Povezane vesti
Mirka Šijana žena strasno ljubi, dok on pozira sa cigarom i pokazuje skupi sat: "Mi bez dece"
Mondo pre 22 dana
Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, podelio je na društvenim mrežama fotografiju sa suprugom Bojanom Rodić. Na slici, Bojana ga grli i ljubi, dok Mirko pozira opušteno, a pažnju posebno privlači i njegov luksuzni ručni sat. Oboje su elegantno… »
Žena ga ljubi, on pozira sa cigarom: Mirko Šijan uživa sa suprugom Bojanom Rodić – “Mi bez dece”, sin Goce Božinovske pokazao…
Kurir pre 22 dana
Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, objavio je fotografiju sa suprugom Bojanom Rodić na društvenim mrežama. Na slici ga supruga grli i ljubi, dok Mirko pozira sa cigaretom, a u prvi plan dolazi njegov skupoceni ručni sat. - Mi bez dece - napisala… »
Žena ga ljubi, on pozira sa cigarom: Mirko Šijan se provodi sa ženom Bojanom Rodić: "Mi bez dece", sin Goce Božinovske ističe…
Blic pre 22 dana
Mirko i Bojana su pozirali doterani za privatno slavlje i pokazali međusobnu ljubav. Goca Božinovska živi sa sinom, snajkom i unucima u vili u Surčinu vrednoj 700.000 evra. Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, pozirao je sa suprugom Bojanom Rodić… »
"Baca stvari, lomi sve po kući" Goca Božinovska u strahu zbog Mirka Šijana: Otkrila šta se dešava iza zidina vile u Surčinu od…
Blic pre 22 dana
Bez obzira na povremene konflikte, Goca je vezana za svoju kuću i ne planira da je napusti. Šaljivo kaže da bi napustila vilu samo ako bi je snajka isterala, ali bi to učinila zbog sreće svog sina. Pevačica Goca Božinovska živi u luksuznoj vili u… »
"Baca stvari po kući" Goca Božinovska otkrila detalje haosa sa sinom Mirkom, priznala šta radi kad je nervozan
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Goca Božinovska živi u porodičnoj vili u Surčinu sa sinom Mirkom Šijanom, njegovom suprugom Bojanom i njihovom decom. Iako mnogi smatraju da ga je očinstvo promenilo, Mirko je, kako se navodi, zadržao nezgodan temperament. Goca je jednom… »
Vesti dana »
Čačanske vlasti: Radovi na sanaciji vodosistema pri kraju, voda stiže sutra pre podne
N1 Info pre 1 satjoš 93 povezane
Zvanično! Evo kada će se igrati novi meč Vojvodina - Partizan u finalu rukometne lige Srbije
Telegraf pre 20 minutajoš 103 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Hamnei nije odobrio nacrt memoranduma, zbog toga nije ni Tramp
RTV pre 2 satajoš 34 povezane
Upozorenje iz Moskve ambasadama: Napustite Kijev, veliki udar na Ukrajinu može početi svakog trenutka
Pravda pre 3 satajoš 35 povezanih
Kolinjon eliminisao petog tenisera sveta u drugom kolu Rolan Garosa
Radio sto plus pre 31 minutajoš 113 povezane