Povezane vesti
Mirka Šijana žena strasno ljubi, dok on pozira sa cigarom i pokazuje skupi sat: "Mi bez dece"
Mondo 06.05.2026
Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, podelio je na društvenim mrežama fotografiju sa suprugom Bojanom Rodić. Na slici, Bojana ga grli i ljubi, dok Mirko pozira opušteno, a pažnju posebno privlači i njegov luksuzni ručni sat. Oboje su elegantno… »
Žena ga ljubi, on pozira sa cigarom: Mirko Šijan uživa sa suprugom Bojanom Rodić – “Mi bez dece”, sin Goce Božinovske pokazao…
Kurir 06.05.2026
Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, objavio je fotografiju sa suprugom Bojanom Rodić na društvenim mrežama. Na slici ga supruga grli i ljubi, dok Mirko pozira sa cigaretom, a u prvi plan dolazi njegov skupoceni ručni sat. - Mi bez dece - napisala… »
Žena ga ljubi, on pozira sa cigarom: Mirko Šijan se provodi sa ženom Bojanom Rodić: "Mi bez dece", sin Goce Božinovske ističe…
Blic 06.05.2026
Mirko i Bojana su pozirali doterani za privatno slavlje i pokazali međusobnu ljubav. Goca Božinovska živi sa sinom, snajkom i unucima u vili u Surčinu vrednoj 700.000 evra. Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, pozirao je sa suprugom Bojanom Rodić… »
"Baca stvari, lomi sve po kući" Goca Božinovska u strahu zbog Mirka Šijana: Otkrila šta se dešava iza zidina vile u Surčinu od…
Blic 06.05.2026
Bez obzira na povremene konflikte, Goca je vezana za svoju kuću i ne planira da je napusti. Šaljivo kaže da bi napustila vilu samo ako bi je snajka isterala, ali bi to učinila zbog sreće svog sina. Pevačica Goca Božinovska živi u luksuznoj vili u… »
"Baca stvari po kući" Goca Božinovska otkrila detalje haosa sa sinom Mirkom, priznala šta radi kad je nervozan
Telegraf 06.05.2026
Pevačica Goca Božinovska živi u porodičnoj vili u Surčinu sa sinom Mirkom Šijanom, njegovom suprugom Bojanom i njihovom decom. Iako mnogi smatraju da ga je očinstvo promenilo, Mirko je, kako se navodi, zadržao nezgodan temperament. Goca je jednom… »
Vesti dana »
"Hoću da ih ubijem što više": Suzana Čikić oči u oči sa dečakom ubicom, njegove reči o masakru lede krv u žilama
Mondo pre 18 minutajoš 139 povezanih
Predsedništvo Srbije: Kineski predsednik napisao Vučiću da je spreman za redovnu komunikaciju
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Specijalci u stanu u Nišu pronašli bombe, pušku i raketne bacače: Hitno uhapšen muškarac (foto)
Mondo pre 58 minutajoš 53 povezane
Dečak povređen u Mladenovcu stabilno, u toku detaljna dijagnostika
Politika pre 20 satijoš 3 povezane