Povezane vesti

"Bila sam zaljubljena u njega, imam lepe uspomene", pevačica nakon 11 godina otkrila sve o odnosu sa Milanom Stankovićem

"Bila sam zaljubljena u njega, imam lepe uspomene", pevačica nakon 11 godina otkrila sve o odnosu sa Milanom Stankovićem

Kurir pre 3 dana
Milan Stanković u jeku svoje karijere bio je šmeker kome nisu odolele ni devojčice, ali ni starije žene. Za mlađu žensku publiku bio je "Plavi čuperak", a sada je Magdalena Vračić otkrila da je kao mala devojčica bila ludo zaljubljena u pevača. On joj je… »
Pevačica posle 11 godina priznala da je bila zaljubljena u Milana Stankovića: "Sada mi je smešno da o tome pričam"

Pevačica posle 11 godina priznala da je bila zaljubljena u Milana Stankovića: "Sada mi je smešno da o tome pričam"

Blic pre 3 dana
Otkrila je da je još kao devojčica bila zaljubljena u Milana i da joj je bio omiljeni izvođač. Magdalenina majka je Milanu otkrila da je njena ćerka zaljubljena u njega, što je Magdaleni bilo veoma neprijatno. Pevačica Magdalena Vračić ostala je upamćena… »
"Plakalo mi se!" Pevačica bila zaljubljena u Milana Stankovića, pa doživela žestoku neprijatnost

"Plakalo mi se!" Pevačica bila zaljubljena u Milana Stankovića, pa doživela žestoku neprijatnost

Telegraf pre 3 dana
Mlada pevačica Magdalena Vračić publici je postala poznata kroz takmičenje Pinkove zvezdice, gde je imala priliku da pokaže svoj talenat pred stručnim žirijem, u kojem je tada sedeo i Milan Stanković. Prisećajući se tog perioda, Magdalena je otkrila da… »

Vesti dana »