Повезане вести
Здравко Понош: Проевропска опозиција да „ухвати корак“ не препуштајући Вучићу беле фигуре
Глас Шумадије пре 8 сати
Генерал Здравко Понош, председник Србија центра (СРЦЕ), изјавио је на ТВ Н1 да би било добро да проевропска опозиција „ухвати корак“ и настави заједно, не чекајући шта ће Вучић да уради. Одговарајући на питање о ставу ЗЛФ да не… »
Понош: Опозиција треба да има иницијативу и да се консолидује у проевропски блок
Н1 Инфо пре 9 сати
Било какво враћање белих фигура Вучићу није добро, а опозиција треба да има иницијативу и да се консолидује у проевропски блок, каже за Н1 председник странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош. Посланик Покрета слободних грађана… »
Понош (СРЦЕ): Опозициони проевропски блок је и просрпски
Бета пре 9 сати
Председник опозиционе странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош казао је вечерас да иницијатива да опозиционе странке консолидују "Проевропски блок" не доводи у питање да ће то бити и "Просрпски блок". "Ми смо мишљења да је… »
Сербиан Невс Медиа пре 9 сати
Председник опозиционе странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош казао је вечерас да иницијатива да опозиционе странке консолидују „Проевропски блок“ не доводи у питање да ће то бити и „Просрпски блок“. „Ми смо мишљења да је… »
Радио сто плус пре 9 сати
“Ми смо мишљења да је било боље што пре да брендирамо тај блок да идемо с њим, да га афирмишемо, да у Србији где има у овом моменту 45 одсто или тако негде, људи који су за улазак Србије у Европску унију, да им треба дати ту… »
Право у центар пре 9 сати
Председник опозиционе странке Србија центар (СРЦЕ) Здравко Понош казао је вечерас да иницијатива да опозиционе странке консолидују „Проевропски блок“ не доводи у питање да ће то бити и „Просрпски блок“. „Ми смо мишљења да је… »
Излазак опозиције на изборе не би наштетио референдумској атмосфери, тврде опозициони лидери
Машина пре 12 сати
Иако је најављено да ће до Ђурђевдана саопштити коначну одлуку о томе када ће бити избори, председник Србије Александар Вучић јуче је поново „бацио удицу” тврдећи да ће то учинити за десетак дана. Са представницима опозиционих… »
Вести дана »
Потенцијални купац НИС-а повезан са најмање девет компанија у Србији, већина више не постоји
Форбес пре 9 минутајош 3 повезане