Повезане вести

Мерц: Посвећен сам добрим трансатлантским односима и када се не слажем са Трампом

Мерц: Посвећен сам добрим трансатлантским односима и када се не слажем са Трампом

Еуроневс пре 3 дана
Немачки канцелар Фридрих Мерц изјавио је данас да остаје посвец́ен добрим трансатлантским односима, чак и када се не слаже са америчким председником Доналдом Трампом око рата у Ирану. "Имамо неслагање, али могу да живим са тим… »
Мерц о односу са Трампом: "Не слажемо се, али могу да живим са тим"

Мерц о односу са Трампом: "Не слажемо се, али могу да живим са тим"

Б92 пре 3 дана
Немачки канцелар Фридрих Мерц изјавио је данас да остаје посвећен добрим трансатлантским односима, чак и када се не слаже са америчким председником Доналдом Трампом око рата у Ирану. "Имамо неслагање, али могу да живим са тим… »
Мерц окреће ћурак због Трампове претње: Посвећен сам добрим трансатлантским односима

Мерц окреће ћурак због Трампове претње: Посвећен сам добрим трансатлантским односима

Вечерње новости пре 3 дана
НЕМАЧКИ канцелар Фридрих Мерц изјавио је данас да остаје посвећен добрим трансатлантским односима, чак и када се не слаже са америчким председником Доналдом Трампом око рата у Ирану. Фото: Тањуг/ АП Пхото/Маркус Сцхреибер -… »

Вести дана »