Povezane vesti
"Došlo je njih 15 da me sluša": Srpska pevačica doživela neprijatnost na nastupu, isplivali detalji
Mondo 06.05.2026
Pevačica Katarina Grujić otvoreno je govorila o svom detinjstvu, vaspitanju i braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Iako važi za jednu od najatraktivnijih dama na estradi, iznenadila je javnost iskrenim priznanjem da joj materijalne stvari uopšte nisu… »
"Došlo je njih 15 da me sluša!" Pevačica progovorila o nastupu u Požarevcu: "Novac je za mene papir"
Telegraf 06.05.2026
Pevačica Katarina Grujićotvoreno je govorila o svom detinjstvu, vaspitanju i životnim vrednostima koje je ponela iz porodičnog doma, ali i o braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem. Iako mnogi javnu scenu povezuju sa luksuzom i skupocenim stvarima, Kaća… »
"Njih 15 je došlo da me sluša" Pevačica otkrila šta je doživela na nastupu u Požarevcu! Evo da li je roditelji podržavaju da…
Blic 06.05.2026
Talenat za pevanje otkrila je tek u srednjoj školi, a porodica joj je uvek bila najveća podrška. Iz ljubavi prema kuvanju, prekršila je pravila i odnela sarmu suprugu u Atinu, što je ispričala uz osmeh. Popularna pevačica Katarina Grujić potpuno je… »
"Avionom sam slala sarme mužu u Atinu": Katarina Grujić šokirala izjavom
Nova 06.05.2026
Katarina Grujić nedavno je govorila o privatnom životu, finansijama i proširenju porodice, a posebno je istakla da je novac i slava nisu promenili. - Vaspitana sam drugačije. Nikada mi materijalne stvari nisu bile na prvom mestu, za mene je novac običan… »
"Novac je za mene običan papir" Katarina Grujić o finansijama, porodici i kulinarstvu: Nosila sam krišom Marku sarme za…
Kurir 06.05.2026
Katarina Grujić otvorila je dušu i progovorila o detinjstvu, odrastanju, ali i vaspitanju. Iako je odrasla u izobilju i bogatstvu u odnosu na svoje vršnjake u to vreme, ostala je skromna. Katarina je priznala da joj novac nikada nije bio na prvom mestu… »
Vesti dana »
Čak 200.000 ljudi evakuisano u Francuskoj: Ovde sve gori, 32.000 hektara otišlo u pepeo, vojska na terenu
Telegraf pre 5 satijoš 35 povezanih
Stiže nova promena vremena: RHMZ najavio pljuskove i grmljavinu, a poznato do kada će trajati
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
Najduže kolone na granici sa Hrvatskom, na Horgošu i Graadini na izlaz se čeka jedan sat
Serbian News Media pre 23 minutajoš 21 povezana
Stanković: Ofanzivna tranzicija je najjače oružje Vojvodine
Serbian News Media pre 24 minutajoš 20 povezanih
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Radio sto plus pre 19 minutajoš 20 povezanih