Povezane vesti
Haris Delić univerzitetski prvak SAD: Imali smo 35/0, osećaj je neverovatan
Radio sto plus 06.05.2026
“Dan kada smo osvojili nacionalno prvenstvo bio je poseban za mene i moj tim. Od starta smo imali jedan cilj – da stignemo do kraja. Išli smo korak po korak. Najpre smo završili kao prvi u osnovnom delu sezone, na nivou regiona. Potom smo trujumfovali u… »
Haris Delić univerzitetski prvak SAD: Osećaj je neverovatan
RTV Novi Pazar 06.05.2026
Odbojkaš Park univerziteta Haris Delić rekao je da je osvajanje NAIA (National Association of Intercollegiate Athletics) prvenstva SAD nešto čemu je njegova ekipa težila od početka sezone, a da je trofej došao kao posledica rada, discipline, odricanja i… »
Odbojkaš Haris Delić univerzitetski prvak SAD: Imali smo 35/0, osećaj je neverovatan
Serbian News Media 06.05.2026
Odbojkaš Park univerziteta Haris Delić rekao je danas da je osvajanje NAIA (National Association of Intercollegiate Athletics) prvenstva SAD-a nešto čemu je njegova ekipa težila od početka sezone, a da je trofej došao kao posledica rada, discipline… »
Vesti dana »
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Putin: Moskva i Vašington imaju posebnu odgovornost za svetsku bezbednost
Politika pre 2 satajoš 24 povezane
Uhapšen naoružani begunac u Novom Sadu za kojim je bilo raspisano više potraga i poternica: Policija pronašla pištolj, pancir, municiju, falsifikovanu vozačku dozvolu
Nova pre 4 satijoš 21 povezana
Vozinja otkrio zašto je Leo najveći: „Mesi me je zagrlio i rekao da sam sjajan“
Sputnik pre 28 minutajoš 71 povezana