Povezane vesti

"Morate da dođete lično": Službenica u banci prekinula telefonsku vezu papi Lavu XIV

"Morate da dođete lično": Službenica u banci prekinula telefonsku vezu papi Lavu XIV

Newsmax Balkans pre 2 dana
Nakon što je izabran u Rimu za poglavara rimokatoličke crkve, papa Lav XIV telefonirao je svojoj američkoj banci da promeni kontakt podatke, ali ga je službenica odbila i odmah prekinula vezu kada se predstavio, otkrio je njegov prijatelj, čikaški… »
Papa pozvao banku telefonomu: „Ja sam Papa“, a ona mu prekinula vezu

Papa pozvao banku telefonomu: „Ja sam Papa“, a ona mu prekinula vezu

Večernje novosti pre 2 dana
SLUŽBENICA korisničke podrške jedne američke banke prekinula je poziv tokom razgovora sa papom Lavom XIV, koji je pozvao kako bi ažurirao svoje kontakt podatke, pišu mediji, pozivajući se na neimenovane izvore. Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini… »
Bankarska službenica spustila slušalicu papi Lavu XIV: "Žao mi je, gospodine, morate doći lično"

Bankarska službenica spustila slušalicu papi Lavu XIV: "Žao mi je, gospodine, morate doći lično"

Euronews pre 2 dana
Nakon što je izabran u Rimu za poglavara rimokatoličke crkve, papa Lav XIV telefonirao je svojoj američkoj banci da promeni kontakt podatke, ali ga je službenica odbila i odmah prekinula vezu kada se predstavio, otkrio je njegov prijatelj, čikaški… »
Papa pozvao banku, službenica mu nije poverovala — i prekinula vezu

Papa pozvao banku, službenica mu nije poverovala — i prekinula vezu

Sputnik pre 2 dana
Službenica korisničke podrške jedne američke banke prekinula je poziv tokom razgovora sa papom Lavom XIV, koji je pozvao kako bi ažurirao svoje kontakt podatke, pišu mediji, pozivajući se na neimenovane izvore. Prema rečima bliskog prijatelja… »

Vesti dana »