Povezane vesti
Ružić: Naravno da neću ići na miting SNS-a, šta ću ja tamo
Nova pre 21 dana
"Naravno da neću ići. Šta ću ja na mitingu Srpske napredne stranke", rekao je potpredsednik SPS-a Branko Ružić, odgovarajući na pitanje da li će ići na višednevne skupove koje je SNS zakazala u Beogradu za kraj juna. "Ja sam shvatio da su oni samo… »
Ružić: Neću ići na miting SNS-a, zakazali su četiri termina da bi zauzeli prostor
Pravda pre 21 dana
"Naravno da neću ići. Šta ću ja na mitingu Srpske napredne stranke", rekao je potpredsednik SPS-a Branko Ružić, odgovarajući na pitanje da li će ići na višednevne skupove koje je SNS zakazala u Beogradu za kraj juna. "Ja sam shvatio da su oni samo… »
Ružić: Neću ići na miting SNS-a, zakazali su četiri termina da bi zauzeli prostor
N1 Info pre 21 dana
Glas Zaječara pre 21 dana
Branko Ružić: Naravno da neću ići na mitinge SNS
Danas pre 21 dana
Naravno da neću ići. Šta ću ja na mitingu Srpske napredne stranke, rekao je Branko Ružić, potpredsednik SPS, odgovarajući na pitanje da li će ići na višednevne skupove koje je SNS zakazala u Beogradu za kraj juna. Ja sam shvatio da, da su oni samo… »
Vesti dana »
Ujutru pljuskovi sa grmljavinom na jugu, tokom dana u celoj zemlji sunčano: temperatura do 29 stepeni
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 12 povezanih
SAD uvele sankcije za iransku Upravu za plovne puteve Persijskog zaliva
Insajder pre 20 minutajoš 3 povezane