Povezane vesti

Kako izgleda život na brodu na kojem je zaraza hantavirusom

BBC News pre 5 sati
Iako putnici na brodu MV Hondius kažu da je situacija mirna, mogli bi da ostanu danima na moru jer zvaničnici upozoravaju da se zaraza možda proširila. „Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod… »

Danas pre 8 sati
„Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod kuće“, govori u suzama Džejk Rozmarin. Za američkog vlogera na luksuznom kruzeru MV Hondijus u Atlantskom okeanu, putovanje iz snova je dobilo smrtonosan… »

Južne vesti pre 8 sati
Reuters „Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod kuće“, govori u suzama Džejk Rozmarin. Za američkog vlogera na luksuznom kruzeru MV Hondijus u Atlantskom okeanu, putovanje iz snova je dobilo… »

NIN pre 8 sati
"Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju kod kuće", govori u suzama Džejk Rozmarin. Za američkog vlogera na luksuznom kruzeru MV Hondijus u Atlantskom okeanu, putovanje iz snova je dobilo smrtonosan… »

Radio 021 pre 8 sati
Iako putnici na brodu MV Hondius kažu da je situacija mirna, mogli bi da ostanu danima na moru jer zvaničnici upozoravaju da se zaraza možda proširila. Reuters „Nismo samo novinska priča. Mi smo ljudi koji imaju živote, porodice, bližnje koji nas čekaju… »

Vesti dana »