Povezane vesti
Kako izgleda život na brodu na kojem je zaraza hantavirusom
BBC News 06.05.2026
Iako putnici na brodu MV Hondius kažu da je situacija mirna, mogli bi da ostanu danima na moru jer zvaničnici upozoravaju da se zaraza možda proširila. „Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod… »
Danas 06.05.2026
„Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod kuće“, govori u suzama Džejk Rozmarin. Za američkog vlogera na luksuznom kruzeru MV Hondijus u Atlantskom okeanu, putovanje iz snova je dobilo smrtonosan… »
Južne vesti 06.05.2026
Reuters „Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod kuće“, govori u suzama Džejk Rozmarin. Za američkog vlogera na luksuznom kruzeru MV Hondijus u Atlantskom okeanu, putovanje iz snova je dobilo… »
NIN 06.05.2026
"Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod kuće", govori u suzama Džejk Rozmarin. Za američkog vlogera na luksuznom kruzeru MV Hondijus u Atlantskom okeanu, putovanje iz snova je dobilo smrtonosan… »
Radio 021 06.05.2026
Iako putnici na brodu MV Hondius kažu da je situacija mirna, mogli bi da ostanu danima na moru jer zvaničnici upozoravaju da se zaraza možda proširila. Reuters „Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju… »
Vesti dana »
Indoneziju pogodio razoran zemljotres: Drugi približne snage u protekla 24 sata
Euronews pre 1 satjoš 60 povezanih
Odgovor Irana Americi rečima Dostojevskog: Onaj ko laže sebe više ne vidi istinu
Sputnik pre 51 minutajoš 24 povezane
Univerzitet u Beogradu ostao najbolje plasiran univerzitet regiona na Šangajskoj listi
Nedeljnik pre 1 satjoš 18 povezanih
Mađar: Radovi na izgradnji privremene podvodne brane na Dunavu obezbediće nesmetan rad NE Pakš
Politika pre 21 minutajoš 19 povezanih