Повезане вести
Феђа Дудић открио због чега је напустио Марибор! Тренер се огласио и све открио - споменуо је и навијаче, његова порука…
Курир пре 23 дана
Феђа Дудић се огласио након што је напустио клупу Марибора. Иза њега је успешан период у српском фудбалу, где је два пута са Радничким 1923 успео да осигура излазак на европску сцену. После тог успеха преузео је словеначки… »
Феђина порука на растанку: ''Марибор ће имати великог навијача у мени...''
Спортске.нет пре 23 дана
Пренели смо јуче, Феђа Дудић је са управом Марибора постигао договор о споразумном окончању сарадње, која је започела у октобру прошле године. Разлог за то су четири пораза у последњих пет кола словеначког шампионата, због… »
Дудић после оставке: "Навијачи ми никада нису окренули леђа"
Б92 пре 23 дана
Босанскохерцеговачки стручњак Феђа Дудић огласио се дан након што се разишао са Марибором. Бивши тренер Радничког из Крагујевца поднео је оставку после четвртог пораза у последњих пет утакмица, од Радомља 1:2, после којег је… »
Феђа Дудић: Држао сам се својих принципа
Спорт клуб пре 23 дана
Феђа Дудић огласио се након оставке на место тренера Марибора. Феђа Дудић је оставио велики траг у српском фудбалу, два пута је са екипом Раднички 1923 изборио пласман у Европу. Уследио је одлазак у Словенију, где је донедавно… »
Вести дана »
Алексић: Ко је заташкао убиства навијача Велибора Ђурића и певачице Јелене Марјановић
Време пре 3 сатајош 36 повезаних
Хеликоптер се срушио – или можда није?! Васиљевић одговорио шта се десило са полицијском „газелом” 26. маја
Дневник пре 5 сатијош 43 повезане
Мањински акционари о најављеној продаји Вијести: "Трансакција не може бити завршена, оно што је Унитед Гроуп најавила је лажни свршен чин"
Нова пре 2 сатајош 31 повезана
Чачанске чесме суве већ данима, Влада Србије шаље '330.000 флашица воде'
BBC News пре 1 сатјош 45 повезаних