Povezane vesti
Kako izgleda život na brodu na kojem je zaraza hantavirusom
BBC News pre 5 sati
Iako putnici na brodu MV Hondius kažu da je situacija mirna, mogli bi da ostanu danima na moru jer zvaničnici upozoravaju da se zaraza možda proširila. „Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod… »
Danas pre 8 sati
„Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod kuće“, govori u suzama Džejk Rozmarin. Za američkog vlogera na luksuznom kruzeru MV Hondijus u Atlantskom okeanu, putovanje iz snova je dobilo smrtonosan… »
Južne vesti pre 8 sati
Reuters „Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod kuće“, govori u suzama Džejk Rozmarin. Za američkog vlogera na luksuznom kruzeru MV Hondijus u Atlantskom okeanu, putovanje iz snova je dobilo… »
NIN pre 8 sati
"Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod kuće", govori u suzama Džejk Rozmarin. Za američkog vlogera na luksuznom kruzeru MV Hondijus u Atlantskom okeanu, putovanje iz snova je dobilo smrtonosan… »
Radio 021 pre 8 sati
Iako putnici na brodu MV Hondius kažu da je situacija mirna, mogli bi da ostanu danima na moru jer zvaničnici upozoravaju da se zaraza možda proširila. Reuters „Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju… »
Vesti dana »
Šta sve dobijaju Volonteri na Ekspu 2027? Od novih poznanstava do espb bodova i još brojne pogodnosti
Dnevnik pre 21 minutajoš 23 povezane
Epidemija hantavirusa na kruzeru: Brod će ipak zaploviti ka Španiji
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih
Cene nafte i gasa u oštrom padu: SAD i Iran konačno blizu dogovora, smiruju se tenzije na Bliskom istoku
Mondo pre 3 satajoš 33 povezane