Povezane vesti
"Došlo je njih 15 da me sluša": Srpska pevačica doživela neprijatnost na nastupu, isplivali detalji
Mondo pre 3 dana
Pevačica Katarina Grujić otvoreno je govorila o svom detinjstvu, vaspitanju i braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Iako važi za jednu od najatraktivnijih dama na estradi, iznenadila je javnost iskrenim priznanjem da joj materijalne stvari uopšte nisu… »
"Došlo je njih 15 da me sluša!" Pevačica progovorila o nastupu u Požarevcu: "Novac je za mene papir"
Telegraf pre 3 dana
Pevačica Katarina Grujićotvoreno je govorila o svom detinjstvu, vaspitanju i životnim vrednostima koje je ponela iz porodičnog doma, ali i o braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Iako mnogi javnu scenu povezuju sa luksuzom i skupocenim stvarima, Kaća… »
"Njih 15 je došlo da me sluša" Pevačica otkrila šta je doživela na nastupu u Požarevcu! Evo da li je roditelji podržavaju da…
Blic pre 3 dana
Talenat za pevanje otkrila je tek u srednjoj školi, a porodica joj je uvek bila najveća podrška. Iz ljubavi prema kuvanju, prekršila je pravila i odnela sarmu suprugu u Atinu, što je ispričala uz osmeh. Popularna pevačica Katarina Grujić potpuno je… »
"Avionom sam slala sarme mužu u Atinu": Katarina Grujić šokirala izjavom
Nova pre 3 dana
Katarina Grujić nedavno je govorila o privatnom životu, finansijama i proširenju porodice, a posebno je istakla da je novac i slava nisu promenili. - Vaspitana sam drugačije. Nikada mi materijalne stvari nisu bile na prvom mestu, za mene je novac običan… »
"Novac je za mene običan papir" Katarina Grujić o finansijama, porodici i kulinarstvu: Nosila sam krišom Marku sarme za…
Kurir pre 3 dana
Katarina Grujić otvorila je dušu i progovorila o detinjstvu, odrastanju, ali i vaspitanju. Iako je odrasla u izobilju i bogatstvu u odnosu na svoje vršnjake u to vreme, ostala je skromna. Katarina je priznala da joj novac nikada nije bio na prvom mestu… »
Vesti dana »
(VIDEO/FOTO) Evakuacija putnika s kruzera Hondius: Španski državljani iskrcani prvi
N1 Info pre 10 minutajoš 70 povezanih
U pucnjavi u kafiću u hrvatskom gradu Krapini ubijen policajac van dužnosti, napadač se ranio
Insajder pre 3 satajoš 27 povezanih
Đedović Handanovićeva: Očekujem novi predlog MOL-a već danas ili sutra
RTS pre 50 minutajoš 15 povezanih
Studentska akcija (Ne)bojte se i dalje smo tu, počela tišinom ispred beogradskog Pravnog fakulteta
Beta pre 45 minutajoš 12 povezanih