup na Slaviji za 23. maj
In medija pre 2 sata
Studenti u blokadi najavili su za 23. maj skup na Trgu Slavija, u Beogradu. –Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu – navodi se u video snimku studenata u blokadi na društvenoj mreži Instagram. A post shared by Samoorganizovana… »
Studenti u blokadi najavili veliki skup za 23. maj
Vranje news pre 5 sati
Vranje - Veliki studentski skup u Beogradu biće održan na Trgu Slavija u subotu 23. maja, najavljeno je na stranicama Studenata u blokadi na društvenim mrežama. "Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu", piše u objavama na Fejsbuku… »
Studenti u blokadi pozivaju na skup 23. maja na Slaviji
Mašina pre 6 sati
Studenti u blokadi najavili su skup u Beogradu za 23. maj. Oni su na društvenim mrežama objavili da će skup biti na Slaviji tog dana i poručili: „Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu“. Prethodnih nedelja studenti su uz parolu… »
Studenti u blokadi: Vidimo se na Slaviji 23. maja
Bujanovačke pre 6 sati
Bujanovac, 6. maj 2026. Studenti u blokadi objavili su video snimak u kome su najavili novi studentski skup 23. maja na Trgu Slavija u Beogradu. “Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu”, glasi njihova poruka na Instagramu kojom… »
Studenti u blokadi najavili skup 23. maja na Slaviji u Beogradu
Ist media pre 7 sati
Studeti u blokadi najavili su da će naredni skup biti na beogradskom Trgu Slavija, 23. maja. Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu, napisali su kratko studenti na svom Instagramu, citirajući deo pesme „Grad“ Bajage i Instruktora… »
Studenti zakazali protest 23. maja u Beogradu: Letnja sezona skupova počinje
Luftika pre 7 sati
Nakon što su prošle sedmice pitali na svojim društvenim mrežama “Može li Slavija krajem maja?” i građani to oduševljeno prihvatili, juče, na godinu dana od zahteva za raspisivanjem parlamentarnih izbora, studenti u blokadi su objavili i tačan datum… »
Slavija će opet svetleti do neba: Koji su protesti obeležili studentsku pobunu
Vreme pre 7 sati
Studenti u blokadi najavili su protest 23. maja na Trgu Slavija u Beogradu. Ovaj kružni tok je postao simbol masovnih studentskih protesta koji su kulminaciju doživeli na po brojnosti rekordnom skupu 15. marta 2025. „Ovo je grad u kome nema razloga da… »
Studenti najavili novi skup na Slaviji
Naissus info pre 8 sati
Studenti u blokadi najavili su za 23. maj skup na Trgu Slavija, u Beogradu. Iz Neformalne grupe studenata u Nišu kratko su najavili skup objavom „Slavija, ti i ja!“ 23.maj!“. „Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu“, poruka je… »
Studenti u blokadi najavili novi skup na Slaviji
NIN pre 9 sati
Studenti u blokadi najavili su za 23. maj skup na Trgu Slavija, u Beogradu. A post shared by Samoorganizovana grupa studenata - Blokada (@studenti_u_blokadi) "Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu", navodi se u video snimku… »
Studenti najavili skup 23. maja na Slaviji
Ozon press pre 8 sati
Studenti su najavili novi studentski skup 23. maja na Trgu Slavija u Beogradu. „Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu“, poruka je video snimka u kojem građane pozivaju na skup koji će se održati na Slaviji, citirajući deo pesme… »
Studenti u blokadi najavili novi skup na Slaviji
Danas pre 19 sati
– Studeti u blokadi najavili su da će naredni skup biti na beogradskom Trgu Slavija, 23. maja. „Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu“, napisali su kratko studenti na svom Instagramu, citirajući deo pesme „Grad“ Bajage i… »
Vesti dana »
Batut: U Srbiji za deset godina 127 slučajeva hantavirusne infekcije, odnosno mišje groznice
Nedeljnik pre 21 minutajoš 27 povezanih
Trump upozorava na napade većeg intenziteta ako Iran odbije sporazum
Slobodna Evropa pre 37 minutajoš 30 povezanih
Volontiranje na EXPO 2027 donosi do 3 ESPB boda: Vlada usvojila zaključak
In medija pre 26 minutajoš 23 povezane
Epidemija hantavirusa na kruzeru: Brod će ipak zaploviti ka Španiji
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih
Tramp pauzira operaciju u Ormuskom moreuzu, Teheran kaže: 'Povlačenje'
BBC News pre 5 satijoš 33 povezane