Povezane vesti

Nova faza ili povratak na staro: Šta nam donosi najava novog studentskog skupa na Slaviji?

Nova faza ili povratak na staro: Šta nam donosi najava novog studentskog skupa na Slaviji?

Insajder pre 36 minuta
Nakon zatišja tokom zimskih meseci i rada „u pozadini“ studenti u blokadi otvaraju novu „letnju sezonu okupljanja“, sa prvim velikim skupom 23. maja na Slaviji. Sudeći prema najavama sa društvenih mreža i iz medija očekivanja ostaju visoka – rekordan… »
Studenti u blokadi zakazali skup na Slaviji za 23. maj

Studenti u blokadi zakazali skup na Slaviji za 23. maj

In medija pre 2 sata
Studenti u blokadi najavili su za 23. maj skup na Trgu Slavija, u Beogradu. –Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu – navodi se u video snimku studenata u blokadi na društvenoj mreži Instagram. A post shared by Samoorganizovana… »
Studenti u blokadi najavili veliki skup za 23. maj

Studenti u blokadi najavili veliki skup za 23. maj

Vranje news pre 5 sati
Vranje - Veliki studentski skup u Beogradu biće održan na Trgu Slavija u subotu 23. maja, najavljeno je na stranicama Studenata u blokadi na društvenim mrežama. "Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu", piše u objavama na Fejsbuku… »
Studenti u blokadi pozivaju na skup 23. maja na Slaviji

Studenti u blokadi pozivaju na skup 23. maja na Slaviji

Mašina pre 6 sati
Studenti u blokadi najavili su skup u Beogradu za 23. maj. Oni su na društvenim mrežama objavili da će skup biti na Slaviji tog dana i poručili: „Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu“. Prethodnih nedelja studenti su uz parolu… »
Studenti u blokadi: Vidimo se na Slaviji 23. maja

Studenti u blokadi: Vidimo se na Slaviji 23. maja

Bujanovačke pre 6 sati
Bujanovac, 6. maj 2026. Studenti u blokadi objavili su video snimak u kome su najavili novi studentski skup 23. maja na Trgu Slavija u Beogradu. “Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu”, glasi njihova poruka na Instagramu kojom… »
Studenti u blokadi najavili skup 23. maja na Slaviji u Beogradu

Studenti u blokadi najavili skup 23. maja na Slaviji u Beogradu

Ist media pre 7 sati
Studeti u blokadi najavili su da će naredni skup biti na beogradskom Trgu Slavija, 23. maja. Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu, napisali su kratko studenti na svom Instagramu, citirajući deo pesme „Grad“ Bajage i Instruktora… »
Studenti zakazali protest 23. maja u Beogradu: Letnja sezona skupova počinje

Studenti zakazali protest 23. maja u Beogradu: Letnja sezona skupova počinje

Luftika pre 7 sati
Nakon što su prošle sedmice pitali na svojim društvenim mrežama “Može li Slavija krajem maja?” i građani to oduševljeno prihvatili, juče, na godinu dana od zahteva za raspisivanjem parlamentarnih izbora, studenti u blokadi su objavili i tačan datum… »
Slavija će opet svetleti do neba: Koji su protesti obeležili studentsku pobunu

Slavija će opet svetleti do neba: Koji su protesti obeležili studentsku pobunu

Vreme pre 7 sati
Studenti u blokadi najavili su protest 23. maja na Trgu Slavija u Beogradu. Ovaj kružni tok je postao simbol masovnih studentskih protesta koji su kulminaciju doživeli na po brojnosti rekordnom skupu 15. marta 2025. „Ovo je grad u kome nema razloga da… »
Studenti najavili novi skup na Slaviji

Studenti najavili novi skup na Slaviji

Naissus info pre 8 sati
Studenti u blokadi najavili su za 23. maj skup na Trgu Slavija, u Beogradu. Iz Neformalne grupe studenata u Nišu kratko su najavili skup objavom „Slavija, ti i ja!“ 23.maj!“. „Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu“, poruka je… »
Studenti u blokadi najavili novi skup na Slaviji

NIN pre 9 sati
Studenti u blokadi najavili su za 23. maj skup na Trgu Slavija, u Beogradu. A post shared by Samoorganizovana grupa studenata - Blokada (@studenti_u_blokadi) "Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu", navodi se u video snimku… »
Studenti najavili skup 23. maja na Slaviji

Studenti najavili skup 23. maja na Slaviji

Ozon press pre 8 sati
Studenti su najavili novi studentski skup 23. maja na Trgu Slavija u Beogradu. „Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu“, poruka je video snimka u kojem građane pozivaju na skup koji će se održati na Slaviji, citirajući deo pesme… »

Danas pre 19 sati
– Studeti u blokadi najavili su da će naredni skup biti na beogradskom Trgu Slavija, 23. maja. „Ovo je grad u kome nema razloga da 23. maja budeš sam u njemu“, napisali su kratko studenti na svom Instagramu, citirajući deo pesme „Grad“ Bajage i… »

Vesti dana »