Povezane vesti

Feđa Dudić otkrio zbog čega je napustio Maribor! Trener se oglasio i sve otkrio - spomenuo je i navijače, njegova poruka…

Feđa Dudić otkrio zbog čega je napustio Maribor! Trener se oglasio i sve otkrio - spomenuo je i navijače, njegova poruka…

Kurir pre 2 dana
Feđa Dudić se oglasio nakon što je napustio klupu Maribora. Iza njega je uspešan period u srpskom fudbalu, gde je dva puta sa Radničkim 1923 uspeo da osigura izlazak na evropsku scenu. Posle tog uspeha preuzeo je slovenački Maribor, a povodom završetka… »
Feđina poruka na rastanku: ''Maribor će imati velikog navijača u meni...''

Feđina poruka na rastanku: ''Maribor će imati velikog navijača u meni...''

Sportske.net pre 2 dana
Preneli smo juče, Feđa Dudić je sa upravom Maribora postigao dogovor o sporazumnom okončanju saradnje, koja je započela u oktobru prošle godine. Razlog za to su četiri poraza u poslednjih pet kola slovenačkog šampionata, zbog čega je ekipa Maribora… »
Dudić posle ostavke: "Navijači mi nikada nisu okrenuli leđa"

Dudić posle ostavke: "Navijači mi nikada nisu okrenuli leđa"

B92 pre 2 dana
Bosanskohercegovački stručnjak Feđa Dudić oglasio se dan nakon što se razišao sa Mariborom. Bivši trener Radničkog iz Kragujevca podneo je ostavku posle četvrtog poraza u poslednjih pet utakmica, od Radomlja 1:2, posle kojeg je klub izgubio gotovo sve… »
Feđa Dudić: Držao sam se svojih principa

Feđa Dudić: Držao sam se svojih principa

Sport klub pre 2 dana
Feđa Dudić oglasio se nakon ostavke na mesto trenera Maribora. Feđa Dudić je ostavio veliki trag u srpskom fudbalu, dva puta je sa ekipom Radnički 1923 izborio plasman u Evropu. Usledio je odlazak u Sloveniju, gde je donedavno predvodio Maribor, a… »

Vesti dana »