Повезане вести
Жена га љуби, он позира са цигаром: Мирко Шијан ужива са супругом Бојаном Родић – “Ми без деце”, син Гоце Божиновске показао…
Курир пре 1 дан
Син певачице Гоце Божиновске, Мирко Шијан, објавио је фотографију са супругом Бојаном Родић на друштвеним мрежама. На слици га супруга грли и љуби, док Мирко позира са цигаретом, а у први план долази његов скупоцени ручни сат… »
Мирка Шијана жена страсно љуби, док он позира са цигаром и показује скупи сат: "Ми без деце"
Мондо пре 1 дан
Син певачице Гоце Божиновске, Мирко Шијан, поделио је на друштвеним мрежама фотографију са супругом Бојаном Родић. На слици, Бојана га грли и љуби, док Мирко позира опуштено, а пажњу посебно привлачи и његов луксузни ручни… »
Жена га љуби, он позира са цигаром: Мирко Шијан се проводи са женом Бојаном Родић: "Ми без деце", син Гоце Божиновске истиче…
Блиц пре 1 дан
Мирко и Бојана су позирали дотерани за приватно славље и показали међусобну љубав. Гоца Божиновска живи са сином, снајком и унуцима у вили у Сурчину вредној 700.000 евра. Син певачице Гоце Божиновске, Мирко Шијан, позирао је са… »
"Баца ствари, ломи све по кући" Гоца Божиновска у страху због Мирка Шијана: Открила шта се дешава иза зидина виле у Сурчину од…
Блиц пре 1 дан
Без обзира на повремене конфликте, Гоца је везана за своју кућу и не планира да је напусти. Шаљиво каже да би напустила вилу само ако би је снајка истерала, али би то учинила због среће свог сина. Певачица Гоца Божиновска живи у… »
"Баца ствари по кући" Гоца Божиновска открила детаље хаоса са сином Мирком, признала шта ради кад је нервозан
Телеграф пре 1 дан
Певачица Гоца Божиновска живи у породичној вили у Сурчину са сином Мирком Шијаном, његовом супругом Бојаном и њиховом децом. Иако многи сматрају да га је очинство променило, Мирко је, како се наводи, задржао незгодан… »
Вести дана »
Данас претежно облачно, поподне пљускови са грмљавином, до 26 степени
Н1 Инфо пре 44 минутајош 12 повезаних
Путиново тродневно примирје ступило на снагу: Москва позвала Кијев да га поштује
Невсмакс Балканс пре 4 минутајош 9 повезаних
Нема задржавања возила ни на путничким ни на теретним терминалима граничних прелаза
Телеграф пре 54 минутајош 6 повезаних
Парада на Дан победе у Москви без тенкова знак да рат против Украјине не иде по плану: ББЦ уредник
НИН пре 24 минутајош 4 повезане