Повезане вести
"Тукли су се, онда сам видела нож": Потресно сведочење жене која је видела убиство Немање на Канаревом брду
Телеграф пре 1 дан
Немања Ф. (19) убијен је јуче када су га двојица младића избола ножем на аутобуском стајалишту на Канаревом брду. И данас су на месту напада трагови злочина. Упркос темељном прању улица, испред цвећаре код аутобуског… »
"Слике крвавог детета су ми и даље пред очима": Огласила се жена која је сведочила убиству младића у Београду
Мондо пре 14 сати
На Канаревом брду у Београду је у уторак 5. маја убијен тинејџер Н.Ф. када је избоден ножем, а продавачица из оближне радње је присуствовала стравичној тучи и убиству и огласила се за "Курир". Осумњичени за убиство М.В. је… »
"Па шта, мало сам га убо": Бизарна изјава убице са Канаревог брда, Немања (19) насмрт избоден
Мондо пре 19 сати
Немања Ф. (19) који је синоћ око 17 сати избоден ножем на аутобуском стајалишту на Канаревом брду, а преминуо је од последица повреда око сат времена касније, и раније је, како причају мештани Раковице, већ трпео насиље. Како… »
"Па шта, само сам га мало убо": Језиво признање убице са Канаревог брда леди крв, жртву малтретирали и пре?
Телеграф пре 20 сати
"Тукли су се, а онда сам видела нож" Немања Ф. (19) који је синоћ око 17 сати избоден ножем на аутобуском стајалишту на Канаревом брду, а преминуо је од последица повреда око сат времена касније, и раније је, како причају… »
"Плакао је, био је цео крвав, али није му било спаса": Жене које су сведочиле хорору на Канаревом брду откриле како је све…
Курир пре 20 сати
Тинејџер Немања Ф. преминуо је јуче од последица напада ножем који се догодио јуче на Канаревом брду, а продавачица која је присуствовала хладнокрвном убиству открила је за Курир све детаље. Како каже, језиве сцене су јој… »
Немања (19) брутално избоден на станици, па преминуо: Први снимак са места злочина на Канаревом брду (видео)
Мондо пре 21 сат
Немања Ф. (19) избоден је на Канаревом брду јуче око 17 часова, а недуго затим је подлегао повредама. Жена која је сведочила стравичном крвавом обрачуну кроз сузе је рекла: "Младићи су се посвађали у аутобусу, потом су изашли… »
"Тукли су се, а онда сам видела нож": Потресно сведочење жене која је видела убиство на Канаревом брду
Б92 пре 22 сата
Немања Ф. (19) убијен је јуче када су га двојица младића избола ножем на аутобуском стајалишту на Канаревом брду. И данас су на месту напада трагови злочина. Упркос темељном прању улица, испред цвећаре код аутобуског… »
Први снимци са места злочина на Канаревом брду: Изболи Немању (19), па побегли аутобусом, полиција хитно реаговала и ухапсила…
Курир пре 22 сата
Немања Ф. (19) избоден је на Канаревом брду јуче око 17 часова, а недуго затим је подлегао повредама. Жена која је сведочила стравичном крвавом обрачуну кроз сузе је рекла: - Младићи су се посвађали у аутобусу, а потом су изашли… »
Вести дана »
'Српска компанија нуди Русима две милијарде евра за удео у НИС-у': Ројтерс
BBC News пре 22 минутајош 15 повезаних
Данас променљиво облачно и мало свежије, температура до 25 степени
Шабачке новости пре 1 сатјош 15 повезаних
"Дубоко неповерење Техерана према САД" Пезешкијан: Иран спреман за дипломатију, али инсистира на националним правима
Вечерње новости пре 17 минутајош 12 повезаних
Дан жалости у Новом Пазару након несреће у којој су погинуле четири особе
НИН пре 32 минутајош 9 повезаних