Povezane vesti
"Pokušala sam da dignem ruku na sebe": Nikolina promenila pol i pobedila depresiju, sada slavi 28. rođendan
Mondo pre 4 dana
Influenserka Nikolina Kovačević, koja je rođena kao Njegoš i do svoje 19. godine živela kao muškarac, nakon toga je započela proces promene pola, o čemu je ranije otvoreno govorila u javnosti. Danas Nikolina proslavlja svoj 28. rođendan, a tim povodom se… »
"Rodila sam se u pogrešnom telu" Nikolina 9 godina čekala operaciju promene pola: U miniću proslavila rođendan
Telegraf pre 4 dana
Influenserka Nikolina Kovačević, koja je rođena kao Njegoš i do 19. godine živela kao muškarac, započela je potom proces promene pola, o čemu je ranije i javno govorila. Nikolina danas slavi 28. rođendan, a tim povodom se oglasila na društvenim mrežama… »
"Digla sam ruku na sebe, jedva sam preživela": Srpkinja je pre devet godina promenila pol, danas izgleda bombastično i slavi…
Blic pre 4 dana
Danas slavi 28. rođendan i organizovala je gala žurku sa roze balonima. Za ovu priliku nosila je belu kratku haljinu, visoke potpetice i naočare za sunce. Influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš i sve do 19. godine bila je muškarac, a potom… »
Vesti dana »
Danas toplo i nestabilno, lokalno mogući pljuskovi sa grmljavinom
Glas Zapadne Srbije pre 50 minutajoš 21 povezana
Kod Francuza koji je boravio na kruzeru uočeni simptomi hantavirusa: Po sletanju odmah smešten u karantin
Mondo pre 45 minutajoš 14 povezanih
Rektor Đokić: Studenti samostalno odlučuju, niko nema pravo da im se nameće kao lider
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih