Повезане вести

Жена га љуби, он позира са цигаром: Мирко Шијан ужива са супругом Бојаном Родић – “Ми без деце”, син Гоце Божиновске показао…

Жена га љуби, он позира са цигаром: Мирко Шијан ужива са супругом Бојаном Родић – “Ми без деце”, син Гоце Божиновске показао…

Курир пре 1 дан
Син певачице Гоце Божиновске, Мирко Шијан, објавио је фотографију са супругом Бојаном Родић на друштвеним мрежама. На слици га супруга грли и љуби, док Мирко позира са цигаретом, а у први план долази његов скупоцени ручни сат… »
Мирка Шијана жена страсно љуби, док он позира са цигаром и показује скупи сат: "Ми без деце"

Мирка Шијана жена страсно љуби, док он позира са цигаром и показује скупи сат: "Ми без деце"

Мондо пре 1 дан
Син певачице Гоце Божиновске, Мирко Шијан, поделио је на друштвеним мрежама фотографију са супругом Бојаном Родић. На слици, Бојана га грли и љуби, док Мирко позира опуштено, а пажњу посебно привлачи и његов луксузни ручни… »
Жена га љуби, он позира са цигаром: Мирко Шијан се проводи са женом Бојаном Родић: "Ми без деце", син Гоце Божиновске истиче…

Жена га љуби, он позира са цигаром: Мирко Шијан се проводи са женом Бојаном Родић: "Ми без деце", син Гоце Божиновске истиче…

Блиц пре 1 дан
Мирко и Бојана су позирали дотерани за приватно славље и показали међусобну љубав. Гоца Божиновска живи са сином, снајком и унуцима у вили у Сурчину вредној 700.000 евра. Син певачице Гоце Божиновске, Мирко Шијан, позирао је са… »
"Баца ствари, ломи све по кући" Гоца Божиновска у страху због Мирка Шијана: Открила шта се дешава иза зидина виле у Сурчину од…

"Баца ствари, ломи све по кући" Гоца Божиновска у страху због Мирка Шијана: Открила шта се дешава иза зидина виле у Сурчину од…

Блиц пре 1 дан
Без обзира на повремене конфликте, Гоца је везана за своју кућу и не планира да је напусти. Шаљиво каже да би напустила вилу само ако би је снајка истерала, али би то учинила због среће свог сина. Певачица Гоца Божиновска живи у… »
"Баца ствари по кући" Гоца Божиновска открила детаље хаоса са сином Мирком, признала шта ради кад је нервозан

"Баца ствари по кући" Гоца Божиновска открила детаље хаоса са сином Мирком, признала шта ради кад је нервозан

Телеграф пре 1 дан
Певачица Гоца Божиновска живи у породичној вили у Сурчину са сином Мирком Шијаном, његовом супругом Бојаном и њиховом децом. Иако многи сматрају да га је очинство променило, Мирко је, како се наводи, задржао незгодан… »

Вести дана »