Povezane vesti

„Nismo mi na Grenlandu pa da moramo da imamo veštačke terene” Miroslav Tanjga otvorio dušu o stanju u srpskom superligaškom…

„Nismo mi na Grenlandu pa da moramo da imamo veštačke terene” Miroslav Tanjga otvorio dušu o stanju u srpskom superligaškom…

Dnevnik pre 24 dana
Miroslav Tanjga, trener fudbalera Vojvodine, žestoko je kritikovao sve klubove koji igraju na terenima sa veštačkom travom. Nije tajna da Miroslav Tanjga nije ljubitelj "veštaka", o čemu je više puta pričao, što u gostovanjima na televizijima, što u… »
Voša otvara kapije i poziva navijače da isprate tim na finale Kupa Srbije

Voša otvara kapije i poziva navijače da isprate tim na finale Kupa Srbije

Sportske.net pre 23 dana
Vojvodina ima priliku da ispiše istoriju, da osvoji Kup Srbije i da se domogne drugog mesta, te je uprava kluba odlučila da ulaz u narednom meču protiv Čukaričkog bude - slobodan. "Stara dama" dočekuje Čukarički već u petak u 18 časova, kako bi imala… »
To isparava, to... Ne živimo mi na Grenlandu, već u Srbiji!: Miroslav Tanjga digao glas protiv veštačkih terena

To isparava, to... Ne živimo mi na Grenlandu, već u Srbiji!: Miroslav Tanjga digao glas protiv veštačkih terena

Kurir pre 23 dana
Miroslav Tanjga, trener fudbalera Vojvodine, žestoko je kritikovao sve klubove koji igraju na terenima sa veštačkom travom. Nije tajna da Miroslav Tanjga nije ljubitelj "veštaka", o čemu je više puta pričao, što u gostovanjima na televizijima, što u… »
Potvrđena i satnica finala Kupa Srbije

Potvrđena i satnica finala Kupa Srbije

Sportske.net pre 23 dana
Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine po treći put uzastopno sastaju se u finalu Kupa Srbije, a domaćin je stadion "Lagator" u Loznici. Do sada je bilo poznato da je meč na programu u sredu 13. maja, a od nas je i definitivno potvrđena satnica - 20 časova… »
Voša časti! Besplatno na Čukarički: Da pružimo podršku za tri boda i pred finale Kupa Srbije

Voša časti! Besplatno na Čukarički: Da pružimo podršku za tri boda i pred finale Kupa Srbije

Dnevnik pre 23 dana
Fudbalski klub Vojvodina pozvao je svoje navijače da u što većem broju podrže „staru damu“ u duelu protiv Čukaričkog. Nakon ubedljive pobede u Surdulici nad Radnikom, što je bila i istorijska i rekordna, Voša u petak u 18 časova dočekuje Čukarički u… »

Vesti dana »