Povezane vesti
"Morate da dođete lično": Službenica u banci prekinula telefonsku vezu papi Lavu XIV
Newsmax Balkans pre 2 dana
Nakon što je izabran u Rimu za poglavara rimokatoličke crkve, papa Lav XIV telefonirao je svojoj američkoj banci da promeni kontakt podatke, ali ga je službenica odbila i odmah prekinula vezu kada se predstavio, otkrio je njegov prijatelj, čikaški… »
Papa pozvao banku telefonomu: „Ja sam Papa“, a ona mu prekinula vezu
Večernje novosti pre 2 dana
SLUŽBENICA korisničke podrške jedne američke banke prekinula je poziv tokom razgovora sa papom Lavom XIV, koji je pozvao kako bi ažurirao svoje kontakt podatke, pišu mediji, pozivajući se na neimenovane izvore. Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini… »
Bankarska službenica spustila slušalicu papi Lavu XIV: "Žao mi je, gospodine, morate doći lično"
Euronews pre 2 dana
Nakon što je izabran u Rimu za poglavara rimokatoličke crkve, papa Lav XIV telefonirao je svojoj američkoj banci da promeni kontakt podatke, ali ga je službenica odbila i odmah prekinula vezu kada se predstavio, otkrio je njegov prijatelj, čikaški… »
Papa pozvao banku, službenica mu nije poverovala — i prekinula vezu
Sputnik pre 2 dana
Službenica korisničke podrške jedne američke banke prekinula je poziv tokom razgovora sa papom Lavom XIV, koji je pozvao kako bi ažurirao svoje kontakt podatke, pišu mediji, pozivajući se na neimenovane izvore. Prema rečima bliskog prijatelja… »
Vesti dana »
Moskva prihvatila Trampovu inicijativu o primirju i razmeni zarobljenika
Sputnik pre 48 minutajoš 31 povezana
Talačka kriza u Nemačkoj: Policija izvela dve osobe iz banke, ali nije našla počinioce
Danas pre 3 satajoš 38 povezanih
MOL Grupa ostvarila dobit i planira kupovinu NIS uz nesuglasice u pregovorima sa Srbijom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Evropski parlament: Na Dan Evrope 9. maj Evropljani slave jedinstvo, vrednosti i demokratiju
Pravo u centar pre 4 satijoš 29 povezanih
Rast cena nafte zbog tenzija između SAD i Irana, nove cene goriva i produžene akcize u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane