Povezane vesti

Feđa Dudić otkrio zbog čega je napustio Maribor! Trener se oglasio i sve otkrio - spomenuo je i navijače, njegova poruka…

Feđa Dudić otkrio zbog čega je napustio Maribor! Trener se oglasio i sve otkrio - spomenuo je i navijače, njegova poruka…

Kurir 06.05.2026
Feđa Dudić se oglasio nakon što je napustio klupu Maribora. Iza njega je uspešan period u srpskom fudbalu, gde je dva puta sa Radničkim 1923 uspeo da osigura izlazak na evropsku scenu. Posle tog uspeha preuzeo je slovenački Maribor, a povodom završetka… »
Feđina poruka na rastanku: ''Maribor će imati velikog navijača u meni...''

Feđina poruka na rastanku: ''Maribor će imati velikog navijača u meni...''

Sportske.net 06.05.2026
Preneli smo juče, Feđa Dudić je sa upravom Maribora postigao dogovor o sporazumnom okončanju saradnje, koja je započela u oktobru prošle godine. Razlog za to su četiri poraza u poslednjih pet kola slovenačkog šampionata, zbog čega je ekipa Maribora… »
Dudić posle ostavke: "Navijači mi nikada nisu okrenuli leđa"

Dudić posle ostavke: "Navijači mi nikada nisu okrenuli leđa"

B92 06.05.2026
Bosanskohercegovački stručnjak Feđa Dudić oglasio se dan nakon što se razišao sa Mariborom. Bivši trener Radničkog iz Kragujevca podneo je ostavku posle četvrtog poraza u poslednjih pet utakmica, od Radomlja 1:2, posle kojeg je klub izgubio gotovo sve… »
Feđa Dudić: Držao sam se svojih principa

Feđa Dudić: Držao sam se svojih principa

Sport klub 06.05.2026
Feđa Dudić oglasio se nakon ostavke na mesto trenera Maribora. Feđa Dudić je ostavio veliki trag u srpskom fudbalu, dva puta je sa ekipom Radnički 1923 izborio plasman u Evropu. Usledio je odlazak u Sloveniju, gde je donedavno predvodio Maribor, a… »

Vesti dana »