Повезане вести

Здравко Понош: Проевропска опозиција да „ухвати корак“ не препуштајући Вучићу беле фигуре

Здравко Понош: Проевропска опозиција да „ухвати корак“ не препуштајући Вучићу беле фигуре

Глас Шумадије пре 8 сати
Генерал Здравко Понош, председник Србија центра (СРЦЕ), изјавио је на ТВ Н1 да би било добро да проевропска опозиција „ухвати корак“ и настави заједно, не чекајући шта ће Вучић да уради. Одговарајући на питање о ставу ЗЛФ да не… »
Понош: Опозиција треба да има иницијативу и да се консолидује у проевропски блок

Понош: Опозиција треба да има иницијативу и да се консолидује у проевропски блок

Н1 Инфо пре 9 сати
Било какво враћање белих фигура Вучићу није добро, а опозиција треба да има иницијативу и да се консолидује у проевропски блок, каже за Н1 председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош. Посланик Покрета слободних грађана… »
Понош (СРЦЕ): Опозициони проевропски блок је и просрпски

Бета пре 9 сати
Председник опозиционе странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош казао је вечерас да иницијатива да опозиционе странке консолидују "Проевропски блок" не доводи у питање да ће то бити и "Просрпски блок". "Ми смо мишљења да је… »

Сербиан Невс Медиа пре 9 сати
Председник опозиционе странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош казао је вечерас да иницијатива да опозиционе странке консолидују „Проевропски блок“ не доводи у питање да ће то бити и „Просрпски блок“. „Ми смо мишљења да је… »

Радио сто плус пре 9 сати
“Ми смо мишљења да је било боље што пре да брендирамо тај блок да идемо с њим, да га афирмишемо, да у Србији где има у овом моменту 45 одсто или тако негде, људи који су за улазак Србије у Европску унију, да им треба дати ту… »

Право у центар пре 9 сати
Председник опозиционе странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош казао је вечерас да иницијатива да опозиционе странке консолидују „Проевропски блок“ не доводи у питање да ће то бити и „Просрпски блок“. „Ми смо мишљења да је… »
Излазак опозиције на изборе не би наштетио референдумској атмосфери, тврде опозициони лидери

Излазак опозиције на изборе не би наштетио референдумској атмосфери, тврде опозициони лидери

Машина пре 12 сати
Иако је најављено да ће до Ђурђевдана саопштити коначну одлуку о томе када ће бити избори, председник Србије Александар Вучић јуче је поново „бацио удицу” тврдећи да ће то учинити за десетак дана. Са представницима опозиционих… »

Вести дана »