Povezane vesti
Novosađanin spreman da se bori za plasman na OI! Jovan Nikolić: Imam kvalitet za to, vredi odricanja i truda
Dnevnik pre 3 dana
Jovan Nikolić je aktuelni prvak Evrope u olimpijskom stilu boksa, šampion polusrednje kategorije (do 71 kg) na IBA Prvenstvu Evrope održanom u Beogradu 2024. godine. Posle kraće pauze zbog povrede, Jovan Nikolić ponovo je u dresu reprezentacije, jedan je… »
Srpski bokser jasan: Spreman sam da se borim za plasman na Olimpijske igre u Los Anđelesu!
Kurir pre 3 dana
Jovan Nikolić je aktuelni prvak Evrope u olimpijskom stilu boksa, šampion polusrednje kategorije (do 71 kg) na IBA Prvenstvu Evrope održanom u Beogradu 2024. godine. Posle kraće pauze zbog povrede, Jovan Nikolić ponovo je u dresu reprezentacije, jedan je… »
Jake reči srpskog boksera, Jovan Nikolić poručio: "Spreman sam da se borim za Olimpijske igre u Los Anđelesu"
Telegraf pre 3 dana
Srbija je nedavno pokazala da ima baš jaku perspektivu u boksu, kada je Sara Ćirković osvojila srebro u Brazilu, dok ima naša zemlja i još jednog aduta. Jovan Nikolić je aktuelni prvak Evrope u olimpijskom stilu boksa, šampion polusrednje kategorije (do… »
Vesti dana »
Bagei: Odgovor na predlog SAD "u adekvatno vreme"; Al Džazira: Najmanje 18 ljudi poginulo na jugu Libana
RTS pre 1 danjoš 46 povezanih
„Njegov operativni centar je duboko pod zemljom“: Ko je čovek koji unosi strah u Putinov režim?
Danas pre 1 danjoš 1 povezana