Повезане вести

Премијерку Италије приказали у доњем вешу помоћу АИ: Виралне фотографије изазвале буру, Мелонијева хитно реаговала

Премијерку Италије приказали у доњем вешу помоћу АИ: Виралне фотографије изазвале буру, Мелонијева хитно реаговала

Мондо пре 2 сата
Премијерка Италије Ђорђа Мелони критиковала је ширење АИ генерисаних "деепфаке" фотографија на интернету, након што су слике које приказују њу у провокативним издањима постале виралне, преноси Гардијан. "Последњих дана кружи… »
Шире се лажне фотографије италијанске премијерке у доњем вешу! Ђорђа Мелони одмах реаговала: "Побољшали су ми изглед..."…

Шире се лажне фотографије италијанске премијерке у доњем вешу! Ђорђа Мелони одмах реаговала: "Побољшали су ми изглед..."…

Курир пре 3 сата
Италијанска премијерка Ђорђа Мелони оштро је критиковала ширење лажних фотографија на којима је, уз помоћ вештачке интелигенције (АИ), приказана у доњем вешу. Мелони је у уторак на Фејсбуку написала: "Последњих дана кружило је… »
ФОТО Лажна фотографија Мелони у доњем вешу проширила се интернетом, стигла њена реакција: „Баш су ме улепшали”

ФОТО Лажна фотографија Мелони у доњем вешу проширила се интернетом, стигла њена реакција: „Баш су ме улепшали”

Нова пре 3 сата
Италијанска премијерка Ђорђа Мелони критиковала је ширење деепфаке фотографија направљених уз помоћ вештачке интелигенције, међу којима је и једна на којој је приказана у доњем вешу, након што су се слике масовно прошириле… »
Ђорђа Мелони у центру скандала: Појавила се њена фотографија у доњем вешу; Одмах је реаговала ФОТО

Ђорђа Мелони у центру скандала: Појавила се њена фотографија у доњем вешу; Одмах је реаговала ФОТО

Б92 пре 4 сати
Италијанска премијерка Ђорђа Мелони осудила је ширење дипфејк слика које је генерисала вештачка интелигенција, укључујући и једну која је приказује у доњем вешу, након што су фотографије почеле да се деле на мрежама. Мелони се… »
(Фото) Шири се лажна слика Ђорђе Мелони у доњем вешу, огласила се премијерка Италије: "Људи су спремни на све"

(Фото) Шири се лажна слика Ђорђе Мелони у доњем вешу, огласила се премијерка Италије: "Људи су спремни на све"

Блиц пре 4 сати
"Да се једна премијерка представља у таквом стању заиста је срамотно", написао је један од корисника који је поверовао да је слика стварна. "Питање надилази мене. Дипфејкови су опасан алат", рекла је Мелони Италијанска… »
Шта се крије иза фотографије Ђорђе Мелони у доњем вешу? Премијерка Италије осула паљбу

Шта се крије иза фотографије Ђорђе Мелони у доњем вешу? Премијерка Италије осула паљбу

Телеграф пре 4 сати
Интернетом је кренула да кружи фотографија италијанске премијерке Ђорђе Мелони у доњем вешу. И док су је многи масовно шеровали, многи су пропустили да примете да је у питању фотографија генерисана вештачком интелигенцијом… »

Вести дана »