Povezane vesti

"Tukli su se, onda sam videla nož": Potresno svedočenje žene koja je videla ubistvo Nemanje na Kanarevom brdu

"Tukli su se, onda sam videla nož": Potresno svedočenje žene koja je videla ubistvo Nemanje na Kanarevom brdu

Telegraf pre 26 dana
Nemanja F. (19) ubijen je juče kada su ga dvojica mladića izbola nožem na autobuskom stajalištu na Kanarevom brdu. I danas su na mestu napada tragovi zločina. Uprkos temeljnom pranju ulica, ispred cvećare kod autobuskog stajališta i dalje su vidni… »
"Slike krvavog deteta su mi i dalje pred očima": Oglasila se žena koja je svedočila ubistvu mladića u Beogradu

"Slike krvavog deteta su mi i dalje pred očima": Oglasila se žena koja je svedočila ubistvu mladića u Beogradu

Mondo pre 26 dana
Na Kanarevom brdu u Beogradu je u utorak 5. maja ubijen tinejdžer N.F. kada je izboden nožem, a prodavačica iz obližne radnje je prisustvovala stravičnoj tuči i ubistvu i oglasila se za "Kurir". Osumnjičeni za ubistvo M.V. je uhapšen, a policiji je rekao… »
"Pa šta, malo sam ga ubo": Bizarna izjava ubice sa Kanarevog brda, Nemanja (19) nasmrt izboden

"Pa šta, malo sam ga ubo": Bizarna izjava ubice sa Kanarevog brda, Nemanja (19) nasmrt izboden

Mondo pre 26 dana
Nemanja F. (19) koji je sinoć oko 17 sati izboden nožem na autobuskom stajalištu na Kanarevom brdu, a preminuo je od posledica povreda oko sat vremena kasnije, i ranije je, kako pričaju meštani Rakovice, već trpeo nasilje. Kako saznaju mediji između… »
"Pa šta, samo sam ga malo ubo": Jezivo priznanje ubice sa Kanarevog brda ledi krv, žrtvu maltretirali i pre?

"Pa šta, samo sam ga malo ubo": Jezivo priznanje ubice sa Kanarevog brda ledi krv, žrtvu maltretirali i pre?

Telegraf pre 26 dana
"Tukli su se, a onda sam videla nož" Nemanja F. (19) koji je sinoć oko 17 sati izboden nožem na autobuskom stajalištu na Kanarevom brdu, a preminuo je od posledica povreda oko sat vremena kasnije, i ranije je, kako pričaju meštani Rakovice, već trpeo… »
"Plakao je, bio je ceo krvav, ali nije mu bilo spasa": Žene koje su svedočile hororu na Kanarevom brdu otkrile kako je sve…

"Plakao je, bio je ceo krvav, ali nije mu bilo spasa": Žene koje su svedočile hororu na Kanarevom brdu otkrile kako je sve…

Kurir pre 26 dana
Tinejdžer Nemanja F. preminuo je juče od posledica napada nožem koji se dogodio juče na Kanarevom brdu, a prodavačica koja je prisustvovala hladnokrvnom ubistvu otkrila je za Kurir sve detalje. Kako kaže, jezive scene su joj uterale strah u kosti zbog… »
Nemanja (19) brutalno izboden na stanici, pa preminuo: Prvi snimak sa mesta zločina na Kanarevom brdu (video)

Nemanja (19) brutalno izboden na stanici, pa preminuo: Prvi snimak sa mesta zločina na Kanarevom brdu (video)

Mondo pre 26 dana
Nemanja F. (19) izboden je na Kanarevom brdu juče oko 17 časova, a nedugo zatim je podlegao povredama. Žena koja je svedočila stravičnom krvavom obračunu kroz suze je rekla: "Mladići su se posvađali u autobusu, potom su izašli napolje, a onda su uboli… »
"Tukli su se, a onda sam videla nož": Potresno svedočenje žene koja je videla ubistvo na Kanarevom brdu

"Tukli su se, a onda sam videla nož": Potresno svedočenje žene koja je videla ubistvo na Kanarevom brdu

B92 pre 26 dana
Nemanja F. (19) ubijen je juče kada su ga dvojica mladića izbola nožem na autobuskom stajalištu na Kanarevom brdu. I danas su na mestu napada tragovi zločina. Uprkos temeljnom pranju ulica, ispred cvećare kod autobuskog stajališta i dalje su vidni… »
Prvi snimci sa mesta zločina na Kanarevom brdu: Izboli Nemanju (19), pa pobegli autobusom, policija hitno reagovala i uhapsila…

Prvi snimci sa mesta zločina na Kanarevom brdu: Izboli Nemanju (19), pa pobegli autobusom, policija hitno reagovala i uhapsila…

Kurir pre 26 dana
Nemanja F. (19) izboden je na Kanarevom brdu juče oko 17 časova, a nedugo zatim je podlegao povredama. Žena koja je svedočila stravičnom krvavom obračunu kroz suze je rekla: - Mladići su se posvađali u autobusu, a potom su izašli napolje, a onda su uboli… »

Vesti dana »