Povezane vesti

„Nismo mi na Grenlandu pa da moramo da imamo veštačke terene” Miroslav Tanjga otvorio dušu o stanju u srpskom superligaškom…

„Nismo mi na Grenlandu pa da moramo da imamo veštačke terene” Miroslav Tanjga otvorio dušu o stanju u srpskom superligaškom…

Dnevnik pre 2 dana
Miroslav Tanjga, trener fudbalera Vojvodine, žestoko je kritikovao sve klubove koji igraju na terenima sa veštačkom travom. Nije tajna da Miroslav Tanjga nije ljubitelj "veštaka", o čemu je više puta pričao, što u gostovanjima na televizijima, što u… »
Voša otvara kapije i poziva navijače da isprate tim na finale Kupa Srbije

Voša otvara kapije i poziva navijače da isprate tim na finale Kupa Srbije

Sportske.net pre 2 dana
Vojvodina ima priliku da ispiše istoriju, da osvoji Kup Srbije i da se domogne drugog mesta, te je uprava kluba odlučila da ulaz u narednom meču protiv Čukaričkog bude - slobodan. "Stara dama" dočekuje Čukarički već u petak u 18 časova, kako bi imala… »
To isparava, to... Ne živimo mi na Grenlandu, već u Srbiji!: Miroslav Tanjga digao glas protiv veštačkih terena

To isparava, to... Ne živimo mi na Grenlandu, već u Srbiji!: Miroslav Tanjga digao glas protiv veštačkih terena

Kurir pre 2 dana
Miroslav Tanjga, trener fudbalera Vojvodine, žestoko je kritikovao sve klubove koji igraju na terenima sa veštačkom travom. Nije tajna da Miroslav Tanjga nije ljubitelj "veštaka", o čemu je više puta pričao, što u gostovanjima na televizijima, što u… »
Potvrđena i satnica finala Kupa Srbije

Potvrđena i satnica finala Kupa Srbije

Sportske.net pre 2 dana
Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine po treći put uzastopno sastaju se u finalu Kupa Srbije, a domaćin je stadion "Lagator" u Loznici. Do sada je bilo poznato da je meč na programu u sredu 13. maja, a od nas je i definitivno potvrđena satnica - 20 časova… »
Voša časti! Besplatno na Čukarički: Da pružimo podršku za tri boda i pred finale Kupa Srbije

Voša časti! Besplatno na Čukarički: Da pružimo podršku za tri boda i pred finale Kupa Srbije

Dnevnik pre 2 dana
Fudbalski klub Vojvodina pozvao je svoje navijače da u što većem broju podrže „staru damu“ u duelu protiv Čukaričkog. Nakon ubedljive pobede u Surdulici nad Radnikom, što je bila i istorijska i rekordna, Voša u petak u 18 časova dočekuje Čukarički u… »

Vesti dana »