Povezane vesti
Novosađanin spreman da se bori za plasman na OI! Jovan Nikolić: Imam kvalitet za to, vredi odricanja i truda
Dnevnik pre 25 dana
Jovan Nikolić je aktuelni prvak Evrope u olimpijskom stilu boksa, šampion polusrednje kategorije (do 71 kg) na IBA Prvenstvu Evrope održanom u Beogradu 2024. godine. Posle kraće pauze zbog povrede, Jovan Nikolić ponovo je u dresu reprezentacije, jedan je… »
Srpski bokser jasan: Spreman sam da se borim za plasman na Olimpijske igre u Los Anđelesu!
Kurir pre 25 dana
Jovan Nikolić je aktuelni prvak Evrope u olimpijskom stilu boksa, šampion polusrednje kategorije (do 71 kg) na IBA Prvenstvu Evrope održanom u Beogradu 2024. godine. Posle kraće pauze zbog povrede, Jovan Nikolić ponovo je u dresu reprezentacije, jedan je… »
Jake reči srpskog boksera, Jovan Nikolić poručio: "Spreman sam da se borim za Olimpijske igre u Los Anđelesu"
Telegraf pre 25 dana
Srbija je nedavno pokazala da ima baš jaku perspektivu u boksu, kada je Sara Ćirković osvojila srebro u Brazilu, dok ima naša zemlja i još jednog aduta. Jovan Nikolić je aktuelni prvak Evrope u olimpijskom stilu boksa, šampion polusrednje kategorije (do… »
Vesti dana »
Stiže pogoršanje vremena, grad i grmljavina Temperatura do 30 stepeni, a evo kad nas očekuje pravi toplotni talas Ovo je detaljna prognoza za jun
Dnevnik pre 35 minutajoš 16 povezanih
Pet saobraćajnih nezgoda, teže povređena žena kod Delta sitija
Politika pre 35 minutajoš 5 povezanih