Povezane vesti
Zdravko Ponoš: Proevropska opozicija da „uhvati korak“ ne prepuštajući Vučiću bele figure
Glas Šumadije pre 22 dana
General Zdravko Ponoš, predsednik Srbija centra (SRCE), izjavio je na TV N1 da bi bilo dobro da proevropska opozicija „uhvati korak“ i nastavi zajedno, ne čekajući šta će Vučić da uradi. Odgovarajući na pitanje o stavu ZLF da ne ide na izbore već da… »
Ponoš: Opozicija treba da ima inicijativu i da se konsoliduje u proevropski blok
N1 Info pre 22 dana
Bilo kakvo vraćanje belih figura Vučiću nije dobro, a opozicija treba da ima inicijativu i da se konsoliduje u proevropski blok, kaže za N1 predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš. Poslanik Pokreta slobodnih građana Vladimir Pajić rekao je… »
Ponoš (SRCE): Opozicioni proevropski blok je i prosrpski
Beta pre 22 dana
Predsednik opozicione stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš kazao je večeras da inicijativa da opozicione stranke konsoliduju "Proevropski blok" ne dovodi u pitanje da će to biti i "Prosrpski blok". "Mi smo mišljenja da je bilo bolje što pre da… »
Serbian News Media pre 22 dana
Predsednik opozicione stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš kazao je večeras da inicijativa da opozicione stranke konsoliduju „Proevropski blok“ ne dovodi u pitanje da će to biti i „Prosrpski blok“. „Mi smo mišljenja da je bilo bolje što pre da… »
Radio sto plus pre 22 dana
“Mi smo mišljenja da je bilo bolje što pre da brendiramo taj blok da idemo s njim, da ga afirmišemo, da u Srbiji gde ima u ovom momentu 45 odsto ili tako negde, ljudi koji su za ulazak Srbije u Evropsku uniju, da im treba dati tu mogućnost da podrže… »
Pravo u centar pre 22 dana
Predsednik opozicione stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš kazao je večeras da inicijativa da opozicione stranke konsoliduju „Proevropski blok“ ne dovodi u pitanje da će to biti i „Prosrpski blok“. „Mi smo mišljenja da je bilo bolje što pre da… »
Izlazak opozicije na izbore ne bi naštetio referendumskoj atmosferi, tvrde opozicioni lideri
Mašina pre 23 dana
Iako je najavljeno da će do Đurđevdana saopštiti konačnu odluku o tome kada će biti izbori, predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je ponovo „bacio udicu” tvrdeći da će to učiniti za desetak dana. Sa predstavnicima opozicionih stranaka razgovarali smo o… »
Vesti dana »
Helikopter se srušio – ili možda nije?! Vasiljević odgovorio šta se desilo sa policijskom „gazelom” 26. maja
Dnevnik pre 4 satijoš 43 povezane
Skupštinski odbor usvojio izveštaje o radu MUP-a i stanju bezbednosti u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 36 povezanih
Portugalski Alpac Capital preuzima N1, Novu S, Danas i Vijesti: Veze porodice David vode do Vučića i Orbana
Jugmedia pre 2 satajoš 31 povezana